- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Öyle bir dedin ki canim tok karnina canim çekti yarin kesin yapar yerim sağol
Peki cnm teşekkürlerMiktarini ve yagini abartmazsan yanindada sebze olursa yenir aradabir
Hatta elifede gonder sutu cekmesin :))))
Arzuyu goremiyorum kizlar banimi denkgelmiyor ?
Tamamdir yarinki menü belirlendibi diyetisyenin sayfasında okumustum. misafirliğe gittiyseniz mercimekli köfte varsa saldırın diyetinizi bozmadan bi misafirlik geçirmiş olun yazıyordu.
aynurla peri duymasınyoldan çıkarıyorsun üyeleri dicekler
Banada öyle oldu canim korkma havalardan sanirim13 gün önce regldim yine bugün oluyor :S nasıl bi döngü bu.
Bi hafta önce doktora gittim hiç bi sıkıntı sorunum yoktu. of aman
Valla iyi mi kötü mü bilemedimya benim komşular da çok fena, 'senin pırasalı böreğin güzel oluyor yapalım bir gün ' ; 'haftasonu pizza yapayım size ben' hep muhabbet yemek üzerine
Allah razı olsun tabak alışverişimiz her daim var kattaki 3 komşu olarak aramızda
Valla iyi mi kötü mü bilemedim
Ne güzel canim ne mutlu sana öyle insanlar kalmadi bu devirde biliyorsun çok şanslisin3. evim bu evlendiğimden beri ,hiç kapımı çalan olmamıştı daha önce. oğluma bu yaz mevlüt yaptım, karşı komşum memlekette olmasına rağmen yeri geldi çamaşırımı balkonuna astım ,gelen misafirlerimden 2si orda yattı 1 gece. 3ümüzünde anahtarı birbirmizde var zaten. mesela yağmur yağsa arar hemen camı kapatıver diye gider kapatırım falan
çok ters gelirdi bana bu kadar samimi komşuluk ama Allah razı olsun ikisinden de çok çok iyiler. büyük oğlum zaten eve gelmese onlarda kalsa çok mutlu olcak 'nene-dede' deliriyor onlara çok seviyor
Kuzum bizde Çocukken komşularımızın kapısını çalar su isterdik...evlerine gider yemek yerdik..ama ne yalan śöyleyeyim sitede sadece 1-2 eve gitmesine izin veriyorum annesini bildiğim.,.halbuki birsürü Arkadaşı var.korkuyorum göndermeye..3. evim bu evlendiğimden beri ,hiç kapımı çalan olmamıştı daha önce. oğluma bu yaz mevlüt yaptım, karşı komşum memlekette olmasına rağmen yeri geldi çamaşırımı balkonuna astım ,gelen misafirlerimden 2si orda yattı 1 gece. 3ümüzünde anahtarı birbirmizde var zaten. mesela yağmur yağsa arar hemen camı kapatıver diye gider kapatırım falan
çok ters gelirdi bana bu kadar samimi komşuluk ama Allah razı olsun ikisinden de çok çok iyiler. büyük oğlum zaten eve gelmese onlarda kalsa çok mutlu olcak 'nene-dede' deliriyor onlara çok seviyor
Şimdi baktımda bende bir kaç hareket spor salonunda bize yaptıklarıymış yaa :)))kızlar plates zamanıııı@hayatbos @OoOturtleOoO
linki hemen atıyorum
ben haftada dört gün yapmayı düşünüyorum yürüyüşe başlayana kdar arttırabilirim de
Pizzza gercekten hic olmamis en azından akşam değilde öğlen yeseydin kalorisi fazla yüksek görünmesede gi yüksek
Aa ne diyeti bu
Bu kurallar gercekten alınması gerekiyodu
Zaten kural da değil diyetimizin bi parçası olacak bunlar
Canım bende öyle düşündüm ilk hedef 70 :))Basaricaz tatlim boyun 178 mis hedefin 70 olabilir kuzum ben boyunu bilmiyodum mankesin sen65 gerek yok oncelik 70 olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?