Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım işten gelme saatim belli zaten haftasonu da bir tek pazar günüm var salona yazılabileceğimi sanmıyorum
mecburen sevmem lazım vücudumun güzel olması için zamanla olur inşallah dediğin gibi

canım işten gelme saatim belli zaten haftasonu da bir tek pazar günüm var salona yazılabileceğimi sanmıyorum
mecburen sevmem lazım vücudumun güzel olması için zamanla olur inşallah dediğin gibi
Şöyle bir 10 kilo kadar ver, ondan sonra sende gaza geleceksin eminim ki bende de öyle oldu.

Arkadaşlar Fatoşun tüm menüśü toplasan 1200 kalori değil...tamam pizza yerine keşke başka bişey yeseydi ama bugünki menüsü asla Artı olmaz...

bana yaramaz canım pizza ben yememeyi tercih ederim zaten kilo verme hızım fazla değil bir de pizza yersem o hafta hiç veremem yani

Kuzum snaa danismam gerekn bi konu var
portakal greyfut yok ben var saniodum kahvaltida onun yerine kivi yesem olurmu oglen hemen alrm sen bu diyeti biliosun ya tatlim sna sormak istedim
Kahvâltıda yumurta yiyeceksin zaten..,bir öğünlük ye kivini canım oda c vitamini...

Arkadaşlar Fatoşun tüm menüśü toplasan 1200 kalori değil...tamam pizza yerine keşke başka bişey yeseydi ama bugünki menüsü asla Artı olmaz...
Ancak bu yinede masum olmaz ki. Ben kalorisinin o kadar düşük olacağını düşünmüyorum. Zira ekmek ve içerik olarak oldukça dolgun. Birde tabii çeşidine görede değişebilir diye düşünüyorum. Bu şekilde devam edelirse o zaman herkes yesin pizza gibi bir düşünce oluşturur açıkcası. Bana pek mantıklı gelmedi ve yanlış yapıldığını düşünüyorum.

Ya çok nadir de olsa olabilir tabi.ama ben onun menüsünde sanırım bu 3.Görüşüm su.neyse herkes ne isterse yesin.bi ben çok tepki verdim sanirim

Evet kızlar kırmızı ile işaretlediğim arkadaşların bilgilerinde eksiklikler var.
tubaturem06 , G gubsej , kuzularinannesi , A ay__060 en kısa zamanda bilgilerini bana özel mesaj atabilirlerse çoook sevinirim

Ayrıca eşleştirmeler ile ilgili de şöyle bir değişikliğe gidiyorum.

perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
ay_60 --- caliskangarfield
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
lucia7 --- yorgunrapunzel
mavmav --- kuzularınannesi
daydream --- sosyalfen

Bir kaç kişide azıcık değişiklik yaptım :) Herkes artık kendi ile beraber eşine de sahip çıksın cıss olmasıınn

Ayrıca Pazartesinden itibaren yeni kurallarımızı uygulamaya başlayacağız. Belki kural deyince size antipatik gelebilir ama gerçekten bunlar hem bizim için, hemde yarışmamız için olması gereken şeyler. Eğer kuralsız devam etmiş olsak gerçekten kendi kendimize yaptığımız diyetten hiç bir farkı kalmaz. Amaç muhabbet ise zaten bir konu açılıp ordanda muhabbet edilebilir.

Ayrıca gelemeyeceğiniz ani yada elzem bir durum söz konusu olursa hem kaptanımız @Aynura88 'yı beni yada eşini bilgilendirebilir. Eşide yine bu bilgiyi bize iletir. En azından acil durumlar içinde bilgi sahibi olursak buna göre hareket edebiliriz.

Hepimizin elbette ki günlük hayatı içerisinde çok fazla koşuşturması yada işleri vardır. Ama yinede en azından menü yazmak için bile olsa gelinebileceğini düşünüyorum. Zira ben bile yaptığım milyon tane iş arasında dahi resmen bağımlılık yaptı gidemiyorum bile :) İlk geldiğim zamanlarda bilir aynura :)

Herkesin bu konuda hassas davranacağına inanıyorum. Sizlere inanılmaz güveniyoruz Bu konuyu ve her üyemize attığımız özel mesajları, tüm takım arkadaşlarımızın okumasını ve en azından okuduklarına dair bir yorum bırakmalarını rica ediyorum

Sevgiler...

ben genel menülerini ne yiyip ne içtiğini bilmiyorum...bugün yediklerinin toplam kalorisi çok değil...umarım bu tepkileri dikkate alır keşke yemeseydi dedim zaten...ayrıca tepki çekerim diye yazmayabilirdi de..dürüstlüğü için teşekkür ediyorum..
Eleştirirken yada tepki verirken lütfen işaretleri kullanalım zira yazı dilinde mimik olmadığı için irite edici olabiliyor..."Bu şekilde devam edelirse o zaman herkes yesin pizza gibi bir düşünce oluşturur açıkcası. " Ben buna inanmıyorum açıkçası pericim..cidden diyette olan ve verecek çok kilosu olan birisi pizza yemez...yese bile belki tüm diyeti boyunca 1 kez yer..onuda ayarlar...

canım listede benim bilgiler yok..

Bir kaç menüsünde bende denk geldim sık sık o yüzden o cümleyi kullandım zaten Geçmiş menülerde aklıma gelince bütün işaretleri unutuverdim. Beni yanlış anlama asla sana karşı bir sert yada ters üslubum yok böyle hissettirmek istemezdim :)
Ayrıca tabiiki bunu açıkca burda yazması elbette çok güzel bir davranış, saklamaması açıkca belirtmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…