- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Ben yaşınmi dememisim 26 benim yaşımHatta sizlerde bakın bir hata var mı diye :)
26 canım atlamisimtubaturem06 ve @msgulerr arkadaşlarımızın boyu kaldı ve OoOturtleOoO arkadaşımızın yaşı kaldı sadece :)
Canım tuba önceki sayfada yazmıştı hepsinitubaturem06 ve @msgulerr arkadaşlarımızın boyu kaldı ve OoOturtleOoO arkadaşımızın yaşı kaldı sadece :)
Evet bende yazdığını hatırlıyordum ama ara ara bulamadım o kadar çok mesaj var ki :)Canım tuba önceki sayfada yazmıştı hepsini
168 diye
Haklisin canım .ben okumuştum 1.68 diEvet bende yazdığını hatırlıyordum ama ara ara bulamadım o kadar çok mesaj var ki :)
Sizde eşlerinizden destek alın ne güzell :)Kızlar bildiyiniz üzere mavmav arkadaşımız ayrıldı ve cuma kilo bildireceyini sanmıyorum,o yüzden bu hafta güzel bi iş çıkarmalıyız ki yüzdemuz iyi olsun.olsun.herkes 4kolla sarılsın diyetine sporuna...ayyy diğer 2kolu nerden alıcaz yaaa
Ayaklarının altına vicks sür iki tane çorap giydir hemen geçirir 2 gün tekrarla hiç bişeyciği kalmaz :))ya öksürük deyince ege'de de var öksürük, şurup, pekmez, pekmezli su, ıhlamur veriyorum geçmedi bir türlü
var mı tavsiyeniz?
Çok abartmadıkca zararlı değil bol ayranla ayy canım cekti :)Kızlar şeyi sorcam bulgur pilavi ve mercimekli köfte diyete zararlı mi
Ara kanamasıdır o olur bazen anormal bişey olursa doktora git13 gün önce regldim yine bugün oluyor :S nasıl bi döngü bu.
Bi hafta önce doktora gittim hiç bi sıkıntı sorunum yoktu. of aman
Bi araştırayım bakayım :)3 haftada 7 kilo diyeti canım ama zormuş çok açım
Nişan salonda olcaksa uzun giy ewde olacaksa kısa giy vucut tipini bilmediğimden daha afzla bişey diyemiyorum tatlim :)Selamm arkadaşlar :)
Bu aralar telaslıymm abimin yaknda nişanı olcaakkk ve ben ne giycemm hic bilmiyormm daha bir ay var ama son haftaya bırakmak istemiyorum sizce nasıl birşey alymm
Ayaklarının altına vicks sür iki tane çorap giydir hemen geçirir 2 gün tekrarla hiç bişeyciği kalmaz :))
)
Kuzum bizde Çocukken komşularımızın kapısını çalar su isterdik...evlerine gider yemek yerdik..ama ne yalan śöyleyeyim sitede sadece 1-2 eve gitmesine izin veriyorum annesini bildiğim.,.halbuki birsürü Arkadaşı var.korkuyorum göndermeye..
Canlar menum
sabah turk kahvesi
Ogle 2 haslanmis yumurta
Aksam 1 domates 200 gram et yesil salata
Spor 30 dk yuruyus
Kizlar o kadar yogunumki evde okulda yemek aklima bile gelmiyor hadi hayirlisi
kuzularinannesi işte bu inanılmaz işe yarıyor birde bal+karabiber :) Bir tatlı kaşığı bala biraz karabiber katıp karıştırıp yeniyor.
Bunlardan kesinlikle eminim çünkü bende alerjik astım olduğu için özellikle grip nezle olduğum zaman öksürüğüm normalden fazla oluyor. Bunlarla geçebiliyor sadece.
Selamlar 7. takimin citir gulleri
Oldurulen kizimiza Allah tan rahmet, ailesine sabir diliyorum. Evlatlarimizi cok dikkatli yetistirmeliyiz bir kez daha anliyorum. Ozellikle kadinlarin soylemeseler de hayatlarinin bir doneminde korku icinde yasadiklarini ogrendigimden beri...
Hasta olan tum arkadaslara gecmis olsun. Zeynep benim miyom alindi canim dogumda. Ondan beri adet donemleri agrim cok azaldi hamdolsun. Ama standart bir prosedur mu bilmiyorum.
Aeben abla ben de sana denk gelemiyorum. Hastan var biliyorum. Sana da cok gecmis olsun.
Tuba hos geldin canim.
Selamlar 7. takimin citir gulleri
Oldurulen kizimiza Allah tan rahmet, ailesine sabir diliyorum. Evlatlarimizi cok dikkatli yetistirmeliyiz bir kez daha anliyorum. Ozellikle kadinlarin soylemeseler de hayatlarinin bir doneminde korku icinde yasadiklarini ogrendigimden beri...
Hasta olan tum arkadaslara gecmis olsun. Zeynep benim miyom alindi canim dogumda. Ondan beri adet donemleri agrim cok azaldi hamdolsun. Ama standart bir prosedur mu bilmiyorum.
Aeben abla ben de sana denk gelemiyorum. Hastan var biliyorum. Sana da cok gecmis olsun.
Tuba hos geldin canim.
cok az bi artış var ama düzelecek inş.İyiyim canım özledim seni.kilon ne durumda
hoşgeldin arzu stok yaptınmı maraş dondurmasından :)
Aslında bugün pazartesi gelirdi o ama gelmedi,inşallah bi sıkıntısı yokturo halde sadece @msgulerr in boyu kaldı :)
Yapmaz miyim
Cok seviyorum aldikca aldim.
Sizler nasilsiniz?
Alınmaz diye kaide yok canım sadece çok riskli.myom dediğimiz şey damar yapılarından ibaret yani çok kanlı ,doğumda zaten kan kaybediliyo üzerine myom için de kanamayı düşünürsek baya bi riskliSelamlar 7. takimin citir gulleri
Tuba hos geldin canim.
bende iyiyim canım . ama nedense bugün sabahtan bu yana miğdem bulanıyor . anlamadımki neden olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?