Aaa evet tatlım bende kalyonun bir tırnak besleyici ojesini kullanıyorum vazelinle birlikte. Süper etki etti kısa sürede. Hatta çalıştığım yerde manikür dersleri de onlardan öğrendim :))))
Menün süper canım, sporda eklesen 10 numaraaa :)
Harikaaaaa
Göbüş hareketini yerimHarikas bir menü canım
Sana lafım yok zaten eşim her zamanki gibi
Kesinlikleee öyleyiiz zaten canım... En çok sizlerle konuşuyorum valla
Çoook doğru diyorsun Aynuram. Sabrın sonu selamettir
Güzel menün tatlım
Sporuna bayıldım bugün tatiiill
Menü süper
Canım böyle olmaz ki ama pizza falan. Napcaz biz böyle
Çok eğlenceli 1,5 saat geçirdim valla keşke hep beraber gitsek var yaa oooo :)) Aslında birde kollarla yapılan bir alet vardıda 3 4 kere yaptım çok zordu hemen bıraktım :)))))sporuna bakmaktan gözüm menünü görmedi canım maşallahdarısı bana
Arkadaşlar listede olmanın nasıl bir nimet olduğunun umarım herkes farkındadır...ben izinde olmasaydım (çıkmak zorunda kaldım,int. Ve tartı yoktu) şimdi 71-72 ydim,resmen diyetim baltalandı..,dün kaptanın belirlediği kurallar oldukça yerinde ve olması gerekli...geçen hafta ALINAN resmen hezimet...5 aydır buradayım ve ilk kez böyle bir sonuç oldu..bize Yakışmadı...o yüzden lütfen cısss yerken bir kez daha düşünün emi
ay canım sen spor yapmayı seviyorsun ondan eğleniyorsun ne zamandır spor yapıyorsun alışkanlığın mı vardı :)Çok eğlenceli 1,5 saat geçirdim valla keşke hep beraber gitsek var yaa oooo :)) Aslında birde kollarla yapılan bir alet vardıda 3 4 kere yaptım çok zordu hemen bıraktım :)))))
Aslında var ya inanılmaz tembel birisiyimdir ben. Hani kalk su getir desen öfflerimay canım sen spor yapmayı seviyorsun ondan eğleniyorsun ne zamandır spor yapıyorsun alışkanlığın mı vardı :)
ben çok eğlenemiyorum şimdilik malesef kendimi ite ite spor yapıyorum
Pizza çok kalorili ama.Bu arada Fatoşun (mavmav) menüsünün genel kalorisi yüksek değil...kilosunu Artı yapmaz...
Bu imkanı olan birşey değil ki kuzum :) Bütün gün bişey yemesende otur pizza ye ne anlamı kalırki. Hem kalori bakımından hem sağlık açısından hiç yararlı birşey değil.Pericim pizza yiyip - ile gelirse helal sana dersen,herkes yer .kotu yola sevketme bizii
Sağol kuzum senin menü de harikaeşim menü süper maşallah
hadi yaa ben de öyleyim sanırım bana da bir formul verAslında var ya inanılmaz tembel birisiyimdir ben. Hani kalk su getir desen öfflerimAma spor salonuna gidince bir sürü kişiyi görünce birazda gaza geldim :)) daha bu hafta gitmeye başladım salona haftada iki gün ama her gün olsa giderim valla o derece çok sevdim
Arkadaşlar listede olmanın nasıl bir nimet olduğunun umarım herkes farkındadır...ben izinde olmasaydım (çıkmak zorunda kaldım,int. Ve tartı yoktu) şimdi 71-72 ydim,resmen diyetim baltalandı..,dün kaptanın belirlediği kurallar oldukça yerinde ve olması gerekli...geçen hafta ALINAN resmen hezimet...5 aydır buradayım ve ilk kez böyle bir sonuç oldu..bize Yakışmadı...o yüzden lütfen cısss yerken bir kez daha düşünün emi
Ben spora salonda başlayana kadar ayaklarım geri geri gidiyodu yapmasam mı ama yapmalıyım olmaz öyle falan diyerek. Bence sende ilk adım olarak salona yazılmaya çalış imkanın varsa. Eğer yoksa da zorlada olsa muhakkak yap bir zaman sonra alışırsın artık.hadi yaa ben de öyleyim sanırım bana da bir formul verazminden canım aman nazar değmesin de bu şekilde bitir
Aaa evet tatlım bende kalyonun bir tırnak besleyici ojesini kullanıyorum vazelinle birlikte. Süper etki etti kısa sürede. Hatta çalıştığım yerde manikür dersleri de onlardan öğrendim :))))
Menün süper canım, sporda eklesen 10 numaraaa :)
Harikaaaaa
Göbüş hareketini yerimHarikas bir menü canım
Sana lafım yok zaten eşim her zamanki gibi
Kesinlikleee öyleyiiz zaten canım... En çok sizlerle konuşuyorum valla
Çoook doğru diyorsun Aynuram. Sabrın sonu selamettir
Güzel menün tatlım
Sporuna bayıldım bugün tatiiill
Menü süper
Canım böyle olmaz ki ama pizza falan. Napcaz biz böyle
Raporum:
Sabah, Öğle:
Sabah aç karnına spora gitmem gerekiyordu, ölçüm alınması gerekiyormuş ve su dahi içmeden gelmemi istediler o yüzden öğleden sonra yedim sabah öğle beraber gibi bişey oldu diyebiliriz.
Karışık ızgara (et,köfte,tavuk)
salata
ayran,yoğurt
Akşam:
Eve çok geç geldim saat 9 gibi gelince tabi en masum yemek yineee bir kase yoğurt :) yarına normale dönerim menülerimle
2 lt su içtim. Yarım ltde biter yakında
Yaptığım sporlarıda yazıyorummm :) 30 dk bisiklet, 15 dk koşu bandı, germe hareketleri, egzersizler (crunch,one kg raises, one knee up, glute bridge), 60 twister
Canım Pizza çok kalorili birşey değil 1 dilimi 180 cal. Yâklaşık...menünün kaloriśinì ayarlayıp sende yiyebilirsin...öğün dışında arada yersen olmaz...( ben vicdan azâbıyla diyetisyenime dün akşam pizza yedim demiştim,olabilir çok önmeli değil demİşti) ben demin yazdığımı mavmavın menüsü görünce ona hitaben değil genelimize yazdım...Pericim pizza yiyip - ile gelirse helal sana dersen,herkes yer .kotu yola sevketme bizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?