Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sagolasin aynura.hic sorma alt ust ediyor beni bir iki gune toparlarim insallah.
Ya periye atacagimiz liste icin baslangic kilosu listeye girdigimiz kilo mu?hangisini yazacagiz aynura?diyete 102.6 ile baslamistim ama buraya kacla basladim bilmiyorum.
Canım bu bilgiler sadece yeni gelen üyelerini motive etmek ve kendimizle tanıtmak içiiçin.o yüzden ilk diyete başdığın kiloyu gire bilirsin rahat rahat

geçmiş olsun migren atakları hayat kalitesini bir anda yerle bir ediyor. allah sifa versin.
cok sagol canim. sevgili anacigimdan almisim herbiseyimi iyi kotu ne varsa gecmis bana genetik yapacak bise yok.stresden uzak durmam lazim o da nerdee.hem agri kesici hemde kas gevsetici vuruldum birazdan bayiltir heralde beni.

ben geçmişi okuyana kadar liste değişmiş
Dur kızzz yeniden deyiştircem.. tekrardsn sosyalini sana veriyorummm...lütfen onunla daha çok ilgilen.gerekirse özelden yaz ce onu iyiyce motive et rica ediyorum...şimdi yeni deyişiklik böğle.

Naz___zayıfolacam
Sosyalfen___kuzuların annesi
Daydream ___bennn

Evet aynuram süper oldu bencede
Tatlım çook geçmiş olsun
inşallaaah kaptaann
Canım ben bir liste paylaşmıştım bilgilerin eksikti sanırım bi kontrol edip bana mesaj atabilir misin bilgilerini ?
sosyalimle ayırdın mı bizi ?

ama benim yeni eşim takımdan ayrılma kararı almış nolcak şimdi?
Senin istediğin eş olsun aynuram hemen verdi :)

geçmiş olsun kuzum..

G gubsej geçmiş olsun canım

grip olan arkadaşlar da vardı hepsine geçmişler olsun

okuyorum ama çocuklarla otur kalk derken cevap yazamıyorum kimselere

Kızlar bildiyiniz üzere mavmav arkadaşımız ayrıldı ve cuma kilo bildireceyini sanmıyorum,o yüzden bu hafta güzel bi iş çıkarmalıyız ki yüzdemuz iyi olsun.olsun.herkes 4kolla sarılsın diyetine sporuna...ayyy diğer 2kolu nerden alıcaz yaaa

Canım bu bilgiler sadece yeni gelen üyelerini motive etmek ve kendimizle tanıtmak içiiçin.o yüzden ilk diyete başdığın kiloyu gire bilirsin rahat rahat
tamam canim oyle yazayim.

geçmiş olsun kuzum..

G gubsej geçmiş olsun canım

grip olan arkadaşlar da vardı hepsine geçmişler olsun

okuyorum ama çocuklarla otur kalk derken cevap yazamıyorum kimselere
tesekkurler kizlar cok sagolun.

Simdi gitti diyelim ama kişi sayisi değişmeden bölünecek toplam kilo öyle mi kotuymus ama bu durum.bence gidiyorsa listeden de silinmesi gerek mezmi

tünaydın kızlar,nasılsınız?10000 lere gelmişiz :)
Geçen hafta salıdan beri hastayım,kuru kuru öksürmekten baş ağrım geçmiyor ağrı kesici alıyorum hergün..Listeye girebilmek için hastalıkta da diyet yapmaya çalıştım..Eşim yapma bırak direncin düşüyor iyileşemiyorsun dedi durdu,haklıymış,iyileşemiyorum..Bu hafta 5 te 5 yapacaktım..ama iyice direncim düşeceği için yapamamaya karar verdim..bu cuma listeye girmeyi çok isterdim ama zorlamamaya karar verdim...birde ayakta geçriyorum canımın hiç kıymeti yoktur benim..aman hastayım yapamam demem..dün gece 12 de ütüyü bitirip oturabildim ancak..tabi bugün sabah elma yedim ,öğlen sütlü yulaf ezmesi yedim..yine de bırakamıyorum ,alışkanlık olmuş

birde ilk kez dün yeşil çayımı demlerken içine tarçın çubuğu attım enfes oldu tadı,tavsiye ederim..

Aynuram Karatay Hoca yoğurt kürü için ne dedi? ben ara ara yapıyorum..faydası olur dedi mi?

Aynuram Bahara duırumu belirtsen istina yapar mı mavmavın gitmesi konusunda..yüzdeyi etkilemese..

Geçmiş olsun dikkat et ablam kendine yine çok az yemissin.çabucak iyiles gel aramıza

sana da cok gecmis olsun canim.malesef oksuruk cok zor geciyor.en etkilisi zencefil bal Hemen yumusatiyor o kuru oksurugu.
evet yesil cayin binbir turlusunu aldim okadar aci geliodu ki bana ne yaptimsa icememistim.en son kutuda ssatilan bergamotlu caykurun yesil cayini aldim icine cubuk tarcin atiyorum yaninda da badem ya da ceviz iciriyor valla bi de cok demlememek lazim acilasiyor tadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…