Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben netten bakip yapoom kuzum ben basliyorum beraber baslayalimmm cok süper olur
Ben birde squata başladım poff aciyor

Ben bugün ikimiz için araştırma yapar yarin sana linkleri atarim sen hic yorulma olur mu
ahaha çok tatlisin tamam bakalım yarın başlayalım
Kuzum ben 78.600le basladim
simdi en son cuma gunu 71.100 cok sukur
ekmek yememek cok kilo verdiriyor
162 kuzum boyum
seninki kuzucum
Ben 117.7 ile başladım cuma da 86.2 idim boyumda 178 az kaldı az :))

Ara verince hemen alınıyor bende yaz başında ara verdim 6-7 kilo hooop aldım ama tekrar başlayınca ilk hafta 4 kilo verdm kolay gidiyor yani yeni aldığin

Pizza çok kalorili ama.
Dukan pizzaya bak istersen canım bi

supersin yağmurum...
iyiymiş fıstığım...
Merhaba kızlar,
Sabah
Domates, salatalık
Zeytin ezmesi 2 tb ekmeği
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim pizza

2 litre su
100 mekik
canım eyer kilo vermek istiyorsan tabi güzel kilo vermek istiyorsan daha iyi menülerle gel...seni gerçekten anlamıyorum ben fatoşum,işlerin mi çokkkkk yoğun yoksa bizmi ciddiye almıyorsun,hala anlamış deyilim gerçekten...
iyi yapmışsın canımmmm...
sen öğlelerine inat daha da azimlen yağmurum...
perim yoğurta öğün olmaz ama öğleni geç yediysen ve iyi yediysen ola bilir...mesela kahvaltı yapmış olsan bu menüyle olurdu...
ohh ne güzel yazmışsın.ben 2etapdır buradayım,ilk 2etabında zaten kaptan deyildim,kaptanlığı devr aldıktan sonra takımdakı gereksiz üyeleri eledim ve sonrakı 18haftada en kötü sonuç bu haftaydı,hiç kabullenemiyorum düşündükce...
canım hülyam kilo vermek isteyen biri asla pizza yemez,kalorisi az ola bilir ama kilo verdirmez....hele bu bir üyenin menüsünde sık sık görülürse de böyle tepki alır...düzgün şekilde kilo vermek isteyen asla pizza yemez,ha haftada 100-500gram vermek istiyorsa o zaman ola bilir pizza,ama o üyelerde bu takımda olamamz,olmamalı...
Tabiki hep yenmemeli kuzum cokmu canin cekti ayda bi hep yersek sorun olur tabi

olmaz asla,ben menülerde pizzayı kabul etmiyorum...pizza kilo vermek isteyen biri için yasak....

Canım, benim ilk kilom 60.2 değil; 61.3 :)

işaretlerle ilgili kısmı kendim için yazmadım pericim mavmavı eleştirirken kullanılmadı o yüzden yazdım

Kızım ağlayıp durdu en son çığırdan çıkınca yürüyüşü 30 dk ile sonlardirdim.kızımı uyuttum sonra biraz pilates yaptım 70 de mekik çektim.aslında 1 saat yurumekti hedefim. Yarına inşallah 1,5-2 saat yürürüm

canım ellerine emeyine sağlık,sana daydreamı eklemeni hatırlatmışdım,unutmuşsun her halde,bir de bi kişi eksik,18kişi olmalı...inşallah eksik bilgiler tamamlanır çabucak...

buldum sosyalfen de eksik...

işaretlerle ilgili kısmı kendim için yazmadım pericim mavmavı eleştirirken kullanılmadı o yüzden yazdım
Evet bilerek işaret koymadim.ortada yumuşak gösterilebilecek birşey yok çünkü çok kizdim ona.aynuranin da dediği gibi sonuçlar kötü. Birde abla şöyle bi durum var fatosun kilo vermesi 500 gr a ya çıkıyor ya çıkmıyor.hem onun hem bizim için dedim

canım dizlerine dikkat et...

bazen keşke yüzyüze olup konuşsak bu kadar uzamaz diye düşünüyorum..genel olarak meramımı çok net ifade ederim..yenilmiş pizzadan yola çıkarak genel bişey yazdım...ayarlamış öğününe koymuş bu olabilir diyorum...

Canım, benim ilk kilom 60.2 değil; 61.3 :)
Tamam canım düzeltiyorum
canım ellerine emeyine sağlık,sana daydreamı eklemeni hatırlatmışdım,unutmuşsun her halde,bir de bi kişi eksik,18kişi olmalı...inşallah eksik bilgiler tamamlanır çabucak...

buldum sosyalfen de eksik...
Aa tamam ekliyorum o zaman. Unuttum sanırım doğru diyorsun sadece eksik bilgiler kaldı o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…