- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Alınmaz diye kaide yok canım sadece çok riskli.myom dediğimiz şey damar yapılarından ibaret yani çok kanlı ,doğumda zaten kan kaybediliyo üzerine myom için de kanamayı düşünürsek baya bi riskli
canımm naptın başladın mı bugünKuzum ya ben cok gec yatiyom yinede erken kalkiyom bide oglen spordan sonra uyku basiyor bi guzel uyuyorum değişik bualaar uyku duzenim
eşimm ne yapıyorsunnYok canim bunlar cici yiyecekler
Sizde eşlerinizden destek alın ne güzell :)
Ayaklarının altına vicks sür iki tane çorap giydir hemen geçirir 2 gün tekrarla hiç bişeyciği kalmaz :))
Çok abartmadıkca zararlı değil bol ayranla ayy canım cekti :)
Ara kanamasıdır o olur bazen anormal bişey olursa doktora git
Bi araştırayım bakayım :)
Platescyapcam geliyorum 20 dk yaeşimm ne yapıyorsunn
Ben annemi kâybedene kadar ânne diyordum,annemi kaybettikten sonra anne diyemedim,teyzede diyemedim..,_AYNURA_ bir konu okuyordum şimdi kayınvalidenize anne ne zaman dediniz diye , sen ne diye hitap ediyosun? sizde anne-baba olmaması beni çok zorladı. k.valideme ilk tanıştığımızda sordum sizde ne denir diye, hala (yani bizdeki teyze) dememi söyledi. eski eltim xx hala derdi
hala/teyze de diyemedim 7 senedir anne-baba, teyze-amca hiçbişey diyemeden sen mi siz mi diye hitap etsem ikileminde kalarak idare ediyorum durumu :)
Esim ben geldim sen gitmişsineşimm ne yapıyorsunn
Ben de maaalesef anne diyorum ve siz diye hitab ediyorum...keşke demeseydim diyorum,ama geç artık..._AYNURA_ bir konu okuyordum şimdi kayınvalidenize anne ne zaman dediniz diye , sen ne diye hitap ediyosun? sizde anne-baba olmaması beni çok zorladı. k.valideme ilk tanıştığımızda sordum sizde ne denir diye, hala (yani bizdeki teyze) dememi söyledi. eski eltim xx hala derdi
hala/teyze de diyemedim 7 senedir anne-baba, teyze-amca hiçbişey diyemeden sen mi siz mi diye hitap etsem ikileminde kalarak idare ediyorum durumu :)
Elifim ben bu yaz hep bebek arabasıyla yürüdüm dışarıda ondan iyi yürüyüş mü olur...aafferim yapmışsın işte...menün de iyi,aakşam yoğurt ve salata olsa muhteşem olurdu...ssuyu da sormuyorum bile,eeminimki içmişsindir bolcabugün yediklerim
sabah 2 dl kızarmış ekmek, beyaz peynir, zeytin, az salça, biberiye-yeşilçay
öğle ıspanak
akşam zerdeçallı tavuk göğsü
su bol bol her daim, sporsadece bebek arabasıyla sağlıkocağına gidip gelme ve evişleri
Elifim ben bu yaz hep bebek arabasıyla yürüdüm dışarıda ondan iyi yürüyüş mü olur...aafferim yapmışsın işte...menün de iyi,aakşam yoğurt ve salata olsa muhteşem olurdu...ssuyu da sormuyorum bile,eeminimki içmişsindir bolca
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:gülru
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:55
KİLO ALMA NEDENİNİZ:çok abur cubur yiyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: göbek kısmım kalınlaştı eski zayıf halimi özledim. kıyafetlerimi yakıştıramıyorum kendime. kısacası güzel görünmek içinn.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: memurumm eşimde memur ikimizde ailelerimizden farklı şehirlerde yaşıyoruz iş nedeniyle. ben aileme 10 saat uzaktayım eşim 2 saat uzakta. 5,5 aylık evliyiz. şimdilik bu kadar :)
Supersin elifimmm. ..perigunlugu gülrunun boyu 1,61miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?