E daha ne olsun (kıskanma sımaylisi )Aaaa bu arada sporumun içerisinde birrr de günlük yürüyüşüm var o da 8,91 km yürüyüş :)
canım işten gelme saatim belli zaten haftasonu da bir tek pazar günüm var salona yazılabileceğimi sanmıyorumBen spora salonda başlayana kadar ayaklarım geri geri gidiyodu yapmasam mı ama yapmalıyım olmaz öyle falan diyerek. Bence sende ilk adım olarak salona yazılmaya çalış imkanın varsa. Eğer yoksa da zorlada olsa muhakkak yap bir zaman sonra alışırsın artık.
Şöyle bir 10 kilo kadar ver, ondan sonra sende gaza geleceksin eminim kicanım işten gelme saatim belli zaten haftasonu da bir tek pazar günüm var salona yazılabileceğimi sanmıyorum
mecburen sevmem lazım vücudumun güzel olması için zamanla olur inşallah dediğin gibi
bana yaramaz canım pizza ben yememeyi tercih ederim zaten kilo verme hızım fazla değil bir de pizza yersem o hafta hiç veremem yaniCanım Pizza çok kalorili birşey değil 1 dilimi 180 cal. Yâklaşık...menünün kaloriśinì ayarlayıp sende yiyebilirsin...öğün dışında arada yersen olmaz...( ben vicdan azâbıyla diyetisyenime dün akşam pizza yedim demiştim,olabilir çok önmeli değil demİşti) ben demin yazdığımı mavmavın menüsü görünce ona hitaben değil genelimize yazdım...
bak öyle olur belki canım sporu hayatıma alsam ve hiç çıkarmasam keşkeŞöyle bir 10 kilo kadar ver, ondan sonra sende gaza geleceksin eminim kibende de öyle oldu.
Kahvâltıda yumurta yiyeceksin zaten..,bir öğünlük ye kivini canım oda c vitamini...Kuzum snaa danismam gerekn bi konu var
portakal greyfut yok ben var saniodum kahvaltida onun yerine kivi yesem olurmu oglen hemen alrm sen bu diyeti biliosun ya tatlim sna sormak istedim
Ancak bu yinede masum olmaz ki. Ben kalorisinin o kadar düşük olacağını düşünmüyorum. Zira ekmek ve içerik olarak oldukça dolgun. Birde tabii çeşidine görede değişebilir diye düşünüyorum. Bu şekilde devam edelirse o zaman herkes yesin pizza gibi bir düşünce oluşturur açıkcası. Bana pek mantıklı gelmedi ve yanlış yapıldığını düşünüyorum.Arkadaşlar Fatoşun tüm menüśü toplasan 1200 kalori değil...tamam pizza yerine keşke başka bişey yeseydi ama bugünki menüsü asla Artı olmaz...
Ya çok nadir de olsa olabilir tabi.ama ben onun menüsünde sanırım bu 3.Görüşüm su.neyse herkes ne isterse yesin.bi ben çok tepki verdim sanirimCanım Pizza çok kalorili birşey değil 1 dilimi 180 cal. Yâklaşık...menünün kaloriśinì ayarlayıp sende yiyebilirsin...öğün dışında arada yersen olmaz...( ben vicdan azâbıyla diyetisyenime dün akşam pizza yedim demiştim,olabilir çok önmeli değil demİşti) ben demin yazdığımı mavmavın menüsü görünce ona hitaben değil genelimize yazdım...
Yok tatlım olur mu ? Bencede yerinde bir tepkiydi söylediğin ve bende aynı fikirdeyim açıkcası.Ya çok nadir de olsa olabilir tabi.ama ben onun menüsünde sanırım bu 3.Görüşüm su.neyse herkes ne isterse yesin.bi ben çok tepki verdim sanirim
Arkadaşlar Fatoşun tüm menüśü toplasan 1200 kalori değil...tamam pizza yerine keşke başka bişey yeseydi ama bugünki menüsü asla Artı olmaz...
Kahvâltıda yumurta yiyeceksin zaten..,bir öğünlük ye kivini canım oda c vitamini...
Ya çok nadir de olsa olabilir tabi.ama ben onun menüsünde sanırım bu 3.Görüşüm su.neyse herkes ne isterse yesin.bi ben çok tepki verdim sanirim
Buket iki dilim pizza bu.bi ekmeğin yarısı nerdeyseBen diyetisyenime sormustum kalori dengeleyerek bi dilim pizadan bisi olmaz demisti katiliyorum canim
Ben yemem.eşim sürekli sana aliyim mi diyo hayır diyorum hedefine ulaşmadan olmazTabiki hep yenmemeli kuzum cokmu canin cekti ayda bi hep yersek sorun olur tabi
ben genel menülerini ne yiyip ne içtiğini bilmiyorum...bugün yediklerinin toplam kalorisi çok değil...umarım bu tepkileri dikkate alır keşke yemeseydi dedim zaten...ayrıca tepki çekerim diye yazmayabilirdi de..dürüstlüğü için teşekkür ediyorum..Ancak bu yinede masum olmaz ki. Ben kalorisinin o kadar düşük olacağını düşünmüyorum. Zira ekmek ve içerik olarak oldukça dolgun. Birde tabii çeşidine görede değişebilir diye düşünüyorum. Bu şekilde devam edelirse o zaman herkes yesin pizza gibi bir düşünce oluşturur açıkcası. Bana pek mantıklı gelmedi ve yanlış yapıldığını düşünüyorum.
canımsın demek istediğim tam da bu :)Ben diyetisyenime sormustum kalori dengeleyerek bi dilim pizadan bisi olmaz demisti katiliyorum canim
canım listede benim bilgiler yok..
Evet kızlar kırmızı ile işaretlediğim arkadaşların bilgilerinde eksiklikler var.
tubaturem06 , G gubsej , kuzularinannesi , A ay__060 en kısa zamanda bilgilerini bana özel mesaj atabilirlerse çoook sevinirim
Ayrıca eşleştirmeler ile ilgili de şöyle bir değişikliğe gidiyorum.
perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
ay_60 --- caliskangarfield
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
lucia7 --- yorgunrapunzel
mavmav --- kuzularınannesi
daydream --- sosyalfen
Bir kaç kişide azıcık değişiklik yaptım :) Herkes artık kendi ile beraber eşine de sahip çıksın cıss olmasıınn
Ayrıca Pazartesinden itibaren yeni kurallarımızı uygulamaya başlayacağız. Belki kural deyince size antipatik gelebilir ama gerçekten bunlar hem bizim için, hemde yarışmamız için olması gereken şeyler. Eğer kuralsız devam etmiş olsak gerçekten kendi kendimize yaptığımız diyetten hiç bir farkı kalmaz. Amaç muhabbet ise zaten bir konu açılıp ordanda muhabbet edilebilir.
Ayrıca gelemeyeceğiniz ani yada elzem bir durum söz konusu olursa hem kaptanımız @Aynura88 'yı beni yada eşini bilgilendirebilir. Eşide yine bu bilgiyi bize iletir. En azından acil durumlar içinde bilgi sahibi olursak buna göre hareket edebiliriz.
Hepimizin elbette ki günlük hayatı içerisinde çok fazla koşuşturması yada işleri vardır. Ama yinede en azından menü yazmak için bile olsa gelinebileceğini düşünüyorum. Zira ben bile yaptığım milyon tane iş arasında dahi resmen bağımlılık yaptı gidemiyorum bile :) İlk geldiğim zamanlarda bilir aynura :)
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inanıyorum. Sizlere inanılmaz güveniyoruzBu konuyu ve her üyemize attığımız özel mesajları, tüm takım arkadaşlarımızın okumasını ve en azından okuduklarına dair bir yorum bırakmalarını rica ediyorum
Sevgiler...
Bir kaç menüsünde bende denk geldim sık sık o yüzden o cümleyi kullandım zatenben genel menülerini ne yiyip ne içtiğini bilmiyorum...bugün yediklerinin toplam kalorisi çok değil...umarım bu tepkileri dikkate alır keşke yemeseydi dedim zaten...ayrıca tepki çekerim diye yazmayabilirdi de..dürüstlüğü için teşekkür ediyorum..
Eleştirirken yada tepki verirken lütfen işaretleri kullanalım zira yazı dilinde mimik olmadığı için irite edici olabiliyor..."Bu şekilde devam edelirse o zaman herkes yesin pizza gibi bir düşünce oluşturur açıkcası. " Ben buna inanmıyorum açıkçası pericim..cidden diyette olan ve verecek çok kilosu olan birisi pizza yemez...yese bile belki tüm diyeti boyunca 1 kez yer..onuda ayarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?