- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Hemen ekliyorumcanım listede benim bilgiler yok..
Ben birde squata başladım poff aciyorBen netten bakip yapoom kuzum ben basliyorum beraber baslayalimmm cok süper olur
ahaha çok tatlisin tamam bakalım yarın başlayalımBen bugün ikimiz için araştırma yapar yarin sana linkleri atarim sen hic yorulma olur mu
Ben 117.7 ile başladım cuma da 86.2 idim boyumda 178 az kaldı az :))Kuzum ben 78.600le basladim
simdi en son cuma gunu 71.100 cok sukur
ekmek yememek cok kilo verdiriyor
162 kuzum boyum
seninki kuzucum
Ara verince hemen alınıyor bende yaz başında ara verdim 6-7 kilo hooop aldım ama tekrar başlayınca ilk hafta 4 kilo verdm kolay gidiyor yani yeni aldığinHavvam ben 73.9 ile ayrıldım ,sömestrde şehirdışına çıktık oğlumla,1 hafta her akşam yemek programı yapmışlar,hemde içkili...hayır diyemedim tabi kilolar geldi,şimdide dikkat ettiğim halde gitmiyorlar...şu 4 gün bişeyler yapıp inmeye çalışacağım inşallah..,
Dukan pizzaya bak istersen canım biPizza çok kalorili ama.
supersin yağmurum...menümü de yazayımm
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, beyaz peynir, 1 yumurta
2 bardak çay, 3 zeytin
ara:1 çay bardağı portakal suyu
öğle:1 kase pancar çorbası, 1 kase yoğurt
ara:1 fincan kahve
akşam:2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli tost, domates, salatalık , 2 bardak çay
su:2.5 litre
spor: 40 dakika yürüyüş
iyiymiş fıstığım...İyi akşamlar kızlar Bi hafta sonu daha bitti
kahvaltı
patatesli omlet
peynir
akşam
1 kase yayla çorbası
yarım kase barbunya
ara
2-3 kuru incir
1 bardak süt
spor: bugün tatil
su : 2.5 lt iç iç canım çıktı tamamlayana kadar
canım eyer kilo vermek istiyorsan tabi güzel kilo vermek istiyorsan daha iyi menülerle gel...seni gerçekten anlamıyorum ben fatoşum,işlerin mi çokkkkk yoğun yoksa bizmi ciddiye almıyorsun,hala anlamış deyilim gerçekten...Merhaba kızlar,
Sabah
Domates, salatalık
Zeytin ezmesi 2 tb ekmeği
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim pizza
2 litre su
100 mekik
iyi yapmışsın canımmmm...Bende Şuan koşu bandında yım eşim uyu diyo kızım ise uyuyordu uyandı oynamaya başladı bense sporunu ille de yapcam diye tutturdum valla herşeyi goze aldım alt katın şikayetini bilekızımı da babasına sattim
sen öğlelerine inat daha da azimlen yağmurum...Bugün kahvaltıya misafirimiz vardı amcamlar kuzenler falan kahvaltı davetlerini çok seviyorum çünkü kahvaltıda zararlı hiçbir şey yok kaçamak yapmak zorunda da kalmıyoruz bir daha misafir falan gelmek isterse kahvaltıya çağıralım dedim anneme
Yengemden hiç hoşlanmıyorum niye hoşlanmadığımı da bir kez daha anladım bugün sinirlendim aslında bir kuzenim var merve hep niyeyse annesi benle kıyaslayıp duruyor kuzenim evlendi 1 sene falan oldu çok kilo aldı boyu da benden daha kısa şu an çok kilolu görünüyor bana göre
Yengem resmen benim kötülüğümü istiyor tabağıma sürekli bir şeyler koyuyor yiyeyim de kızı benden daha zayıf dursun diye bu huylarına sinir oluyorum her seferinde aynı şey sen yersin sen yersin diye diye tabağıma koyup duruyor artık sinirlendim yenge yemiyorum artık tabağımı doldurma diye tersledim biraz sen seversin diye dedi yok sevmiyorum ben poğaça hamur hamur midem almıyor hamurlu şeyleri dedim çekti elini tabağımdan
Zayıfladığımı görüyor eskiye göre hiç demiyor zayıflamışsın diye kendi kızı kilo almış ya kıskanıyor resmen çok sinir etti bugün bir kez daha beni anneme dedim bir daha çağırmayalım diye ...
perim yoğurta öğün olmaz ama öğleni geç yediysen ve iyi yediysen ola bilir...mesela kahvaltı yapmış olsan bu menüyle olurdu...Raporum:
Sabah, Öğle:
Sabah aç karnına spora gitmem gerekiyordu, ölçüm alınması gerekiyormuş ve su dahi içmeden gelmemi istediler o yüzden öğleden sonra yedim sabah öğle beraber gibi bişey oldu diyebiliriz.
Karışık ızgara (et,köfte,tavuk)
salata
ayran,yoğurt
Akşam:
Eve çok geç geldim saat 9 gibi gelince tabi en masum yemek yineee bir kase yoğurt :) yarına normale dönerim menülerimle
2 lt su içtim. Yarım ltde biter yakında
Yaptığım sporlarıda yazıyorummm :) 30 dk bisiklet, 15 dk koşu bandı, germe hareketleri, egzersizler (crunch,one kg raises, one knee up, glute bridge), 60 twister
ohh ne güzel yazmışsın.ben 2etapdır buradayım,ilk 2etabında zaten kaptan deyildim,kaptanlığı devr aldıktan sonra takımdakı gereksiz üyeleri eledim ve sonrakı 18haftada en kötü sonuç bu haftaydı,hiç kabullenemiyorum düşündükce...Arkadaşlar listede olmanın nasıl bir nimet olduğunun umarım herkes farkındadır...ben izinde olmasaydım (çıkmak zorunda kaldım,int. Ve tartı yoktu) şimdi 71-72 ydim,resmen diyetim baltalandı..,dün kaptanın belirlediği kurallar oldukça yerinde ve olması gerekli...geçen hafta ALINAN resmen hezimet...5 aydır buradayım ve ilk kez böyle bir sonuç oldu..bize Yakışmadı...o yüzden lütfen cısss yerken bir kez daha düşünün emi
canım hülyam kilo vermek isteyen biri asla pizza yemez,kalorisi az ola bilir ama kilo verdirmez....hele bu bir üyenin menüsünde sık sık görülürse de böyle tepki alır...düzgün şekilde kilo vermek isteyen asla pizza yemez,ha haftada 100-500gram vermek istiyorsa o zaman ola bilir pizza,ama o üyelerde bu takımda olamamz,olmamalı...Canım Pizza çok kalorili birşey değil 1 dilimi 180 cal. Yâklaşık...menünün kaloriśinì ayarlayıp sende yiyebilirsin...öğün dışında arada yersen olmaz...( ben vicdan azâbıyla diyetisyenime dün akşam pizza yedim demiştim,olabilir çok önmeli değil demİşti) ben demin yazdığımı mavmavın menüsü görünce ona hitaben değil genelimize yazdım...
Tabiki hep yenmemeli kuzum cokmu canin cekti ayda bi hep yersek sorun olur tabi
Canım, benim ilk kilom 60.2 değil; 61.3 :)
Evet kızlar kırmızı ile işaretlediğim arkadaşların bilgilerinde eksiklikler var.
@tubaturem06 , @gubsej , @kuzularinannesi , @ay__060 en kısa zamanda bilgilerini bana özel mesaj atabilirlerse çoook sevinirim
Ayrıca eşleştirmeler ile ilgili de şöyle bir değişikliğe gidiyorum.
perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
ay_60 --- caliskangarfield
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
lucia7 --- yorgunrapunzel
mavmav --- kuzularınannesi
daydream --- sosyalfen
Bir kaç kişide azıcık değişiklik yaptım :) Herkes artık kendi ile beraber eşine de sahip çıksın cıss olmasıınn
Ayrıca Pazartesinden itibaren yeni kurallarımızı uygulamaya başlayacağız. Belki kural deyince size antipatik gelebilir ama gerçekten bunlar hem bizim için, hemde yarışmamız için olması gereken şeyler. Eğer kuralsız devam etmiş olsak gerçekten kendi kendimize yaptığımız diyetten hiç bir farkı kalmaz. Amaç muhabbet ise zaten bir konu açılıp ordanda muhabbet edilebilir.
Ayrıca gelemeyeceğiniz ani yada elzem bir durum söz konusu olursa hem kaptanımız_AYNURA_ 'yı beni yada eşini bilgilendirebilir. Eşide yine bu bilgiyi bize iletir. En azından acil durumlar içinde bilgi sahibi olursak buna göre hareket edebiliriz.
Hepimizin elbette ki günlük hayatı içerisinde çok fazla koşuşturması yada işleri vardır. Ama yinede en azından menü yazmak için bile olsa gelinebileceğini düşünüyorum. Zira ben bile yaptığım milyon tane iş arasında dahi resmen bağımlılık yaptı gidemiyorum bile :) İlk geldiğim zamanlarda bilir aynura :)
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inanıyorum. Sizlere inanılmaz güveniyoruzBu konuyu ve her üyemize attığımız özel mesajları, tüm takım arkadaşlarımızın okumasını ve en azından okuduklarına dair bir yorum bırakmalarını rica ediyorum
Sevgiler...
işaretlerle ilgili kısmı kendim için yazmadım pericim mavmavı eleştirirken kullanılmadı o yüzden yazdımBir kaç menüsünde bende denk geldim sık sık o yüzden o cümleyi kullandım zatenGeçmiş menülerde aklıma gelince bütün işaretleri unutuverdim. Beni yanlış anlama asla sana karşı bir sert yada ters üslubum yok böyle hissettirmek istemezdim :)
Ayrıca tabiiki bunu açıkca burda yazması elbette çok güzel bir davranış, saklamaması açıkca belirtmesi.
canım ellerine emeyine sağlık,sana daydreamı eklemeni hatırlatmışdım,unutmuşsun her halde,bir de bi kişi eksik,18kişi olmalı...inşallah eksik bilgiler tamamlanır çabucak...
Evet kızlar kırmızı ile işaretlediğim arkadaşların bilgilerinde eksiklikler var.
@tubaturem06 , @gubsej , @kuzularinannesi , @ay__060 en kısa zamanda bilgilerini bana özel mesaj atabilirlerse çoook sevinirim
Ayrıca eşleştirmeler ile ilgili de şöyle bir değişikliğe gidiyorum.
perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
ay_60 --- caliskangarfield
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
lucia7 --- yorgunrapunzel
mavmav --- kuzularınannesi
daydream --- sosyalfen
Bir kaç kişide azıcık değişiklik yaptım :) Herkes artık kendi ile beraber eşine de sahip çıksın cıss olmasıınn
Ayrıca Pazartesinden itibaren yeni kurallarımızı uygulamaya başlayacağız. Belki kural deyince size antipatik gelebilir ama gerçekten bunlar hem bizim için, hemde yarışmamız için olması gereken şeyler. Eğer kuralsız devam etmiş olsak gerçekten kendi kendimize yaptığımız diyetten hiç bir farkı kalmaz. Amaç muhabbet ise zaten bir konu açılıp ordanda muhabbet edilebilir.
Ayrıca gelemeyeceğiniz ani yada elzem bir durum söz konusu olursa hem kaptanımız_AYNURA_ 'yı beni yada eşini bilgilendirebilir. Eşide yine bu bilgiyi bize iletir. En azından acil durumlar içinde bilgi sahibi olursak buna göre hareket edebiliriz.
Hepimizin elbette ki günlük hayatı içerisinde çok fazla koşuşturması yada işleri vardır. Ama yinede en azından menü yazmak için bile olsa gelinebileceğini düşünüyorum. Zira ben bile yaptığım milyon tane iş arasında dahi resmen bağımlılık yaptı gidemiyorum bile :) İlk geldiğim zamanlarda bilir aynura :)
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inanıyorum. Sizlere inanılmaz güveniyoruzBu konuyu ve her üyemize attığımız özel mesajları, tüm takım arkadaşlarımızın okumasını ve en azından okuduklarına dair bir yorum bırakmalarını rica ediyorum
Sevgiler...
Evet bilerek işaret koymadim.ortada yumuşak gösterilebilecek birşey yok çünkü çok kizdim ona.aynuranin da dediği gibi sonuçlar kötü. Birde abla şöyle bi durum var fatosun kilo vermesi 500 gr a ya çıkıyor ya çıkmıyor.hem onun hem bizim için dedimişaretlerle ilgili kısmı kendim için yazmadım pericim mavmavı eleştirirken kullanılmadı o yüzden yazdım
canım dizlerine dikkat et...Kızım ağlayıp durdu en son çığırdan çıkınca yürüyüşü 30 dk ile sonlardirdim.kızımı uyuttum sonra biraz pilates yaptım 70 de mekik çektim.aslında 1 saat yurumekti hedefim. Yarına inşallah 1,5-2 saat yürürüm
Çok yavaş yürüyorum artik.4,5 km yi gecmiyorum.önceden 6-6,5 la yürüyordum napalim sağlık için.çok sağol canım düşündüğün icincanım dizlerine dikkat et...
Bence de uzatmayalim pizza yendi gitti bilebazen keşke yüzyüze olup konuşsak bu kadar uzamaz diye düşünüyorum..genel olarak meramımı çok net ifade ederim..yenilmiş pizzadan yola çıkarak genel bişey yazdım...
Tamam canım düzeltiyorumCanım, benim ilk kilom 60.2 değil; 61.3 :)
Aa tamam ekliyorum o zaman. Unuttum sanırım doğru diyorsuncanım ellerine emeyine sağlık,sana daydreamı eklemeni hatırlatmışdım,unutmuşsun her halde,bir de bi kişi eksik,18kişi olmalı...inşallah eksik bilgiler tamamlanır çabucak...
buldum sosyalfen de eksik...
sadece bu kadar mı ablam?İyi geceler .....
iyi yapıyorsun canım..sağlımıza dikkat edelim ilk önce...Çok yavaş yürüyorum artik.4,5 km yi gecmiyorum.önceden 6-6,5 la yürüyordum napalim sağlık için.çok sağol canım düşündüğün icin
sosyalfen de eksik gördün mü kuzu?onu sonradan ilave ettim kaçırırsın diye....Tamam canım düzeltiyorum
Aa tamam ekliyorum o zaman. Unuttum sanırım doğru diyorsunsadece eksik bilgiler kaldı o halde
sosyalfen eksik aynura iyi gecelercanım ellerine emeyine sağlık,sana daydreamı eklemeni hatırlatmışdım,unutmuşsun her halde,bir de bi kişi eksik,18kişi olmalı...inşallah eksik bilgiler tamamlanır çabucak...
buldum sosyalfen de eksik...
Evet şimdi baktımda hakikaten eklememişim :) onuda dahil ediyorum. Diğerleri tamamlanınca son halini eklerim. Yarına bitmiş olur muhtemelen :)sosyalfen de eksik gördün mü kuzu?onu sonradan ilave ettim kaçırırsın diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?