- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
aynuram kaynatıp biraz soğuduktan sonra demle..ve yeşilçayı demledikten sonra çok bekletmeyin en ideali 4-5 dakika..
çok faydalı bir çay,doğru demlenirse...Ablam radyoterapi görürken doktoru sadece yeşilçaya izin verdi...
ayyy bende çok seviyorum oğlumla ders çalışmayı,hatta o sıkılıyor ben hadi hadi diyorum..eve gelince şu ödevim var demiyor ödevimiz diyor :)ödev yapmayı ders çalışmayı özledim vallahi
çocuklar büyüsü de ders çalıştırsam onlara
ee zencefilde aci degilmi masallah aynura ben hic icemedim o poset caylari.Ben poşet kullanıyorum ama asla tek başına içemem acı oluyor evet.zencefil ya tarçın tozuyla içerim.
ben burdaki sutlere guvenmedigim icin paket sutle yapiyorum saglikli mi sizce?kaynatmiyorum.bizim sütçü de gelmedi dün kaldık yoğurtsuz, paket sütle mayalıcam artık bugün
hiç sevmezdim ev yoğurdunu ama doruk doğduğundan beri hazır yoğurt almıyorum hiç
Allahımm benim de en büyük hayallerimden biri o ya...kkızımla ders çalışmak..ayyy bende çok seviyorum oğlumla ders çalışmayı,hatta o sıkılıyor ben hadi hadi diyorum..eve gelince şu ödevim var demiyor ödevimiz diyor :)
ayyy bende çok seviyorum oğlumla ders çalışmayı,hatta o sıkılıyor ben hadi hadi diyorum..eve gelince şu ödevim var demiyor ödevimiz diyor :)
E kokuyo ama haklı...bende kaynatıp hemen döküyordum bekletirim bundan sonra
bitki çaylarını çok seven eşim yeşilçayo hiç sevmiyor, balık kokuyormuş
günlük sütle yap canım kutu sütle değil..kaynatmana gerek yok mayalanacak sıcaklığa kadar ısıtıp mayalayabilirsin..ee zencefilde aci degilmi masallah aynura ben hic icemedim o poset caylari.
ben burdaki sutlere guvenmedigim icin paket sutle yapiyorum saglikli mi sizce?kaynatmiyorum.
Ben de o acı zencefile bayılıyorum işte,acısı güzel...ee zencefilde aci degilmi masallah aynura ben hic icemedim o poset caylari.
ben burdaki sutlere guvenmedigim icin paket sutle yapiyorum saglikli mi sizce?kaynatmiyorum.
Ayy evet benim de.kopamadım...haydi yemek yapıcam,spor yapıcam,yemek yiycem görüşürüz kızlarrr...nescafe bile su tam kaynatılmadan yapılmalı,ama ben buna pek dikkat etmiyorum...hazır kaynar su oluyor onunla yapıyorum..
Ayy çenem düştü,temizlik yapacağım daha..işte evin annesiysen hastayken bile iş yapıyorsun..bizim mesai ölene kadar..
E kokuyo ama haklı...
ee zencefilde aci degilmi masallah aynura ben hic icemedim o poset caylari.
Kızlar şeyi sorcam bulgur pilavi ve mercimekli köfte diyete zararlı mi
Miktarini ve yagini abartmazsan yanindada sebze olursa yenir aradabirKızlar şeyi sorcam bulgur pilavi ve mercimekli köfte diyete zararlı mi
Öyle bir dedin ki canim tok karnina canim çekti yarin kesin yapar yerim sağolvallahi tatlım bana sorsan bulgur ve mercimek faydali , arasıra abartmamak kaydıyla neden yenmesin. bakliyat da tüketmemiz lazım
ayran ve bulgur pilavı öğle öğünü için gayet de güzel olur
mercimek köfte - marul ohh mis hem salata, hem bakliyat(olsada yesek çok severim )
bi diyetisyenin sayfasında okumustum. misafirliğe gittiyseniz mercimekli köfte varsa saldırın diyetinizi bozmadan bi misafirlik geçirmiş olun yazıyordu.Kızlar şeyi sorcam bulgur pilavi ve mercimekli köfte diyete zararlı mi
Miktarini ve yagini abartmazsan yanindada sebze olursa yenir aradabir
Hatta elifede gonder sutu cekmesin :))))
Arzuyu goremiyorum kizlar banimi denkgelmiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?