Benim ki bi kere şikayete geldi korkuyorum.markası neBenimki hic ses cikarmiyor tatlim asahidakine gitmiyomus
Dynamic gold 240 m kuzumBenim ki bi kere şikayete geldi korkuyorum.markası ne
O kadar ayrıntısını bilmiyorum ben yaDynamic gold 240 m kuzum
Hemen git bir elma rendele bolca tarçın at birinci kasıkta geçiyor istekRegl olmama ragmen karnım cok aşırı şiş görünmüyo demekki incelmişim :)
Ama canım çok çikolata istiyoo bi kavanoz nutellayı yiyebilirim
Allahım dayanma gücü ver bana
Alcaklarım vardı hepsi ayrı ayrı yerlerde onları ararken zaman geçmiş anlamadım bile4 saat nasıl yurudunnnn
Hemen yapıyorum o zaman :)Hemen git bir elma rendele bolca tarçın at birinci kasıkta geçiyor istek
Denendi onaylandı bugün
Rapor
Sabah
Tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Bir fincan cay
Öğlen
Mercimek corbasi
Salata
Ayran
Ara
Ogutulmemis keten tohumlu yoğurt
Aksam
Ayran
Rendelenmiş bir elma+tarçın
Su:2.5lt
Spor
Leslie
50mekik
60 squat
10dk isinma hareketleri
Göbüş. Egzersizleri @Aynura88caliskangarfield
75-76 arası,40 beden giyiyorum bazen üst 42 alıyorum.Şuan kaç kilo,kaç bedensin abla?
Onu hiç duymadım ben birde ona bakayımBiber hapınınkremi için de öyle diyolar
BiŞey yapmana gerek kalmadan inceltiyomuş
Güvenebilsem alcam
Yok canım spor öncesi uygularsak daha iyi sonuç alırsınya ben o kremleri hep spor yapıp dus alınca temız temız suruyodum
o zaman spordan once sureyım madem bakalım ne olacak
Geçmiş olsun canım nişan da hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba arkadaslar kaç gün giremedim bilmiyorum ama lütfen kusura bakmayın . Istanbula geldik nişan için ve ufak bi kaza geçirdik . Sonrasinda nişanı yaptık . Allahtan kazadan dolayi başımıza bişey gelmedi Ama abim geceyi hastanede geçirdi. Ben de onla beraberdim. Yer sorunu da yasadik Şimdi başka bir otele yerleştik. Bu kadar aksiliğin içinde internet paketimi yenilemeye şimdi fırsat buldum . Nişan dün gece oldu bitti hamd olsun Kaptanım Özür dilerim gelmediğm için . Inşallah bu gece sağ salim döneriz . Hayırlı günler herkese.
Hulahop çevirebiliyorsan çevir çok ise yarıyormus da ben yapamadımkoca bir göbek de bende var malesef canım
Arzu Maraşa gidecekti haftasonu...Arzu da gelmedi kaç gündür...inşallah iyidir. ..
Bide ben görsem su 75 leri ne mutlu olurum hatta bu ara hedefimi 65 e mi çeksem diye düşünüyorum75-76 arası,40 beden giyiyorum bazen üst 42 alıyorum.
Bide ben görsem su 75 leri ne mutlu olurum hatta bu ara hedefimi 65 e mi çeksem diye düşünüyorum
Görürsün canım...hep beraber başaracağız..,Bide ben görsem su 75 leri ne mutlu olurum hatta bu ara hedefimi 65 e mi çeksem diye düşünüyorum
TeşekkürlerMenun cok guzel keten tohumuda supe olmus
BoksMenum
kahvalti
Bi kase Yoğurdun icine elma rendeledim coknaz da tarcin koydum guzelce yedim
öğlen
3 adet köfte yagsiz
ayran
1 dilim ekmek
aksam
Ispanak yemegi
yogurt
spor
yarim.saat boks
1 saat yürüyüş
Bide sekersiz turk kahvesi ictim
suyumuda bolca ictim bugunde boyle bitti
Boksnasil geçiyor egleniyor musunuz co k merak ettim.
Ben eğlenmekten ziyade çok rahatlardim herhalde
yarın özgecanın katıllerını dusunerek vur tamam mı buketımGercekten yürüyüşten daha zevkli muzigi aciyorum hep vururak hareket halindeyim eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?