Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Simdi gitti diyelim ama kişi sayisi değişmeden bölünecek toplam kilo öyle mi kotuymus ama bu durum.bence gidiyorsa listeden de silinmesi gerek mezmi
Yok kızlar kurallar yıllardır böğle. ..bildirimde bulunup giderse sorun yok,ki inşallah gelir mesajımı okurda bildirimde bulunur.

yeşilçayın içinde antioksidan var..o yüzden suyun çok çok sıcak olmaması gerekiyor ,Allah korusun yemek borusu kanserine bile sebep olabiliyor..suyun ısısı 80 dereceyi geçmesin..zaten bitki çaylarını elimizden geldiğince suyu tam kaynatmadan demleyelim..yada soğutarak bende aynı çayı kullanıyorum Gubsecim..

demlemiyorum bende ,suyu kaynatıp yeşilçay ve biberiye karışımına döküyorum ,bikaç dakika bekletiyorum içine de bol limon ohh mis

tarçınlı da deneyeyim

sağlığından önemli mi ama abla ya? bir de hastalığının üzerine farklı diyetler deneyerek daha halsiz bırakma kendini

Hülyam bu hafta olmasın gelecek hafta olsun.önemli olan senin sağlığın...geçiştirdi canım,sadece doğal olanlarını kullanın dedi yumurtaya geçdi

yok tam iyileşmeden yapmıcam o diyeti...dikkat ederim yine ama şok yok öksürük geçmeden..

Aaa ilk defa duyuyorum yaaa.. ben hep kaynar suyun yeşil çay poşetinin üzerine dödökerim.ben de zencefil tozuyla içiyorum.bayılıyorum acı acı..

Hülyam bu hafta olmasın gelecek hafta olsun.önemli olan senin sağlığın...geçiştirdi canım,sadece doğal olanlarını kullanın dedi yumurtaya geçdi
dün ilk kez bi komşum gelip yoğurt için maya istedi...sitenin sağlık gurusu olacam yakında :) Apartman görevlisi beni söylemiş yoğurt mayalıyor ondan al diye gözlerim doldu :)

Aaa ilk defa duyuyorum yaaa.. ben hep kaynar suyun yeşil çay poşetinin üzerine dödökerim.ben de zencefil tozuyla içiyorum.bayılıyorum acı acı..
Aman sakın özellikle yeşilçay aktioksidan etkisi nedeniyle asla kaynar suyla demlenmemeli..Hatta benim çay makinemin bitki çayı ayarı farklı..80 derece olarak ayarlı..

himmm bilmiyordum ben kaynatip dokuyordum dikkat edeyim bundan sonra.en lezzetlisi bu cay herhalde sallama yesil caylar zehir gibi geliyor bana.bu arada adim funda:)

ya öksürük deyince ege'de de var öksürük, şurup, pekmez, pekmezli su, ıhlamur veriyorum geçmedi bir türlü

var mı tavsiyeniz?

himmm bilmiyordum ben kaynatip dokuyordum dikkat edeyim bundan sonra.en lezzetlisi bu cay herhalde sallama yesil caylar zehir gibi geliyor bana.bu arada adim funda:)
Ben poşet kullanıyorum ama asla tek başına içemem acı oluyor evet.zencefil ya tarçın tozuyla içerim.

dün ilk kez bi komşum gelip yoğurt için maya istedi...sitenin sağlık gurusu olacam yakında :) Apartman görevlisi beni söylemiş yoğurt mayalıyor ondan al diye gözlerim doldu :)

bizim sütçü de gelmedi dün kaldık yoğurtsuz, paket sütle mayalıcam artık bugün

hiç sevmezdim ev yoğurdunu ama doruk doğduğundan beri hazır yoğurt almıyorum hiç

Peki tam kaynamamış su zararlı deyilmi?
aynuram kaynatıp biraz soğuduktan sonra demle..ve yeşilçayı demledikten sonra çok bekletmeyin en ideali 4-5 dakika..
çok faydalı bir çay,doğru demlenirse...Ablam radyoterapi görürken doktoru sadece yeşilçaya izin verdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…