Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tesekur ederim esimmm

sporuna bakmaktan gözüm menünü görmedi canım maşallah darısı bana
Çok eğlenceli 1,5 saat geçirdim valla keşke hep beraber gitsek var yaa oooo :)) Aslında birde kollarla yapılan bir alet vardıda 3 4 kere yaptım çok zordu hemen bıraktım :)))))

çok doğru şeyler söyledin canım yaptığımız kaçamak sadece bizim değil takımın sonucunu da etkileyecek

Çok eğlenceli 1,5 saat geçirdim valla keşke hep beraber gitsek var yaa oooo :)) Aslında birde kollarla yapılan bir alet vardıda 3 4 kere yaptım çok zordu hemen bıraktım :)))))
ay canım sen spor yapmayı seviyorsun ondan eğleniyorsun ne zamandır spor yapıyorsun alışkanlığın mı vardı :)
ben çok eğlenemiyorum şimdilik malesef kendimi ite ite spor yapıyorum

Bu arada Fatoşun (mavmav) menüsünün genel kalorisi yüksek değil...kilosunu Artı yapmaz...

ay canım sen spor yapmayı seviyorsun ondan eğleniyorsun ne zamandır spor yapıyorsun alışkanlığın mı vardı :)
ben çok eğlenemiyorum şimdilik malesef kendimi ite ite spor yapıyorum
Aslında var ya inanılmaz tembel birisiyimdir ben. Hani kalk su getir desen öfflerim Ama spor salonuna gidince bir sürü kişiyi görünce birazda gaza geldim :)) daha bu hafta gitmeye başladım salona haftada iki gün ama her gün olsa giderim valla o derece çok sevdim

Pericim pizza yiyip - ile gelirse helal sana dersen,herkes yer .kotu yola sevketme bizii
Bu imkanı olan birşey değil ki kuzum :) Bütün gün bişey yemesende otur pizza ye ne anlamı kalırki. Hem kalori bakımından hem sağlık açısından hiç yararlı birşey değil.

Şevketmek falan yook şşş noluyoruuz

hadi yaa ben de öyleyim sanırım bana da bir formul ver azminden canım aman nazar değmesin de bu şekilde bitir

Kuzum snaa danismam gerekn bi konu var
portakal greyfut yok ben var saniodum kahvaltida onun yerine kivi yesem olurmu oglen hemen alrm sen bu diyeti biliosun ya tatlim sna sormak istedim

hadi yaa ben de öyleyim sanırım bana da bir formul ver azminden canım aman nazar değmesin de bu şekilde bitir
Ben spora salonda başlayana kadar ayaklarım geri geri gidiyodu yapmasam mı ama yapmalıyım olmaz öyle falan diyerek. Bence sende ilk adım olarak salona yazılmaya çalış imkanın varsa. Eğer yoksa da zorlada olsa muhakkak yap bir zaman sonra alışırsın artık.

Dhaa ne olsun supersin eşimle gurur duyuyorum

Pericim pizza yiyip - ile gelirse helal sana dersen,herkes yer .kotu yola sevketme bizii
Canım Pizza çok kalorili birşey değil 1 dilimi 180 cal. Yâklaşık...menünün kaloriśinì ayarlayıp sende yiyebilirsin...öğün dışında arada yersen olmaz...( ben vicdan azâbıyla diyetisyenime dün akşam pizza yedim demiştim,olabilir çok önmeli değil demİşti) ben demin yazdığımı mavmavın menüsü görünce ona hitaben değil genelimize yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…