- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
zayıflayalım da çatlakları görüp hatırlayalım bir daha bu hale dönmemek için bariBeyaz son evresi o süreden sonra çaresi yok boyle kremle soyup yeni deri cksn diye ugrsasani okudum oda saglikli değil zaten üst deri catlamiyorki npcm bilmem
Ebru şalli mi cnm yaptiginGobek icin pilates diyolar cok faydali ben başlıyorum
Aslında 70 ama 65 yapsam mi diye düşünüyorum senin kaç canım pekiHedefin kac tatlim
İnşallah inşallah :))sen ne zaman başlıyorsun takıma ? Artık gel bence önümüzde 75 olsun ki bizde gaza gelelim:)Görürsün canım...hep beraber başaracağız..,
Bende yapamadım ama karın için birebir diyorlar becerebilsem bicanım hulahopu ince belli insanlar çeviriyor benim göbekten aşağı düşüyor hemen denedim daha önce
Beyaz son evresi o süreden sonra çaresi yok boyle kremle soyup yeni deri cksn diye ugrsasani okudum oda saglikli değil zaten üst deri catlamiyorki npcm bilmem
yeter tabi canım yürüyüş de spor sonuçtaYaptiklarimi yazıyorum sence yeterli mi eşim
Anca öyle yapariz kuzumzayıflayalım da çatlakları görüp hatırlayalım bir daha bu hale dönmemek için bari
Aslında 70 ama 65 yapsam mi diye düşünüyorum senin kaç canım peki
İnşallah inşallah :))sen ne zaman başlıyorsun takıma ? Artık gel bence önümüzde 75 olsun ki bizde gaza gelelim:)
Bende yapamadım ama karın için birebir diyorlar becerebilsem bi
Aslında 70 ama 65 yapsam mi diye düşünüyorum senin kaç canım peki
İnşallah inşallah :))sen ne zaman başlıyorsun takıma ? Artık gel bence önümüzde 75 olsun ki bizde gaza gelelim:)
Bende yapamadım ama karın için birebir diyorlar becerebilsem bi
Ebru şalli mi cnm yaptigin
Ben neler neler denedim zamanında basta anlamadim 69 felandim hangi kafayla artik bilmiyorum da dar pantolondan olmuş geçer felan sanıyordumKuzucum ne yazikki gecmiyor ben biara cok taktim dovme yaptrym dedim ama sonra vazgectim dusun artik takmamaya calisitorum
bence de yok canm ya
tamam CNN bnde koca göbus için baslayim geç olmadanDaha yeni baslicam kuzum almistim malzemler setini baslym.yarin dedim vucudu sklastirioebru sallidan ben basen hareketlerni yapym dedim sorun benim basen
evet evet başlıyoruz canım
kalçama dövme mi yaptırayım kızCozum sadece dövmebenim simit kismimda var belimin
Arkadaşlar o çatlaklara yeni oluştuğunda contratubex isimli bi krem var o çok etkili onu sürmek gerek ama beyazlasinca da yeni bi yöntem çıkmış ama çok pahalı seansı 500 TL den basliyo
Senin kalcadami benim belimde kuzum ondan dovme diyomkalçama dövme mi yaptırayım kız
kalcamda canım yaaSenin kalcadami benim belimde kuzum ondan dovme diyom
tamam CNN bnde koca göbus için baslayim geç olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?