Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba kızlar,
Sabah
Domates, salatalık
Zeytin ezmesi 2 tb ekmeği
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim pizza

2 litre su
100 mekik
Pizzza gercekten hic olmamis en azından akşam değilde öğlen yeseydin kalorisi fazla yüksek görünmesede gi yüksek
senin dediğin diyete başlıyoruz yarın 3 haftada 7 kilo öyle de olabilir akşama da alabilirim menüye tekrar bakayım da
Aa ne diyeti bu
Bu kurallar gercekten alınması gerekiyodu
Zaten kural da değil diyetimizin bi parçası olacak bunlar

Hosgeldinnnnnnn kuzum gözüm yollarda kaldı sevgili eşim
Hemen kilo bildirimini alayın hemenn

ah ahh :) hoş bulduk zor geldm biras ama olsuunn
Geçmiş olsun..

tesekkürler canm beniimm ...
Canim cok gecmis olsun

tesekkürler cnm sağoll
tubaturem06
cok grcmis olsun tatlim

Nisaniniz olmus
ALLAH mutlu mesut etsin

allah razı olsun canm nişanda bi sorun yoktu hamd olsun ama abimin rahatszlığı az korkuttu işte

Hoş geldin tuğbacım.üzüldüm baş veren kazaya,ama çokkk kızmışdım sana bildirim yapmadığın için ama ortaya kaza girince fırçalamaktan vaz geçdim

lütfen kusuruma bakma kaptanım ... bak o kdar çok üzüldüm ki yazamadığım için .. ve size o kadar çok değer veriyorum ki gelir gelmez yazdım... hamd olsun şimdi evdeyim .. telefi edecegim : ) şimdi uyuyayım en iiisi :) :*

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki evet çok yoğun çalışıyorum ve buraya girip hergün yazı yazamıyorum. Ben pizza yiyerek kilo verebiliyorum arkadaşlar verdim de, çünkü metabolik olarak vücudumu az kaloriye alıştırıp diyeti bırakır bırakmaz kiloları geri almaya niyetim yok.
Ben aslında burdan memnunum güzel de kilo verdim burada fakat işim dolayısıyla çok yoğunum ve arasıra yurtdışı iş seyahatlerim oluyor, topiğe istediğim kadar giremiyorum. Aldığım sert eleştirel yorumlar artık motivasyonumu da düşürmeye başladı. Bir şeyi söylemenin onca güzel yolu varken hem de. Lafı daha fazla uzatmıyım artık bu takıma yararım yok takımın da bana yararı yok bu yüzden yolları ayırmanın en doğrusu olduğuna karar verdim.
Herkese kilo verme yolunda başarılar dilerim...

mavmav sakin ol orta yolu bulalım canım

Bu sert eleştirenler arasında sanırım ben de varım ben sadece kendi düşüncemi söyledim kendi bünyeni metabolizmanı tabiki en iyi sen tanırsın ona göre kararlar alıyosun bi diyet uygulamaya çalışıyosun aslında haklısın biz diyet denince hamur işinden tamamen yoksun bir menü bekliyoruz ama dediğim gibi metabolizmanı nasıl alıştırdıysan öyle kilo verebilirsin tabi... Ben kalbini kırmış olmak istemem bunu belirtmek istedim kırdıysam da özür diliyourum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…