Buketcim ne zamandan beri diyet işleriyle ugrasiyorsun ?Erir fistigimkilolara savas actik önemli olan baslamakti bizde başladık biz gucluyuz
kalcamda canım yaa
ne dövmesı yaptırıcaksınnn :)Kuzum fistik gibi kizsin oda nazar boncugu olsun hem beyazsa sorun deil benimki kirmizibeyazlasa barii
Buketcim ne zamandan beri diyet işleriyle ugrasiyorsun ?
ne dövmesı yaptırıcaksınnn :)
65de hoş olmaz diyorlar ama bakalım hele bi 70 olayımda 65i düşünürüm65 yap kuzum benim hedefim 60 kuzum INŞALLAH ulasiriz
Ben hiç cevirmedim ki arkadaşım da bir sürü dallga geçti nasıl yapamazsın diye:)biz küçükken çevirirdik o zamanlar zayıftım ama yine de çok iyi çeviremiyordum çöp gibi bir kız vardı dakikalarca yanmadan çevirirdi
Göbek içinse beraber başlayalim mi :)tamam CNN bnde koca göbus için baslayim geç olmadan
Aynen öyle önceden olsa iki günde vazgecerdim simdi sürekli bununla mesgulum dergi lon karistiriyorum neler yapabilirim diyeErir fistigimkilolara savas actik önemli olan baslamakti bizde başladık biz gucluyuz
yasak oldugunu bılıyorum ama ınsanların kararlarına saygı duyarım o yuzden bısey demedım sana :)Yaptirmaktan vazgectim kuzum dovme islamda yasakmis ya
Başlayalim bnm için super olur65de hoş olmaz diyorlar ama bakalım hele bi 70 olayımda 65i düşünürüm
Ben hiç cevirmedim ki arkadaşım da bir sürü dallga geçti nasıl yapamazsın diye:)
Göbek içinse beraber başlayalim mi :)
Canım sen ne kadar verdin kacçla başladın birde boyun kaç seninYılbaşından sonra tam olarak basladim kuzum
Olur yarın basliyalm ebru salliya mi baslucz peki onun vardı bi 3k vardı sanırım birdeBaşlayalim bnm için super olur
Bakalım bakalım görücez hep berabeeerr :)))Vayyy sevindim kuzummm seni hergun aramasi bence adim atiyor demektir yakinda acilabilir
Cok tatlisinyasak oldugunu bılıyorum ama ınsanların kararlarına saygı duyarım o yuzden bısey demedım sana :)
Bir alt topikteki paylasim alanına yaz canim bos olan takımlar hemen yardimci olurIyi akşamlar bende katılabilir miyim
Olur yarın basliyalm ebru salliya mi baslucz peki onun vardı bi 3k vardı sanırım birde
sporla belkı hallolur bebegmCok tatlisin
Oyuzden Bende vazgectim kuzucum artik catlaklarmi sevmem lazimmmm kirmizi beyaz dönerse super olur
Ben bugün ikimiz için araştırma yapar yarin sana linkleri atarim sen hic yorulma olur muOlur yarın basliyalm ebru salliya mi baslucz peki onun vardı bi 3k vardı sanırım birde
Canım sen ne kadar verdin kacçla başladın birde boyun kaç senin
Ben bugün ikimiz için araştırma yapar yarin sana linkleri atarim sen hic yorulma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?