Valla canım ne zorluklarla yapıyorum.kuralla da var malum.ama bazı arkadaşlara bakınca sinirlenmemek elde degilspor için her şey diyorsun ne iyi yapmışsın canımboşver bir kereden bir şey olmaz
Sabah kahvaltısındakileri akşam ye o zaman.,akşam hafif geçmiş olur...aynen canım ya yarın iş yerine götüreceğim yiyeceklerimi ama yumurtayı götüremem sabah yerim onun yerine
Böyleleri çok var canımBugün kahvaltıya misafirimiz vardı amcamlar kuzenler falan kahvaltı davetlerini çok seviyorum çünkü kahvaltıda zararlı hiçbir şey yok kaçamak yapmak zorunda da kalmıyoruz bir daha misafir falan gelmek isterse kahvaltıya çağıralım dedim anneme
Yengemden hiç hoşlanmıyorum niye hoşlanmadığımı da bir kez daha anladım bugün sinirlendim aslında bir kuzenim var merve hep niyeyse annesi benle kıyaslayıp duruyor kuzenim evlendi 1 sene falan oldu çok kilo aldı boyu da benden daha kısa şu an çok kilolu görünüyor bana göre
Yengem resmen benim kötülüğümü istiyor tabağıma sürekli bir şeyler koyuyor yiyeyim de kızı benden daha zayıf dursun diye bu huylarına sinir oluyorum her seferinde aynı şey sen yersin sen yersin diye diye tabağıma koyup duruyor artık sinirlendim yenge yemiyorum artık tabağımı doldurma diye tersledim biraz sen seversin diye dedi yok sevmiyorum ben poğaça hamur hamur midem almıyor hamurlu şeyleri dedim çekti elini tabağımdan
Zayıfladığımı görüyor eskiye göre hiç demiyor zayıflamışsın diye kendi kızı kilo almış ya kıskanıyor resmen çok sinir etti bugün bir kez daha beni anneme dedim bir daha çağırmayalım diye ...
daha önce çok söyledim canım ben diyet yapamıyorum eşim oluyor yemeği birlikte yiyoruz falan diyor spor da yapmıyor üzülüyorum gerçekten kuzenim için böyle giderse işi çok zor ...Ne güzel anlatmışsın ...sen kuzeni ikna et beraber diyet yapmaya...
Şuan spor yapıyorum tatlım düşme pahasına yürüyüş bandından yazıyorum
anladım canım doğru diyorsun emek olmadan da olmuyor işteValla canım ne zorluklarla yapıyorum.kuralla da var malum.ama bazı arkadaşlara bakınca sinirlenmemek elde degil
senin dediğin diyete başlıyoruz yarınSabah kahvaltısındakileri akşam ye o zaman.,akşam hafif geçmiş olur...
malesef canım halbuki gel birlikte yapalım sen yapmıyorsun bari yapana engel olma değil miBöyleleri çok var canımMaaleseef çok fazla haset insan var
Hayırdır tatlım neye sinirlendin ? Söyle ki çözelim beraberValla canım ne zorluklarla yapıyorum.kuralla da var malum.ama bazı arkadaşlara bakınca sinirlenmemek elde degil
En iyisi akşama al,1 kase yoğurt ekle ama..portakal'kızarmış ekmek ve yoğurt...senin dediğin diyete başlıyoruz yarın3 haftada 7 kilo öyle de olabilir akşama da alabilirim menüye tekrar bakayım da
Ee yanii tabiiki. Kimse kimseyi zorlamıyor ama en azından engel olmasınlar hiç.malesef canım halbuki gel birlikte yapalım sen yapmıyorsun bari yapana engel olma değil mi
aynen öyle canımEe yanii tabiiki. Kimse kimseyi zorlamıyor ama en azından engel olmasınlar hiç.
tamam öyle yapayım şimdiden heyecanlandım güzel geçer inşallah ilk günEn iyisi akşama al,1 kase yoğurt ekle ama..portakal'kızarmış ekmek ve yoğurt...
Yazmıştım aslında mavmav in meşhur pizzalatinaHayırdır tatlım neye sinirlendin ? Söyle ki çözelim beraber
Yalnız yorum yaptım yaptım kendi menümü yazmadım halen
Evet evet canım haklısın, pizza gerçekten hiç ama hiç olmamış. Umarım + ile gelmez dicem ama pizza ile - ile gelirse zaten helal olsun derim :)Yazmıştım aslında mavmav in meşhur pizzalatina
Raporum:
Sabah, Öğle:
Sabah aç karnına spora gitmem gerekiyordu, ölçüm alınması gerekiyormuş ve su dahi içmeden gelmemi istediler o yüzden öğleden sonra yedim sabah öğle beraber gibi bişey oldu diyebiliriz.
Karışık ızgara (et,köfte,tavuk)
salata
ayran,yoğurt
Akşam:
Eve çok geç geldim saat 9 gibi gelince tabi en masum yemek yineee bir kase yoğurt :) yarına normale dönerim menülerimle
2 lt su içtim. Yarım ltde biter yakında
Yaptığım sporlarıda yazıyorummm :) 30 dk bisiklet, 15 dk koşu bandı, germe hareketleri, egzersizler (crunch,one kg raises, one knee up, glute bridge), 60 twister
Çook çoook güzel söyledin gerçekten. Geçen haftaki sonuçlar bize yeniden harekete geçilmesi gerektiğini gösterdi. Umarım herkes aynı hassasiyeti gösterirArkadaşlar listede olmanın nasıl bir nimet olduğunun umarım herkes farkındadır...ben izinde olmasaydım (çıkmak zorunda kaldım,int. Ve tartı yoktu) şimdi 71-72 ydim,resmen diyetim baltalandı..,dün kaptanın belirlediği kurallar oldukça yerinde ve olması gerekli...geçen hafta ALINAN resmen hezimet...5 aydır buradayım ve ilk kez böyle bir sonuç oldu..bize Yakışmadı...o yüzden lütfen cısss yerken bir kez daha düşünün gemiBunca iğrençliği görünce bilerek yalnızlaşmak istiyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?