Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

birgün arkadaşıma gidiyorum dolmuşa bindim düşün kucağımda bir çocuk, bebek arabasında bir çocuk ve o halde olmama rağmen dikiz aynasından rahatsız edici bakışlarını yakaladığım iğrenç bir dolmuş şöförü, inmek istediğim yeri söylediğimdeki tavrı. şerefizler ya kadına saygıları yok hiç, bekarmış evliymiş yaşlıymış gençmiş çocukluymuş hiç farketmiyor heryerdeler maalesef

Allah bizleri de evlatlarımızı da korusun böyle pisliklerden

Püü sana karatay diyo bide ben bildim bu karatay kahvaltısında bi sıkıntı olduğunu hurma yi kadın ramazan ayında bike yemeğin diyo seker oranı en çok olan meyve
valla mııı kızz :) gercekten haberim yoktu .. kayısı yerine onu yedim cahilliğimden valla baakk :) bilsem yemezdimm

Öölen makarna akşam bulgur olmazki bitanem....kim bu fıstığa bulguru rahat ye dedi hemmmennn çıksın ortaya...nerde aebenin oklavası?
Az yersen birşey olmazmis bnde uç kaşik yedim abla ama haklisin makarnayla olmamis yarin fazla spor yapacagim

aynen öyleler ..
iyi olanı da var elbet ..
bu ülke böyle ne yapacaksın ...

Miktarini ve yagini abartmazsan yanindada sebze olursa yenir aradabir
Hatta elifede gonder sutu cekmesin :))))

Arzuyu goremiyorum kizlar banimi denkgelmiyor ?

burda kaptanım yazdığımız şeyler öğle öğünü demişim bak makarna da ye dememişim

aynen öyleler ..
iyi olanı da var elbet ..
bu ülke böyle ne yapacaksın ...
Kızlar sorun ülkede deyil sorun insanlarda...ben de bi kez otobüste universiteye gidiyorium daha ilk günü düşünün.hiç yalnız dışarıya çıkmayan ben,ürkek ürkek oturmuşum.bburada otobüslerde ayakta duranlar da oluyor.hele bi de sabah sabah otobüs tıklım tıklım...bi de çiyinlerimde(doğru kelime mi bilemedim) bi sertlik hiss ettim.Allahımmm bi erkek çocuğu durmuşdu başımın üzerinde ve cinsel organıyla dokunuyordu bana...o kadar cahilim ve ürkeyim ki deliriyorum haykırmak istiyorum ama sadrce yüzümü asıp oturmuşum...şşimdi olsa kafasını patlatırdlm her halde...aaaa durun bi keresindede uuniv.den eve dönüyorum yanımda bi yaşlı amca ituruyor ama elinde çantadı falan var yani giyimi falan da baya iyiydi...bbir az gittikden sonra adam ellerini çantasının altında bacaklarıma dokundurtmazmı?ooyyy nasıl irkildim sinirlendim hemenn ayağa kalktım ve ayakta devam ettim...aama yüzümün halinden herkes anladı galiba...böğleleri hep var,heryerde var...cinsel içgüdüleri başlarına bela oldu manyakların.

Açılınnnn ben de menümü yazayım...

11.00 2yumurta,yyeşillik+ppeynir+turp salatası,1dilim kızarmış ekmek,yyeşil çay

Ara yeşil çay

18.00 4köfte,2kaşık kışlık patlıcan yemeyi,1bardak ayran,yeşillik+peynir+turp salata.ilk gün olduğu için doymadım 6tane badem

21.00 5badem,1dilim elma

3litre su,3yeşil çay.
leslie 3mile ve 500-700bacak haraketi(daha yapmadın yapıcam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…