Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Süper peki bir hoca eşliğinde mi calisiyorsun

Yok tatlim kardesim gidiyodu derse eve almistik kardesimin odasina asti antrmaan yapiyor boks minderinde banada az teknigini ogretti nasil vurulucagini saolsun bende muzigi acip yapiyorum okadar cok terliyorumki anlatamam super ter atiyor nefes nefese kaliyorum

Ohh hem zayifla ter at hemde deşarj. 'Ol

canım hulahopu ince belli insanlar çeviriyor benim göbekten aşağı düşüyor hemen denedim daha önce

Peki onun için kullandigin kür yada krem var mi eşim
yok canım bir şey kullanmıyorum ama çatlaklar da var karnımda yer yer çatlaklar için krem falan söylüyorlar ama geçeceğini düşünmüyorum açıkçası genç bir kıza hiç yakışmayan bir görüntü bilmiyorum doğum falan yapmış olsak tamam yapacak bir şey yok doğumdan oldu derdim ama daha evli bile değilken böyle olması beni üzdü açıkçası
yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum ama yeşilçay greyfurt yoğurt karın bölgesindeki yağları eritmeye yardımcı oluyormuş

Oy maşallah sen yazinca simdi BN bir düşündüm BN neymisim diye ya
Kilo ilk 97.8 di
Şuan 95.2
Hedef 69
Boy 165
canım zamanla olur 69 u görünce daha da çok zayıflamak istersin şahsen ben 65 e ulaşınca belki biraz daha zorlarım diye düşünüyorum ama ilk hedef 65 tabiki

Benim derdim de ayni çatlak için çok şey denedim tabİ kremlere bu güvenemediğimden doğal şeylerle ugrastim ama fayda etmedi BN beyez tenliyim kirmizi kirmizi dururdu simdi beyazladilar öyle belli olmuyorlar takmamaya calisiyorum çaresi yokmuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…