Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hedefin kac tatlim
Aslında 70 ama 65 yapsam mi diye düşünüyorum senin kaç canım peki
Görürsün canım...hep beraber başaracağız..,
İnşallah inşallah :))sen ne zaman başlıyorsun takıma ? Artık gel bence önümüzde 75 olsun ki bizde gaza gelelim:)
canım hulahopu ince belli insanlar çeviriyor benim göbekten aşağı düşüyor hemen denedim daha önce
Bende yapamadım ama karın için birebir diyorlar becerebilsem bi

Beyaz son evresi o süreden sonra çaresi yok boyle kremle soyup yeni deri cksn diye ugrsasani okudum oda saglikli değil zaten üst deri catlamiyorki npcm bilmem

Kuzucum ne yazikki gecmiyor ben biara cok taktim dovme yaptrym dedim ama sonra vazgectim dusun artik takmamaya calisitorum

65 yap kuzum benim hedefim 60 kuzum INŞALLAH ulasiriz

biz küçükken çevirirdik o zamanlar zayıftım ama yine de çok iyi çeviremiyordum çöp gibi bir kız vardı dakikalarca yanmadan çevirirdi

Kuzucum ne yazikki gecmiyor ben biara cok taktim dovme yaptrym dedim ama sonra vazgectim dusun artik takmamaya calisitorum
Ben neler neler denedim zamanında basta anlamadim 69 felandim hangi kafayla artik bilmiyorum da dar pantolondan olmuş geçer felan sanıyordum

Arkadaşlar o çatlaklara yeni oluştuğunda contratubex isimli bi krem var o çok etkili onu sürmek gerek ama beyazlasinca da yeni bi yöntem çıkmış ama çok pahalı seansı 500 TL den basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…