Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oy maşallah sen yazinca simdi BN bir düşündüm BN neymisim diye ya
Kilo ilk 97.8 di
Şuan 95.2
Hedef 69
Boy 165

AMIN kuzum
Kuzum geçenlerde binarkdsima rasladim bak ilk kilosu 95mis 2 bucuk ayda 82 dusmusben onu 82yken gormustum en son 82den 3 ayda 62 ye dusmus gorunce sok oldum incecik olmus Yani 5 bucuk 6 ayda dusun super bizde basaricaz tatlim ben bize guveniyorum sende super gidiyorsun

bak ben sana ne dedım
önümüzde 4-5 ay var
gerisini sen anla

Çatlak benimde var kuzum

ben de beyaz tenliyim canım kırmızı halini görmedim ama beyaz beyaz duruyorlar ten rengimden çok belli olmuyor ama ben görüyorum sonuçta

Sağol canim benim peki vücudun sarkmasini nazil engellerim bende bir göbek var hamile sanarsin gerçi annem azicik gitmiş dedi ama moral olsun diye sanirim

kızlar benmde var çatlağım
esmerım ve byaz cızgı gıbı duruyorlar
özellıkle yazın bronzlasınca daha da bellı oluyor
o kadar spor yapmama ragmen..

INŞALLAH olur kuzumda mujdeyi verirsin

ooo super spor yapmissin esimmm cok faydali olucak eminim
Aahh tatlımm müjde midir bilemem ama bugün yine aradı nerdesin napıyosun demeler yarın nerdesin demeler falan :)) neysee bakalım artık :)

Şimdi pcye çekiyorum ve yorumlarıma başlıyorummmmm :)

Aahh tatlımm müjde midir bilemem ama bugün yine aradı nerdesin napıyosun demeler yarın nerdesin demeler falan :)) neysee bakalım artık :)

Şimdi pcye çekiyorum ve yorumlarıma başlıyorummmmm :)

Vayyy sevindim kuzummm seni hergun aramasi bence adim atiyor demektir yakinda acilabilir

ben de beyaz tenliyim canım kırmızı halini görmedim ama beyaz beyaz duruyorlar ten rengimden çok belli olmuyor ama ben görüyorum sonuçta
Beyaz son evresi o süreden sonra çaresi yok boyle kremle soyup yeni deri cksn diye ugrsasani okudum oda saglikli değil zaten üst deri catlamiyorki npcm bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…