- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
Sonuçta ülkedeki en önemli din otoritesi diyanet...bu konularda çevremdeki insanların söylediklerini çok umursamam.,,çünkü dinde tek bir Gerçeklik yok...bir konuda onlarca farklı yorum olabiliyor Hayatım..,ben çok araştırdım üniversite dden beri hayalimdi..içimde kalmasın dedim...Ben oyle dusymustum ablacim dövme bence havali bisi
aynen canım çok dert etmiyorum önce biraz üzüldüm sonra geçti doğru diyorsunÜzerinden uzun zaman geçince görüntü hafifliyor eşim dert etme o kdr Allah kismet edip te hamile kalincada olacak gcmiyorsa alisalim bari
Rapor
Sabah
Tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Bir fincan cay
Öğlen
Mercimek corbasi
Salata
Ayran
Ara
Ogutulmemis keten tohumlu yoğurt
Aksam
Ayran
Rendelenmiş bir elma+tarçın
Su:2.5lt
Spor
Leslie
50mekik
60 squat
10dk isinma hareketleri
Göbüş. Egzersizleri @Aynura88caliskangarfield
75-76 arası,40 beden giyiyorum bazen ü
Menum
kahvalti
Bi kase Yoğurdun icine elma rendeledim coknaz da tarcin koydum guzelce yedim
öğlen
3 adet köfte yagsiz
ayran
1 dilim ekmek
aksam
Ispanak yemegi
yogurt
spor
yarim.saat boks
1 saat yürüyüş
Bide sekersiz turk kahvesi ictim
suyumuda bolca ictim bugunde boyle bitti
Senin bu pizzalar meşhur oldu.ben bu topikte pizza yazısını görmek istemiyorum lütfen amaMerhaba kızlar,
Sabah
Domates, salatalık
Zeytin ezmesi 2 tb ekmeği
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim pizza
2 litre su
100 mekik
hadi inşallah canım zaten dediği gibi 3 haftada 7 değil 5 bile versek hedefimize ulaşmış oluruz ben şu 70 in altına ineyim de bi sonrası gelir zatenn
spor için her şey diyorsun ne iyi yapmışsın canımBende Şuan koşu bandında yım eşim uyu diyo kızım ise uyuyordu uyandı oynamaya başladı bense sporunu ille de yapcam diye tutturdum valla herşeyi goze aldım alt katın şikayetini bilekızımı da babasına sattim
Sonuçta ülkedeki en önemli din otoritesi diyanet...bu konularda çevremdeki insanların söylediklerini çok umursamam.,,çünkü dinde tek bir Gerçeklik yok...bir konuda onlarca farklı yorum olabiliyor Hayatım..,ben çok araştırdım üniversite dden beri hayalimdi..içimde kalmasın dedim...
Ne güzel anlatmışsın ...sen kuzeni ikna et beraber diyet yapmaya...Bugün kahvaltıya misafirimiz vardı amcamlar kuzenler falan kahvaltı davetlerini çok seviyorum çünkü kahvaltıda zararlı hiçbir şey yok kaçamak yapmak zorunda da kalmıyoruz bir daha misafir falan gelmek isterse kahvaltıya çağıralım dedim anneme
Yengemden hiç hoşlanmıyorum niye hoşlanmadığımı da bir kez daha anladım bugün sinirlendim aslında bir kuzenim var merve hep niyeyse annesi benle kıyaslayıp duruyor kuzenim evlendi 1 sene falan oldu çok kilo aldı boyu da benden daha kısa şu an çok kilolu görünüyor bana göre
Yengem resmen benim kötülüğümü istiyor tabağıma sürekli bir şeyler koyuyor yiyeyim de kızı benden daha zayıf dursun diye bu huylarına sinir oluyorum her seferinde aynı şey sen yersin sen yersin diye diye tabağıma koyup duruyor artık sinirlendim yenge yemiyorum artık tabağımı doldurma diye tersledim biraz sen seversin diye dedi yok sevmiyorum ben poğaça hamur hamur midem almıyor hamurlu şeyleri dedim çekti elini tabağımdan
Zayıfladığımı görüyor eskiye göre hiç demiyor zayıflamışsın diye kendi kızı kilo almış ya kıskanıyor resmen çok sinir etti bugün bir kez daha beni anneme dedim bir daha çağırmayalım diye ...
aynen canım ya yarın iş yerine götüreceğim yiyeceklerimi ama yumurtayı götüremem sabah yerim onun yerineTabi kuzum ya 5 kilo varya super yaa keske keskeee
Sonsuzluk işaretinin bir kısmında oğlumun adı yazıyor :)Sen oyle diyince valla simdi heyecanladim ablacimsen ne deseni yaptrmissin ben melek resmi isterdim yada sevdgmn ismini yazdrmak
no name .!.:Bende Şuan koşu bandında yım eşim uyu diyo kızım ise uyuyordu uyandı oynamaya başladı bense sporunu ille de yapcam diye tutturdum valla herşeyi goze aldım alt katın şikayetini bilekızımı da babasına sattim
Aaa evet tatlım bende kalyonun bir tırnak besleyici ojesini kullanıyorum vazelinle birlikte. Süper etki etti kısa sürede. Hatta çalıştığım yerde manikür dersleri de onlardan öğrendim :))))vazelinim yok ya ne zamandır aklımda hep unutuyorum
yarım limon kesıyorum tırnaklarımı içine koyuyorum bu da cok beslıyor :)
bır de gratısten lımonlu besleyıcı oje gıbı bır sey aldım tırnak emıyor surdukten bes dakıka sonra
Menün süper canım, sporda eklesen 10 numaraaa :)Bugün ki menüm
Sabah
2 tane zeytin
Avuç içi kadar ev yapımı peynir
Koy yumurtası yaptım ama bi çatal yiyip bıraktım demedim
Çok az tere,yeşil soğan ,marul
3 ceviz
Şekersiz cay
Bir dilim ekmek
Ara
3-4 kaşık ev yoğurdu
Aksam
Kabak yemeği,çoban salata,yarim kase yoğurt,2 dilim ekmek
2,5 lt limonlu su
Spor henüz yapmadim
HarikaaaaaSelam herkese..
Sabah; domates, salatalık, yoğurt, çay
Öğle yok, sabah dediğim öğlen vaktiydi
Akşam; bir porsiyon ızgara tavuk kanat, salata
Su; 2 lt şimdilik
Spor; Mari Winsor'un 20 dk'lık bacak ve kalça videosu
Göbüş hareketini yerimRapor
Sabah
Tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Bir fincan cay
Öğlen
Mercimek corbasi
Salata
Ayran
Ara
Ogutulmemis keten tohumlu yoğurt
Aksam
Ayran
Rendelenmiş bir elma+tarçın
Su:2.5lt
Spor
Leslie
50mekik
60 squat
10dk isinma hareketleri
Göbüş. Egzersizleri @Aynura88caliskangarfield
Sana lafım yok zaten eşim her zamanki gibiMenum
kahvalti
Bi kase Yoğurdun icine elma rendeledim coknaz da tarcin koydum guzelce yedim
öğlen
3 adet köfte yagsiz
ayran
1 dilim ekmek
aksam
Ispanak yemegi
yogurt
spor
yarim.saat boks
1 saat yürüyüş
Bide sekersiz turk kahvesi ictim
suyumuda bolca ictim bugunde boyle bitti
Kesinlikleee öyleyiiz zaten canım... En çok sizlerle konuşuyorum vallaŞuan kendimi harika hissediyorum büyük isler basaracakmis gibiay aile gibi burasi
Çoook doğru diyorsun Aynuram. Sabrın sonu selamettirsupersin mavişim...
sen de ayrıca bi supersin yağmurum...
ayy ben o kilodayken 44-46giyerdim...
herzamanki gibi super hayatım...
eveeeet unutmuşum ben onu...
ona spor falan kar etmiyorki kuzum....
perim sakın acele etme derim,sabırlı ol....
amanın kız tüm karnımı dövme mi yaptırayım ayol
canım katılmak isteyenler diye bir topiğimiz var oraya yazarsan boş olan takımlar alır...bizim üye sayımız gereyinden fazla da alamayız yeni arkadaş...bulamazsan söğle link atayım...
menümü de yazayımm
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, beyaz peynir, 1 yumurta
2 bardak çay, 3 zeytin
ara:1 çay bardağı portakal suyu
öğle:1 kase pancar çorbası, 1 kase yoğurt
ara:1 fincan kahve
akşam:2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli tost, domates, salatalık , 2 bardak çay
su:2.5 litre
spor: 40 dakika yürüyüş
Sporuna bayıldım bugün tatiiillİyi akşamlar kızlar Bi hafta sonu daha bitti
kahvaltı
patatesli omlet
peynir
akşam
1 kase yayla çorbası
yarım kase barbunya
ara
2-3 kuru incir
1 bardak süt
spor: bugün tatil
su : 2.5 lt iç iç canım çıktı tamamlayana kadar
Merhaba kızlar,
Sabah
Domates, salatalık
Zeytin ezmesi 2 tb ekmeği
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim pizza
2 litre su
100 mekik
Sonsuzluk işaretinin bir kısmında oğlumun adı yazıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?