Yok kızlar kurallar yıllardır böğle. ..bildirimde bulunup giderse sorun yok,ki inşallah gelir mesajımı okurda bildirimde bulunur.Simdi gitti diyelim ama kişi sayisi değişmeden bölünecek toplam kilo öyle mi kotuymus ama bu durum.bence gidiyorsa listeden de silinmesi gerek mezmi
Yok bitanem,iilk defa deyilki her takımlarda oluyor böğleşeyler . kurallar yıllardır böğle. .Aynuram Bahara duırumu belirtsen istina yapar mı mavmavın gitmesi konusunda..yüzdeyi etkilemese..
iyim canım benmm ... kahvaltımı yaptım ödevimi yapıyorum ..Kız hic konusmuyon iyi misin
sana da cok gecmis olsun canim.malesef oksuruk cok zor geciyor.en etkilisi zencefil bal Hemen yumusatiyor o kuru oksurugu.
evet yesil cayin binbir turlusunu aldim okadar aci geliodu ki bana ne yaptimsa icememistim.en son kutuda ssatilan bergamotlu caykurun yesil cayini aldim icine cubuk tarcin atiyorum yaninda da badem ya da ceviz iciriyor valla bi de cok demlememek lazim acilasiyor tadi.
tünaydın kızlar,nasılsınız?10000 lere gelmişiz :)
Geçen hafta salıdan beri hastayım,kuru kuru öksürmekten baş ağrım geçmiyor ağrı kesici alıyorum hergün..Listeye girebilmek için hastalıkta da diyet yapmaya çalıştım..Eşim yapma bırak direncin düşüyor iyileşemiyorsun dedi durdu,haklıymış,iyileşemiyorum..Bu hafta 5 te 5 yapacaktım..ama iyice direncim düşeceği için yapamamaya karar verdim..bu cuma listeye girmeyi çok isterdim ama zorlamamaya karar verdim...birde ayakta geçriyorum canımın hiç kıymeti yoktur benim..aman hastayım yapamam demem..dün gece 12 de ütüyü bitirip oturabildim ancak..tabi bugün sabah elma yedim ,öğlen sütlü yulaf ezmesi yedim..yine de bırakamıyorum ,alışkanlık olmuş
birde ilk kez dün yeşil çayımı demlerken içine tarçın çubuğu attım enfes oldu tadı,tavsiye ederim..
Aynuram Karatay Hoca yoğurt kürü için ne dedi? ben ara ara yapıyorum..faydası olur dedi mi?
Hülyam bu hafta olmasın gelecek hafta olsun.önemli olan senin sağlığın...geçiştirdi canım,sadece doğal olanlarını kullanın dedi yumurtaya geçditünaydın kızlar,nasılsınız?10000 lere gelmişiz :)
Geçen hafta salıdan beri hastayım,kuru kuru öksürmekten baş ağrım geçmiyor ağrı kesici alıyorum hergün..Listeye girebilmek için hastalıkta da diyet yapmaya çalıştım..Eşim yapma bırak direncin düşüyor iyileşemiyorsun dedi durdu,haklıymış,iyileşemiyorum..Bu hafta 5 te 5 yapacaktım..ama iyice direncim düşeceği için yapamamaya karar verdim..bu cuma listeye girmeyi çok isterdim ama zorlamamaya karar verdim...birde ayakta geçriyorum canımın hiç kıymeti yoktur benim..aman hastayım yapamam demem..dün gece 12 de ütüyü bitirip oturabildim ancak..tabi bugün sabah elma yedim ,öğlen sütlü yulaf ezmesi yedim..yine de bırakamıyorum ,alışkanlık olmuş
birde ilk kez dün yeşil çayımı demlerken içine tarçın çubuğu attım enfes oldu tadı,tavsiye ederim..
Aynuram Karatay Hoca yoğurt kürü için ne dedi? ben ara ara yapıyorum..faydası olur dedi mi?
yok tam iyileşmeden yapmıcam o diyeti...dikkat ederim yine ama şok yok öksürük geçmeden..demlemiyorum bende ,suyu kaynatıp yeşilçay ve biberiye karışımına döküyorum ,bikaç dakika bekletiyorum içine de bol limon ohh mis
tarçınlı da deneyeyim
sağlığından önemli mi ama abla ya? bir de hastalığının üzerine farklı diyetler deneyerek daha halsiz bırakma kendini
Aaa ilk defa duyuyorum yaaa.. ben hep kaynar suyun yeşil çay poşetinin üzerine dödökerim.ben de zencefil tozuyla içiyorum.bayılıyorum acı acı..yeşilçayın içinde antioksidan var..o yüzden suyun çok çok sıcak olmaması gerekiyor ,Allah korusun yemek borusu kanserine bile sebep olabiliyor..suyun ısısı 80 dereceyi geçmesin..zaten bitki çaylarını elimizden geldiğince suyu tam kaynatmadan demleyelim..yada soğutarak bende aynı çayı kullanıyorum Gubsecim..
dün ilk kez bi komşum gelip yoğurt için maya istedi...sitenin sağlık gurusu olacam yakında :) Apartman görevlisi beni söylemiş yoğurt mayalıyor ondan al diyeHülyam bu hafta olmasın gelecek hafta olsun.önemli olan senin sağlığın...geçiştirdi canım,sadece doğal olanlarını kullanın dedi yumurtaya geçdi
Aman sakın özellikle yeşilçay aktioksidan etkisi nedeniyle asla kaynar suyla demlenmemeli..Hatta benim çay makinemin bitki çayı ayarı farklı..80 derece olarak ayarlı..Aaa ilk defa duyuyorum yaaa.. ben hep kaynar suyun yeşil çay poşetinin üzerine dödökerim.ben de zencefil tozuyla içiyorum.bayılıyorum acı acı..
himmm bilmiyordum ben kaynatip dokuyordum dikkat edeyim bundan sonra.en lezzetlisi bu cay herhalde sallama yesil caylar zehir gibi geliyor bana.bu arada adim funda:)yeşilçayın içinde antioksidan var..o yüzden suyun çok çok sıcak olmaması gerekiyor ,Allah korusun yemek borusu kanserine bile sebep olabiliyor..suyun ısısı 80 dereceyi geçmesin..zaten bitki çaylarını elimizden geldiğince suyu tam kaynatmadan demleyelim..yada soğutarak bende aynı çayı kullanıyorum Gubsecim..
İyiyim canım özledim seni.kilon ne durumdaiyim canım benmm ... kahvaltımı yaptım ödevimi yapıyorum ..
sen nasılsın
Ben poşet kullanıyorum ama asla tek başına içemem acı oluyor evet.zencefil ya tarçın tozuyla içerim.himmm bilmiyordum ben kaynatip dokuyordum dikkat edeyim bundan sonra.en lezzetlisi bu cay herhalde sallama yesil caylar zehir gibi geliyor bana.bu arada adim funda:)
dün ilk kez bi komşum gelip yoğurt için maya istedi...sitenin sağlık gurusu olacam yakında :) Apartman görevlisi beni söylemiş yoğurt mayalıyor ondan al diyegözlerim doldu :)
Ayy ben de hazır yoğurt yiyemem.m.bizim sütçü hem de yoğurt satıyor kendi mayalayıp.ondan alıyoruz.bizim sütçü de gelmedi dün kaldık yoğurtsuz, paket sütle mayalıcam artık bugün
hiç sevmezdim ev yoğurdunu ama doruk doğduğundan beri hazır yoğurt almıyorum hiç
iyim canım benmm ... kahvaltımı yaptım ödevimi yapıyorum ..
sen nasılsın
aynuram kaynatıp biraz soğuduktan sonra demle..ve yeşilçayı demledikten sonra çok bekletmeyin en ideali 4-5 dakika..Peki tam kaynamamış su zararlı deyilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?