Oy maşallahsen yazinca simdi BN bir düşündüm BN neymisim diye ya
Kilo ilk 97.8 di
Şuan 95.2
Hedef 69
Boy 165
canım zamanla olur 69 u görünce daha da çok zayıflamak istersin şahsen ben 65 e ulaşınca belki biraz daha zorlarım diye düşünüyorum ama ilk hedef 65 tabiki
Vücudum sarkar diye korkuyorum 30 kiloyu geçer çünkücanım zamanla olur 69 u görünce daha da çok zayıflamak istersin şahsen ben 65 e ulaşınca belki biraz daha zorlarım diye düşünüyorum ama ilk hedef 65 tabiki
bak ben sana ne dedımAMIN kuzum
Kuzum geçenlerde binarkdsima rasladim bak ilk kilosu 95mis 2 bucuk ayda 82 dusmusben onu 82yken gormustum en son 82den 3 ayda 62 ye dusmus gorunce sok oldum incecik olmus Yani 5 bucuk 6 ayda dusun super bizde basaricaz tatlim ben bize guveniyorum sende super gidiyorsun
Benim derdim de ayni çatlak için çok şey denedim tabİ kremlere bu güvenemediğimden doğal şeylerle ugrastim ama fayda etmedi BN beyez tenliyim kirmizi kirmizi dururdu simdi beyazladilar öyle belli olmuyorlar takmamaya calisiyorum çaresi yokmuş çünkü
ben de beyaz tenliyim canım kırmızı halini görmedim ama beyaz beyaz duruyorlar ten rengimden çok belli olmuyor ama ben görüyorum sonuçtaBenim derdim de ayni çatlak için çok şey denedim tabİ kremlere bu güvenemediğimden doğal şeylerle ugrastim ama fayda etmedi BN beyez tenliyim kirmizi kirmizi dururdu simdi beyazladilar öyle belli olmuyorlar takmamaya calisiyorum çaresi yokmuş çünkü
Sağol canim benim peki vücudun sarkmasini nazil engellerim bende bir göbek var hamile sanarsinAMIN kuzum
Kuzum geçenlerde binarkdsima rasladim bak ilk kilosu 95mis 2 bucuk ayda 82 dusmusben onu 82yken gormustum en son 82den 3 ayda 62 ye dusmus gorunce sok oldum incecik olmus Yani 5 bucuk 6 ayda dusun super bizde basaricaz tatlim ben bize guveniyorum sende super gidiyorsun
aminnn
aminnn
din bakanı da açıklama yapmış
melekler bile ağlıyordur demiş
nasıl içime işledı
Aahh tatlımm müjde midir bilemem ama bugün yine aradı nerdesin napıyosun demeler yarın nerdesin demeler falan :)) neysee bakalım artık :)INŞALLAH olur kuzumda mujdeyi verirsin
ooo super spor yapmissin esimmm cok faydali olucak eminim
Sağol canim benim peki vücudun sarkmasini nazil engellerim bende bir göbek var hamile sanarsingerçi annem azicik gitmiş dedi ama moral olsun diye sanirim
ayy canım görmedim bildirimi neye cevap vermedimTatlim. Cevap vermedinnn
Aahh tatlımm müjde midir bilemem ama bugün yine aradı nerdesin napıyosun demeler yarın nerdesin demeler falan :)) neysee bakalım artık :)
Şimdi pcye çekiyorum ve yorumlarıma başlıyorummmmm :)
ayy canım görmedim bildirimi neye cevap vermedim
Beyaz son evresi o süreden sonra çaresi yok boyle kremle soyup yeni deri cksn diye ugrsasani okudum oda saglikli değil zaten üst deri catlamiyorki npcm bilmemben de beyaz tenliyim canım kırmızı halini görmedim ama beyaz beyaz duruyorlar ten rengimden çok belli olmuyor ama ben görüyorum sonuçta
sporla desteklersen sarkmazsın canımm benimVücudum sarkar diye korkuyorum 30 kiloyu geçer çünkü
kızlar benmde var çatlağım
esmerım ve byaz cızgı gıbı duruyorlar
özellıkle yazın bronzlasınca daha da bellı oluyor
o kadar spor yapmama ragmen..
evet evet başlıyoruz canımYarin basliyoruz mu demistim
Yaptiklarimi yazıyorum sence yeterli mi eşimsporla desteklersen sarkmazsın canımm benim
bence de yok canm yaKuzum catlaga cozum yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?