Kesinlikle ben bu takim olmasa asla kilo veremezdim iyiki varsiniz canim takimimmmmŞuan kendimi harika hissediyorum büyük isler basaracakmis gibiay aile gibi burasi
Havvam ben 73.9 ile ayrıldım ,sömestrde şehirdışına çıktık oğlumla,1 hafta her akşam yemek programı yapmışlar,hemde içkili...hayır diyemedim tabi kilolar geldi,şimdide dikkat ettiğim halde gitmiyorlar...şu 4 gün bişeyler yapıp inmeye çalışacağım inşallah..,Aslında 70 ama 65 yapsam mi diye düşünüyorum senin kaç canım peki
İnşallah inşallah :))sen ne zaman başlıyorsun takıma ? Artık gel bence önümüzde 75 olsun ki bizde gaza gelelim:)
Bende yapamadım ama karın için birebir diyorlar becerebilsem bi
supersin mavişim...Selam herkese..
Sabah; domates, salatalık, yoğurt, çay
Öğle yok, sabah dediğim öğlen vaktiydi
Akşam; bir porsiyon ızgara tavuk kanat, salata
Su; 2 lt şimdilik
Spor; Mari Winsor'un 20 dk'lık bacak ve kalça videosu
sen de ayrıca bi supersin yağmurum...Rapor
Sabah
Tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Bir fincan cay
Öğlen
Mercimek corbasi
Salata
Ayran
Ara
Ogutulmemis keten tohumlu yoğurt
Aksam
Ayran
Rendelenmiş bir elma+tarçın
Su:2.5lt
Spor
Leslie
50mekik
60 squat
10dk isinma hareketleri
Göbüş. Egzersizleri_AYNURA_ caliskangarfield
ayy ben o kilodayken 44-46giyerdim...75-76 arası,40 beden giyiyorum bazen üst 42 alıyorum.
herzamanki gibi super hayatım...Menum
kahvalti
Bi kase Yoğurdun icine elma rendeledim coknaz da tarcin koydum guzelce yedim
öğlen
3 adet köfte yagsiz
ayran
1 dilim ekmek
aksam
Ispanak yemegi
yogurt
spor
yarim.saat boks
1 saat yürüyüş
Bide sekersiz turk kahvesi ictim
suyumuda bolca ictim bugunde boyle bitti
eveeeet unutmuşum ben onu...Arzu Maraşa gidecekti haftasonu...
ona spor falan kar etmiyorki kuzum....kızlar benmde var çatlağım
esmerım ve byaz cızgı gıbı duruyorlar
özellıkle yazın bronzlasınca daha da bellı oluyor
o kadar spor yapmama ragmen..
perim sakın acele etme derim,sabırlı ol....Aahh tatlımm müjde midir bilemem ama bugün yine aradı nerdesin napıyosun demeler yarın nerdesin demeler falan :)) neysee bakalım artık :)
Şimdi pcye çekiyorum ve yorumlarıma başlıyorummmmm :)
amanın kız tüm karnımı dövme mi yaptırayım ayolCozum sadece dövmebenim simit kismimda var belimin
Iyi akşamlar bende katılabilir miyim
Günah değil mekruh..abdest geçiyor...ben diyaneti arayıp sormuştum...yaptırdım sonra...bu konuda kuranda ayet yada peygamber hadisi yok...Yaptirmaktan vazgectim kuzum dovme islamda yasakmis ya
gecmiş olsun allah sifa versinKizlar 2 oglumda rahatsiz 2 gecedir uyku filan yok bana iyilesene kadar gelemiycem kusura bakmayin ama diyetime devam yarin dahada siki olucak cumaya kadar cuma kili bilditimimi yaparim
Aynuram senin bõyun kaç? Ben hiç 44 giymedim daha..,supersin mavişim...
sen de ayrıca bi supersin yağmurum...
ayy ben o kilodayken 44-46giyerdim...
herzamanki gibi super hayatım...
eveeeet unutmuşum ben onu...
ona spor falan kar etmiyorki kuzum....
perim sakın acele etme derim,sabırlı ol....
amanın kız tüm karnımı dövme mi yaptırayım ayol
canım katılmak isteyenler diye bir topiğimiz var oraya yazarsan boş olan takımlar alır...bizim üye sayımız gereyinden fazla da alamayız yeni arkadaş...bulamazsan söğle link atayım...
Aynen bnde zamanında basladim biraktim hep sonraKesinlikle ben bu takim olmasa asla kilo veremezdim iyiki varsiniz canim takimimmmm
164 hülyam...senin boyun iyi ablam...Aynuram senin bõyun kaç? Ben hiç 44 giymedim daha..,
bende bendeTamam fistikk heyecan yaptım
Günah değil mekruh..abdest geçiyor...ben diyaneti arayıp sormuştum...yaptırdım sonra...bu konuda kuranda ayet yada peygamber hadisi yok...
kızlar karbonlu bir yöntem varmış sanırım çatlak için ama tamamen yok etmiyormuş neyse ben çatlaklarımı sevmeye çalışıyorumArkadaşlar o çatlaklara yeni oluştuğunda contratubex isimli bi krem var o çok etkili onu sürmek gerek ama beyazlasinca da yeni bi yöntem çıkmış ama çok pahalı seansı 500 TL den basliyo
bende bendeinşallah bozmayız hemen
hadi inşallah canım zaten dediği gibi 3 haftada 7 değil 5 bile versek hedefimize ulaşmış oluruz ben şu 70 in altına ineyim de bi sonrası gelir zatennBirbirmize destek olalim ve bozmayalimcok kilo veren varmis tatlım onlardan biride biz olalim
Üzerinden uzun zaman geçince görüntü hafifliyor eşim dert etme o kdr Allah kismet edip te hamile kalincada olacak gcmiyorsa alisalim barikızlar karbonlu bir yöntem varmış sanırım çatlak için ama tamamen yok etmiyormuş neyse ben çatlaklarımı sevmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?