Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende kaynatıp hemen döküyordum bekletirim bundan sonra

bitki çaylarını çok seven eşim yeşilçayo hiç sevmiyor, balık kokuyormuş

ödev yapmayı ders çalışmayı özledim vallahi

çocuklar büyüsü de ders çalıştırsam onlara
ayyy bende çok seviyorum oğlumla ders çalışmayı,hatta o sıkılıyor ben hadi hadi diyorum..eve gelince şu ödevim var demiyor ödevimiz diyor :)

Ben poşet kullanıyorum ama asla tek başına içemem acı oluyor evet.zencefil ya tarçın tozuyla içerim.
ee zencefilde aci degilmi masallah aynura ben hic icemedim o poset caylari.
bizim sütçü de gelmedi dün kaldık yoğurtsuz, paket sütle mayalıcam artık bugün

hiç sevmezdim ev yoğurdunu ama doruk doğduğundan beri hazır yoğurt almıyorum hiç
ben burdaki sutlere guvenmedigim icin paket sutle yapiyorum saglikli mi sizce?kaynatmiyorum.

nescafe bile su tam kaynatılmadan yapılmalı,ama ben buna pek dikkat etmiyorum...hazır kaynar su oluyor onunla yapıyorum..

Ayy çenem düştü,temizlik yapacağım daha..işte evin annesiysen hastayken bile iş yapıyorsun..bizim mesai ölene kadar..

ayyy bende çok seviyorum oğlumla ders çalışmayı,hatta o sıkılıyor ben hadi hadi diyorum..eve gelince şu ödevim var demiyor ödevimiz diyor :)

öss'de 23 tercihimin 20'si öğretmenlikti ,son anda okul müdürümün aklına uyup gıda mühendisliğini ekledim çok pişman oldum sonradan

okul hayatını seviyorum ben kardeşime sınavlar hazırlardım ortaokul-lisede falan. benden 2 alırdı ertesi gün 5 alırdı okulda

ünv.de eşimle aynı sınıftaydık , onu da çalıştırırdım , ders notları hazırlardım ona

ben burdaki sutlere guvenmedigim icin paket sutle yapiyorum saglikli mi sizce?kaynatmiyorum.
günlük sütle yap canım kutu sütle değil..kaynatmana gerek yok mayalanacak sıcaklığa kadar ısıtıp mayalayabilirsin..

Ayy evet benim de.kopamadım...haydi yemek yapıcam,spor yapıcam,yemek yiycem görüşürüz kızlarrr...

E kokuyo ama haklı...

sıcak çay aşığı azarbaycan balası seni

paket sütle tutturamıyorum ben yoğurdu bir türlü, sütçü amcamız var pazar günleri getiriyor

kaynatmana gerek yok tabi ılıt yeter

_AYNURA_ ilk gittiğimizde eşimin dedesini (Allah rahmet eylesin )görmeye gittik, Türk balası diyordu bana

'kitap al okusun Türk dilinde danışsın' demişti eşime ,sanki ben başka dilde konuşuyorum

Kızlar şeyi sorcam bulgur pilavi ve mercimekli köfte diyete zararlı mi

vallahi tatlım bana sorsan bulgur ve mercimek faydali , arasıra abartmamak kaydıyla neden yenmesin. bakliyat da tüketmemiz lazım

ayran ve bulgur pilavı öğle öğünü için gayet de güzel olur

mercimek köfte - marul ohh mis hem salata, hem bakliyat(olsada yesek çok severim )

Kadın hamile.
Bebek erkekmiş.
Aile mutlu, çok mutlu.
Bebek doğdu, pipisini amcalara gösterdi.
Amcalarda bayram sevinci. Dünyanın en gerekli organını gördüler çünkü.
Bebek biraz büyüdü. Sünnet olacak. Davullar, zurnalar, hediyeler... Çocuk düşündü:
"Sanırım bu çok önemli bir organ.."
Çocuk bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Üç beş güzel kız var gittikleri yerde, annesi babası dedi ki:
"Hangisini alayım oğlum sana?"
Çocuk düşündü:
"Sanırım karşı tarafa sormaksızın seçme hakkım var."
Çocuk acıktı, sofrasını varsa kız kardeşleri ve annesi hazırladı. Yemek bitince topladılar.
Çocuk düşündü:
"Sanırım kızlar/kadınlar bana hizmet etmekle yükümlü."
Kalabalık bir yemek daveti, herkes masaya sığamayacak. Erkekler ve yaşlılar masaya oturdu. Çocuğu da masaya oturtturdular. Annesi ve varsa ablaları yerde oturuyordu.
Çocuk düşündü:
"Sanırım önemli olan erkeklerin konforu."
Servis yapılacak, önce erkeklere yemek verildi, erkekler yardım etmedi.
Çocuk düşündü:
"Sanırım öncelikli olan erkeklerin karnının doyması."
Çocuğun kız arkadaşı oldu.
Bütün sülale duydu. Herkesin ağzı kulaklarında. Densiz bir amca:
"Neler yapacan bahim gızlaraa" dedi.
Çocuğun anne ve babası:
"Oğlumdan iyisini mi bulacak?" dediler.
Çocuk düşündü:
"Sanırım en iyisini hak eden benim ve bu yüzden kızlara rızayla ya da rızasız istediğimi yapabilirim."
Çocuk büyüdü, arkadaşlarıyla dışarı çıktı, gezdi, eğlendi. Eve geç geldi, paşalar gibi karşılandı. Kız kardeşi eve geç geldiği için azar işitirken, dövülürken.
Genç düşündü:
"Sanırım eve istediğim saatte girip çıkabilirim."
Genç bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Kavga etti, ağzı burnu kan içinde.
Annesi, babası:
"Koçum benim, helal olsun" dedi.
Genç düşündü:
"Sanırım güçlüyüm ve sorunlarımı bu şekilde halledebilirim."
Genç bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Genç büyüdü.
Ama bir türlü adam olamadı.
...
Ve yazdıklarını uygulamaya koyuldu..

Derya KIR

14.02.2015

Öyle bir dedin ki canim tok karnina canim çekti yarin kesin yapar yerim sağol

Miktarini ve yagini abartmazsan yanindada sebze olursa yenir aradabir
Hatta elifede gonder sutu cekmesin :))))

Arzuyu goremiyorum kizlar banimi denkgelmiyor ?

ne yemek yaparsanız bana da gönderin

arzu gelmedi abla hiç

sen neler yapıyorsun? yine misafirin varmış, Allah şifa versin inşallah kendisine, sana da kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…