Kızım ağlayıp durdu en son çığırdan çıkınca yürüyüşü 30 dk ile sonlardirdim.kızımı uyuttum sonra biraz pilates yaptım 70 de mekik çektim.aslında 1 saat yurumekti hedefim. Yarına inşallah 1,5-2 saat yürürüm
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum :) yarın iş başı malum :)
Pizzza gercekten hic olmamis en azından akşam değilde öğlen yeseydin kalorisi fazla yüksek görünmesede gi yüksekMerhaba kızlar,
Sabah
Domates, salatalık
Zeytin ezmesi 2 tb ekmeği
Öğle
1 kase yoğurt
Akşam
2 dilim pizza
2 litre su
100 mekik
Aa ne diyeti busenin dediğin diyete başlıyoruz yarın3 haftada 7 kilo öyle de olabilir akşama da alabilirim menüye tekrar bakayım da
Bu kurallar gercekten alınması gerekiyodu
Evet kızlar kırmızı ile işaretlediğim arkadaşların bilgilerinde eksiklikler var.
tubaturem06 , @gubsej , @kuzularinannesi , @ay__060 en kısa zamanda bilgilerini bana özel mesaj atabilirlerse çoook sevinirim
Ayrıca eşleştirmeler ile ilgili de şöyle bir değişikliğe gidiyorum.
perigunlugu --- hayatbos
tugbaturem --- noname
ay_60 --- caliskangarfield
naz --- zayıfolacam
ooooturtleooo --- gubsej
msguler --- masmavi
lucia7 --- yorgunrapunzel
mavmav --- kuzularınannesi
daydream --- sosyalfen
Bir kaç kişide azıcık değişiklik yaptım :) Herkes artık kendi ile beraber eşine de sahip çıksın cıss olmasıınn
Ayrıca Pazartesinden itibaren yeni kurallarımızı uygulamaya başlayacağız. Belki kural deyince size antipatik gelebilir ama gerçekten bunlar hem bizim için, hemde yarışmamız için olması gereken şeyler. Eğer kuralsız devam etmiş olsak gerçekten kendi kendimize yaptığımız diyetten hiç bir farkı kalmaz. Amaç muhabbet ise zaten bir konu açılıp ordanda muhabbet edilebilir.
Ayrıca gelemeyeceğiniz ani yada elzem bir durum söz konusu olursa hem kaptanımız @Aynura88 'yı beni yada eşini bilgilendirebilir. Eşide yine bu bilgiyi bize iletir. En azından acil durumlar içinde bilgi sahibi olursak buna göre hareket edebiliriz.
Hepimizin elbette ki günlük hayatı içerisinde çok fazla koşuşturması yada işleri vardır. Ama yinede en azından menü yazmak için bile olsa gelinebileceğini düşünüyorum. Zira ben bile yaptığım milyon tane iş arasında dahi resmen bağımlılık yaptı gidemiyorum bile :) İlk geldiğim zamanlarda bilir aynura :)
Herkesin bu konuda hassas davranacağına inanıyorum. Sizlere inanılmaz güveniyoruzBu konuyu ve her üyemize attığımız özel mesajları, tüm takım arkadaşlarımızın okumasını ve en azından okuduklarına dair bir yorum bırakmalarını rica ediyorum
Sevgiler...
Hosgeldinnnnnnn kuzum gözüm yollarda kaldı sevgili eşim
Hemen kilo bildirimini alayın hemenn
Geçmiş olsun..
Canim cok gecmis olsun
Hoş geldin tuğbacım.üzüldüm baş veren kazaya,ama çokkk kızmışdım sana bildirim yapmadığın için ama ortaya kaza girince fırçalamaktan vaz geçdim
mavmav sakin ol orta yolu bulalım canımMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki evet çok yoğun çalışıyorum ve buraya girip hergün yazı yazamıyorum. Ben pizza yiyerek kilo verebiliyorum arkadaşlar verdim de, çünkü metabolik olarak vücudumu az kaloriye alıştırıp diyeti bırakır bırakmaz kiloları geri almaya niyetim yok.
Ben aslında burdan memnunum güzel de kilo verdim burada fakat işim dolayısıyla çok yoğunum ve arasıra yurtdışı iş seyahatlerim oluyor, topiğe istediğim kadar giremiyorum. Aldığım sert eleştirel yorumlar artık motivasyonumu da düşürmeye başladı. Bir şeyi söylemenin onca güzel yolu varken hem de. Lafı daha fazla uzatmıyım artık bu takıma yararım yok takımın da bana yararı yok bu yüzden yolları ayırmanın en doğrusu olduğuna karar verdim.
Herkese kilo verme yolunda başarılar dilerim...
Tatlıbikız cidden çok tatlısın canım çok sağol, fakat kararım kesin.mavmav sakin ol orta yolu bulalım canım
kararından dönduremem tabıkıTatlıbikız cidden çok tatlısın canım çok sağol, fakat kararım kesin.
kaç kilon kaldı vermen gereken?Tatlıbikız cidden çok tatlısın canım çok sağol, fakat kararım kesin.
Bu sert eleştirenler arasında sanırım ben de varım ben sadece kendi düşüncemi söyledim kendi bünyeni metabolizmanı tabiki en iyi sen tanırsın ona göre kararlar alıyosun bi diyet uygulamaya çalışıyosun aslında haklısın biz diyet denince hamur işinden tamamen yoksun bir menü bekliyoruz ama dediğim gibi metabolizmanı nasıl alıştırdıysan öyle kilo verebilirsin tabi... Ben kalbini kırmış olmak istemem bunu belirtmek istedim kırdıysam da özür diliyourumMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki evet çok yoğun çalışıyorum ve buraya girip hergün yazı yazamıyorum. Ben pizza yiyerek kilo verebiliyorum arkadaşlar verdim de, çünkü metabolik olarak vücudumu az kaloriye alıştırıp diyeti bırakır bırakmaz kiloları geri almaya niyetim yok.
Ben aslında burdan memnunum güzel de kilo verdim burada fakat işim dolayısıyla çok yoğunum ve arasıra yurtdışı iş seyahatlerim oluyor, topiğe istediğim kadar giremiyorum. Aldığım sert eleştirel yorumlar artık motivasyonumu da düşürmeye başladı. Bir şeyi söylemenin onca güzel yolu varken hem de. Lafı daha fazla uzatmıyım artık bu takıma yararım yok takımın da bana yararı yok bu yüzden yolları ayırmanın en doğrusu olduğuna karar verdim.
Herkese kilo verme yolunda başarılar dilerim...
ıyıym canm yatatlibikiz nasılsın canm
Ne yarışmasııyıym canm ya
yarsma basladı onun heycanı var :)
linkini paylaşsana burada..ıyıym canm ya
yarsma basladı onun heycanı var :)
en tarz uye yarısması:)Ne yarışması
Merhaba arkadaşlar,
Herkese kilo verme yolunda başarılar dilerim...[/QUOT
Canim benim sakin ol tabi hep giremeyeblrsn ama.menulerini paylasiyorsun ne guzel pes etmek yok hep beraber yola devam edicez tatlim ben sana bize guveniyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...unu-aksam-yemegi.797150/page-17#post-39452310
buyrun hanımlar
ılk uc sayfada fotolar var
Oyumu kullandim kuzum harika gozukuyorsun MAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?