Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Böyleleri çok var canım Maaleseef çok fazla haset insan var

Ne güzel anlatmışsın ...sen kuzeni ikna et beraber diyet yapmaya...
daha önce çok söyledim canım ben diyet yapamıyorum eşim oluyor yemeği birlikte yiyoruz falan diyor spor da yapmıyor üzülüyorum gerçekten kuzenim için böyle giderse işi çok zor ...
ama bu başka bir şey kendi yapmıyor diye benim de yapmamı istemiyorlar resmen ben de diyetteyim demiyorum artık o zaman da bir kereden bir şey olmaz her zaman mı geliyorsun sanki oluyor

Raporum:

Sabah, Öğle:
Sabah aç karnına spora gitmem gerekiyordu, ölçüm alınması gerekiyormuş ve su dahi içmeden gelmemi istediler o yüzden öğleden sonra yedim sabah öğle beraber gibi bişey oldu diyebiliriz.
Karışık ızgara (et,köfte,tavuk)
salata
ayran,yoğurt

Akşam:
Eve çok geç geldim saat 9 gibi gelince tabi en masum yemek yineee bir kase yoğurt :) yarına normale dönerim menülerimle

2 lt su içtim. Yarım ltde biter yakında

Yaptığım sporlarıda yazıyorummm :) 30 dk bisiklet, 15 dk koşu bandı, germe hareketleri, egzersizler (crunch,one kg raises, one knee up, glute bridge), 60 twister

Arkadaşlar listede olmanın nasıl bir nimet olduğunun umarım herkes farkındadır...ben izinde olmasaydım (çıkmak zorunda kaldım,int. Ve tartı yoktu) şimdi 71-72 ydim,resmen diyetim baltalandı..,dün kaptanın belirlediği kurallar oldukça yerinde ve olması gerekli...geçen hafta ALINAN resmen hezimet...5 aydır buradayım ve ilk kez böyle bir sonuç oldu..bize Yakışmadı...o yüzden lütfen cısss yerken bir kez daha düşünün emi

sporuna bakmaktan gözüm menünü görmedi canım maşallah darısı bana

Çook çoook güzel söyledin gerçekten. Geçen haftaki sonuçlar bize yeniden harekete geçilmesi gerektiğini gösterdi. Umarım herkes aynı hassasiyeti gösterir

Sonuçta amacımız kilo vermek aksi değil, aynı zamanda bir yarışmamızda söz konusu, ee haliyle her yerin kendine özgü de kuralları mevcut, olmasıda gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…