Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menümü de yazayımm
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, beyaz peynir, 1 yumurta
2 bardak çay, 3 zeytin
ara:1 çay bardağı portakal suyu
öğle:1 kase pancar çorbası, 1 kase yoğurt
ara:1 fincan kahve
akşam:2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli tost, domates, salatalık , 2 bardak çay

su:2.5 litre
spor: 40 dakika yürüyüş

Ben oyle dusymustum ablacim dövme bence havali bisi
Sonuçta ülkedeki en önemli din otoritesi diyanet...bu konularda çevremdeki insanların söylediklerini çok umursamam.,,çünkü dinde tek bir Gerçeklik yok...bir konuda onlarca farklı yorum olabiliyor Hayatım..,ben çok araştırdım üniversite dden beri hayalimdi..içimde kalmasın dedim...

eşim menü süper maşallah

75-76 arası,40 beden giyiyorum bazen ü

menü süper canımm senin de

Merhaba kızlar,
Sabah
Domates, salatalık
Zeytin ezmesi 2 tb ekmeği
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim pizza

2 litre su
100 mekik

Bugün kahvaltıya misafirimiz vardı amcamlar kuzenler falan kahvaltı davetlerini çok seviyorum çünkü kahvaltıda zararlı hiçbir şey yok kaçamak yapmak zorunda da kalmıyoruz bir daha misafir falan gelmek isterse kahvaltıya çağıralım dedim anneme
Yengemden hiç hoşlanmıyorum niye hoşlanmadığımı da bir kez daha anladım bugün sinirlendim aslında bir kuzenim var merve hep niyeyse annesi benle kıyaslayıp duruyor kuzenim evlendi 1 sene falan oldu çok kilo aldı boyu da benden daha kısa şu an çok kilolu görünüyor bana göre
Yengem resmen benim kötülüğümü istiyor tabağıma sürekli bir şeyler koyuyor yiyeyim de kızı benden daha zayıf dursun diye bu huylarına sinir oluyorum her seferinde aynı şey sen yersin sen yersin diye diye tabağıma koyup duruyor artık sinirlendim yenge yemiyorum artık tabağımı doldurma diye tersledim biraz sen seversin diye dedi yok sevmiyorum ben poğaça hamur hamur midem almıyor hamurlu şeyleri dedim çekti elini tabağımdan
Zayıfladığımı görüyor eskiye göre hiç demiyor zayıflamışsın diye kendi kızı kilo almış ya kıskanıyor resmen çok sinir etti bugün bir kez daha beni anneme dedim bir daha çağırmayalım diye ...

spor için her şey diyorsun ne iyi yapmışsın canım boşver bir kereden bir şey olmaz

Sen oyle diyince valla simdi heyecanladim ablacim sen ne deseni yaptrmissin ben melek resmi isterdim yada sevdgmn ismini yazdrmak

Ne güzel anlatmışsın ...sen kuzeni ikna et beraber diyet yapmaya...

Supersin tatlim en guzelini yapmissin

Aaa evet tatlım bende kalyonun bir tırnak besleyici ojesini kullanıyorum vazelinle birlikte. Süper etki etti kısa sürede. Hatta çalıştığım yerde manikür dersleri de onlardan öğrendim :))))
Menün süper canım, sporda eklesen 10 numaraaa :)
Harikaaaaa
Göbüş hareketini yerim Harikas bir menü canım
Sana lafım yok zaten eşim her zamanki gibi
Şuan kendimi harika hissediyorum büyük isler basaracakmis gibi ay aile gibi burasi
Kesinlikleee öyleyiiz zaten canım... En çok sizlerle konuşuyorum valla
Çoook doğru diyorsun Aynuram. Sabrın sonu selamettir
Güzel menün tatlım
Sporuna bayıldım bugün tatiiill

Menü süper
Merhaba kızlar,
Sabah
Domates, salatalık
Zeytin ezmesi 2 tb ekmeği
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim pizza

2 litre su
100 mekik

Canım böyle olmaz ki ama pizza falan. Napcaz biz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…