- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
iyi geceler aeben ablaİyi geceler .....
buldum esmam,evet.aynı anda yazmışız bak...nasılsın canım?çocuklar nasıl?sosyalfen eksik aynura iyi geceler
okuyorum ole napiyimesmammmm sakin sakin okuyorsun...yazsana bir şeyler fıstığım...
elh.iyiyim arkadasim onlarda iyi elh..ugrasiyoruz dunya telasi sen napiyorsun nasilsin ...buldum esmam,evet.aynı anda yazmışız bak...nasılsın canım?çocuklar nasıl?
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum :) yarın iş başı malum :)
Ben uyuyorum herkes tatlı tatlı derinn uykular.bana da inşallah.
ben de öğlesine....yarını iple çekiyorum....yarından sağlıklı beslenmeye devammmm...elh.iyiyim arkadasim onlarda iyi elh..ugrasiyoruz dunya telasi sen napiyorsun nasilsin ...
mehter marsi diyorum iki one iki geriye bende Leslie ile dikkat etmeye basladim gittI gelenlerben de öğlesine....yarını iple çekiyorum....yarından sağlıklı beslenmeye devammmm...
e bende öğle oluyorum kuzum.korumada öğle oluyor zaten...istersen sen de o 2adım geri kısımlarında buraya yaz menülerini benim gibi..ben yarından başlıyorum yeniden...mehter marsi diyorum iki one iki geriye bende Leslie ile dikkat etmeye basladim gittI gelenler
ha biliyorum evet hatrılattı hülya...aynura bu arada arzu kayinvalidesine gitti marasa
gozumden kacmis oha biliyorum evet hatrılattı hülya...
Ben yemem.eşim sürekli sana aliyim mi diyo hayır diyorum hedefine ulaşmadan olmaz
Evet kızlar kırmızı ile işaretlediğim arkadaşların bilgilerinde eksiklikler var.
@tubaturem06 , @gubsej , @kuzularinannesi , @ay__060 en kısa zamanda bilgilerini bana özel mesaj atabilirlerse çoook sevinirim
Ayrıca eşleştirmeler ile ilgili de şöyle bir değişikliğe gidiyorum.
perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
ay_60 --- caliskangarfield
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
lucia7 --- yorgunrapunzel
mavmav --- kuzularınannesi
daydream --- sosyalfen
Bir kaç kişide azıcık değişiklik yaptım :) Herkes artık kendi ile beraber eşine de sahip çıksın cıss olmasıınn
Ayrıca Pazartesinden itibaren yeni kurallarımızı uygulamaya başlayacağız. Belki kural deyince size antipatik gelebilir ama gerçekten bunlar hem bizim için, hemde yarışmamız için olması gereken şeyler. Eğer kuralsız devam etmiş olsak gerçekten kendi kendimize yaptığımız diyetten hiç bir farkı kalmaz. Amaç muhabbet ise zaten bir konu açılıp ordanda muhabbet edilebilir.
Ayrıca gelemeyeceğiniz ani yada elzem bir durum söz konusu olursa hem kaptanımız_AYNURA_ 'yı beni yada eşini bilgilendirebilir. Eşide yine bu bilgiyi bize iletir. En azından acil durumlar içinde bilgi sahibi olursak buna göre hareket edebiliriz.
Hepimizin elbette ki günlük hayatı içerisinde çok fazla koşuşturması yada işleri vardır. Ama yinede en azından menü yazmak için bile olsa gelinebileceğini düşünüyorum. Zira ben bile yaptığım milyon tane iş arasında dahi resmen bağımlılık yaptı gidemiyorum bile :) İlk geldiğim zamanlarda bilir aynura :)
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inanıyorum. Sizlere inanılmaz güveniyoruzBu konuyu ve her üyemize attığımız özel mesajları, tüm takım arkadaşlarımızın okumasını ve en azından okuduklarına dair bir yorum bırakmalarını rica ediyorum
Sevgiler...
canımsın demek istediğim tam da bu :)
Ben birde squata başladım poff aciyor
ahaha çok tatlisin tamam bakalım yarın başlayalım
Ben 117.7 ile başladım cuma da 86.2 idim boyumda 178 az kaldı az :))
Ara verince hemen alınıyor bende yaz başında ara verdim 6-7 kilo hooop aldım ama tekrar başlayınca ilk hafta 4 kilo verdm kolay gidiyor yani yeni aldığin
Dukan pizzaya bak istersen canım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?