Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Havvam ben 73.9 ile ayrıldım ,sömestrde şehirdışına çıktık oğlumla,1 hafta her akşam yemek programı yapmışlar,hemde içkili...hayır diyemedim tabi kilolar geldi,şimdide dikkat ettiğim halde gitmiyorlar...şu 4 gün bişeyler yapıp inmeye çalışacağım inşallah..,

supersin mavişim...
sen de ayrıca bi supersin yağmurum...
75-76 arası,40 beden giyiyorum bazen üst 42 alıyorum.
ayy ben o kilodayken 44-46giyerdim...
herzamanki gibi super hayatım...
Arzu Maraşa gidecekti haftasonu...
eveeeet unutmuşum ben onu...

kızlar benmde var çatlağım
esmerım ve byaz cızgı gıbı duruyorlar
özellıkle yazın bronzlasınca daha da bellı oluyor
o kadar spor yapmama ragmen..
ona spor falan kar etmiyorki kuzum....
Aahh tatlımm müjde midir bilemem ama bugün yine aradı nerdesin napıyosun demeler yarın nerdesin demeler falan :)) neysee bakalım artık :)

Şimdi pcye çekiyorum ve yorumlarıma başlıyorummmmm :)
perim sakın acele etme derim,sabırlı ol....
Cozum sadece dövme benim simit kismimda var belimin
amanın kız tüm karnımı dövme mi yaptırayım ayol
Iyi akşamlar bende katılabilir miyim

canım katılmak isteyenler diye bir topiğimiz var oraya yazarsan boş olan takımlar alır...bizim üye sayımız gereyinden fazla da alamayız yeni arkadaş...bulamazsan söğle link atayım...

Aynuram senin bõyun kaç? Ben hiç 44 giymedim daha..,

Kesinlikle ben bu takim olmasa asla kilo veremezdim iyiki varsiniz canim takimimmmm
Aynen bnde zamanında basladim biraktim hep sonra tatlibikiz i yanlislikla takip ettim (dokunmatik ekran şeysi) sonra basari öyküsünü görüp okudum ona yazdim oda tipige yönlendirdi yazarsan yardim ederken flan diye iki kişi yazdi bna biri aynura ablamdi buraya glncde tatlibikiz i burada gördüm oda buradan mezun olmuş boyle raslanti iste

Arkadaşlar o çatlaklara yeni oluştuğunda contratubex isimli bi krem var o çok etkili onu sürmek gerek ama beyazlasinca da yeni bi yöntem çıkmış ama çok pahalı seansı 500 TL den basliyo
kızlar karbonlu bir yöntem varmış sanırım çatlak için ama tamamen yok etmiyormuş neyse ben çatlaklarımı sevmeye çalışıyorum

kızlar karbonlu bir yöntem varmış sanırım çatlak için ama tamamen yok etmiyormuş neyse ben çatlaklarımı sevmeye çalışıyorum
Üzerinden uzun zaman geçince görüntü hafifliyor eşim dert etme o kdr Allah kismet edip te hamile kalincada olacak gcmiyorsa alisalim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…