Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar sabahtan dır evi temizliyorum hic oturamadim.arada elife tel alıp size yazdım
Süpürge makinam bozuldu tüm evi girgirla süpürdü m şaka gibi.çamaşır suyuyla elimde bezle sildim.bir yığın çamaşır ,yemek,bulaşık elif sultan derken aksam oldu

Tuba yeni kurallar geldi kuzum dikkat etmen lazim artik karatay kahvaltısı da yazma ne yediysen tek tek yaz.
Suyun yok sporun yok kuzum.

valla mı öyle mi yapmak lazımmm . . tamam dur yeniden yazayım suyu da unutmuşum zaten yazmayı :)

spor olmuş bayagı yanii ...
hemen verin garantiye kuzum ya bekletmeye gelmez .

Menüm

Sabah
İki haslanmis köy yumurtasi(tuzsuz)
4 zeytin
Salatalik domates
Avuç içi kadar ev peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz cay

Arada
Yeşil çay, kayisi çayı

Akşam
Mantar sote,yoğurt,siyah mercimek çorbası

3 litreye yakin su,spor da yapmadım ama yapicam daha.azcik dinleneyim

Yağmurum olmamış hiç,öğlen karbon akşam karbon..

Kizlar bu vefat eden kardesimiz beni derindrn sarsti Allah yapanlari kahretsin ve ZALIMLER ICIN YASASIN CEHENNEM diyerek kendimi teselli edebiliyorum lutfen kendinize cok dikkat Edin

aynen öle .. iyice paronayak oldum ..dışarı çıkmaya korluyorum ve biliosunuz böyle şeyler medyada çok yansıtılınca sayısı da artıyor .. ama kınamak için de medyadan başka çare yok ..

annem yıllardır söyler tek kalınca hemen inin dolmuştan diye .. ben de bazaen geç kalmışsam uymuyorum ama çogunlukla uyuyorum bu uyarısına ..

canım benm ya .. annesi de demiş ya keşke kurşunla vursalardı en azından canı yanmazdı kızımın...

çok tv izleme canım .. ben de geçen yıl 9 yaşındaki Mert için çok sarsılmıştım ..

menüm :

sabah karaty kahvaltısı ( özlemişim valla )

öğlen bişe yemedim

akşam iki dilim börek
Anlamadım börek de ne?o karatay ne o börek ne?ya kuzum benim hem artıdayım diyorsun hem börek yiyorsun bbu hafta kimseye ama kimseye tolerans yok...hele bi de artıda olana hiç yok...mutlaka spor yap bugün mutlaka...4günün vardı deyerlendireceyin onun birini heba etmişsin...spor yap mutlaka ve buraya bildir.özeline bakmadın mı canım?oraya yollamışdım ben yeni kuralları

Bugun eyleme gittim
Yine siyasiye carptirmislar
İslamofobiler
Arapca yazilar
Ayiptir ya
Yapmadim eylemimi ben kendim de aglarim

sabah :

iki dilim ev yapımı peynir
bir salatalık bir domates
iki hurma
iki haşlanmış yumurta
10 tane zeytin

öğlen :
türk kahvesi

akşam :
iki dilim börek , şekersiz çay

su : 1,5 litre ..

Supersin zeynuşum,gerçekten çok seviniyorum böğle menüler görünce. ..sporunu da yaparsın ne güze,ddaha çook var...

kızma ama yaa
tamam kaptan zaten leslie ye başlıyorum bugün ben de gruba katılacam demiştim ya

sabah :

iki dilim ev yapımı peynir
bir salatalık bir domates
iki hurma
iki haşlanmış yumurta
10 tane zeytin

öğlen :
türk kahvesi

akşam :
iki dilim börek , şekersiz çay

su : 1,5 litre ..
Püü sana karatay diyo bide ben bildim bu karatay kahvaltısında bi sıkıntı olduğunu hurma yi kadın ramazan ayında bike yemeğin diyo seker oranı en çok olan meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…