Tuba yeni kurallar geldi kuzum dikkat etmen lazim artik karatay kahvaltısı da yazma ne yediysen tek tek yaz.menüm :
sabah karaty kahvaltısı ( özlemişim valla )
öğlen bişe yemedim
akşam iki dilim börek
Tuba yeni kurallar geldi kuzum dikkat etmen lazim artik karatay kahvaltısı da yazma ne yediysen tek tek yaz.
Suyun yok sporun yok kuzum.
Ben dedim kız onu kural o değilvalla mı öyle mi yapmak lazımmm . . tamam dur yeniden yazayım suyu da unutmuşum zaten yazmayı :)
Kızlar sabahtan dır evi temizliyorum hic oturamadim.arada elife tel alıp size yazdım
Süpürge makinam bozuldu tüm evi girgirla süpürdü m şaka gibi.çamaşır suyuyla elimde bezle sildim.bir yığın çamaşır ,yemek,bulaşık elif sultan derken aksam oldu
Ben dedim kız onu kural o değilalemsin
Yağmurum olmamış hiç,öğlen karbon akşam karbon..Rapor
Sabah
Tost
Peynir
Zeytin
Cay
Ara
Kahve
Öğlen
Çorba
Domatesi salatalik
Keten tohumlu yoğurt
İki kaşik makarna
Akşam
Yoğurt
Uç kaşık mercimekli bulgur pilavı
Su2 lt
Spor
50 mekik
30 squat
Lesli express
Plates 15 dk. Ama yandi karnim
İsinma hareketleri
Kizlar bu vefat eden kardesimiz beni derindrn sarsti Allah yapanlari kahretsin ve ZALIMLER ICIN YASASIN CEHENNEM diyerek kendimi teselli edebiliyorum lutfen kendinize cok dikkat Edin
Anlamadım börek de ne?o karatay ne o börek ne?ya kuzum benim hem artıdayım diyorsun hem börek yiyorsunmenüm :
sabah karaty kahvaltısı ( özlemişim valla )
öğlen bişe yemedim
akşam iki dilim börek
Evet zeynebim.ççok güzel..bbu hafta tuğba sana sen de bana emanetsinTuba yeni kurallar geldi kuzum dikkat etmen lazim artik karatay kahvaltısı da yazma ne yediysen tek tek yaz.
Suyun yok sporun yok kuzum.
Supersin zeynuşum,gerçekten çok seviniyorum böğle menüler görünce. ..sporunu da yaparsın ne güze,ddaha çook var...Menüm
Sabah
İki haslanmis köy yumurtasi(tuzsuz)
4 zeytin
Salatalik domates
Avuç içi kadar ev peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz cay
Arada
Yeşil çay, kayisi çayı
Akşam
Mantar sote,yoğurt,siyah mercimek çorbası
3 litreye yakin su,spor da yapmadım ama yapicam daha.azcik dinleneyim
kızma ama yaaAnlamadım börek de ne?o karatay ne o börek ne?ya kuzum benim hem artıdayım diyorsun hem börek yiyorsunbbu hafta kimseye ama kimseye tolerans yok...hele bi de artıda olana hiç yok...mutlaka spor yap bugün mutlaka...4günün vardı deyerlendireceyin onun birini heba etmişsin...spor yap mutlaka ve buraya bildir.özeline bakmadın mı canım?oraya yollamışdım ben yeni kuralları
Bulguru sordum ama ablam önce BN zararsız sandim yemm bir daha özürYağmurum olmamış hiç,öğlen karbon akşam karbon..
Bana bırakırsn tubanin hali yaman olurEvet zeynebim.ççok güzel..bbu hafta tuğba sana sen de bana emanetsin
Püü sana karatay diyo bide ben bildim bu karatay kahvaltısında bi sıkıntı olduğunusabah :
iki dilim ev yapımı peynir
bir salatalık bir domates
iki hurma
iki haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
öğlen :
türk kahvesi
akşam :
iki dilim börek , şekersiz çay
su : 1,5 litre ..
Öölen makarna akşam bulgur olmazki bitanem....kim bu fıstığa bulguru rahat ye dedi hemmmennn çıksın ortaya...nerde aebenin oklavası?Bulguru sordum ama ablam önce BN zararsız sandim yemm bir daha özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?