- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
aynen öle .. iyice paronayak oldum ..dışarı çıkmaya korluyorum ve biliosunuz böyle şeyler medyada çok yansıtılınca sayısı da artıyor .. ama kınamak için de medyadan başka çare yok ..
annem yıllardır söyler tek kalınca hemen inin dolmuştan diye .. ben de bazaen geç kalmışsam uymuyorum ama çogunlukla uyuyorum bu uyarısına ..
canım benm ya .. annesi de demiş ya keşke kurşunla vursalardı en azından canı yanmazdı kızımın...
çok tv izleme canım .. ben de geçen yıl 9 yaşındaki Mert için çok sarsılmıştım ..
Ayyy baya güldüm haa...hakketen mi onu bilmiyordum ben..Püü sana karatay diyo bide ben bildim bu karatay kahvaltısında bi sıkıntı olduğunuhurma yi kadın ramazan ayında bike yemeğin diyo seker oranı en çok olan meyve
valla mııı kızz :) gercekten haberim yoktu .. kayısı yerine onu yedim cahilliğimden valla baakk :) bilsem yemezdimmPüü sana karatay diyo bide ben bildim bu karatay kahvaltısında bi sıkıntı olduğunuhurma yi kadın ramazan ayında bike yemeğin diyo seker oranı en çok olan meyve
Bulguru sordum ama ablam önce BN zararsız sandim yemm bir daha özür
Tabi öyle diyo kız hatta şey diyo bırakın hurmayi filan zeytin de kuran da geçiyor onunla açın iftarı diyoAyyy baya güldüm haa...hakketen mi onu bilmiyordum ben..
Ha işte suçlu yakalandı...ayıkla şimdi pirincin taşınıkız zararsız dediysek vur deyince öldürmüşsünöğle makarna, akşam mercimekli bulgur pilavı
Bulundu suçlukız zararsız dediysek vur deyince öldürmüşsünöğle makarna, akşam mercimekli bulgur pilavı
Az yersen birşey olmazmis bnde uç kaşik yedim abla ama haklisin makarnayla olmamis yarin fazla spor yapacagimÖölen makarna akşam bulgur olmazki bitanem....kim bu fıstığa bulguru rahat ye dedi hemmmennn çıksın ortaya...nerde aebenin oklavası?
birgün arkadaşıma gidiyorum dolmuşa bindim düşün kucağımda bir çocuk, bebek arabasında bir çocuk ve o halde olmama rağmen dikiz aynasından rahatsız edici bakışlarını yakaladığım iğrenç bir dolmuş şöförü, inmek istediğim yeri söylediğimdeki tavrı. şerefizler ya kadına saygıları yok hiç, bekarmış evliymiş yaşlıymış gençmiş çocukluymuş hiç farketmiyor heryerdeler maalesef
Allah bizleri de evlatlarımızı da korusun böyle pisliklerden
Haa ben de geçenlerde hurma almayı pilanlıyordum çayla içmek için sonra kaysı aldım. ..o da bitti ya...Tabi öyle diyo kız hatta şey diyo bırakın hurmayi filan zeytin de kuran da geçiyor onunla açın iftarı diyo
Kitabi vardı sende okumadn mi kuzucukvalla mııı kızz :) gercekten haberim yoktu .. kayısı yerine onu yedim cahilliğimden valla baakk :) bilsem yemezdimm
Miktarini ve yagini abartmazsan yanindada sebze olursa yenir aradabir
Hatta elifede gonder sutu cekmesin :))))
Arzuyu goremiyorum kizlar banimi denkgelmiyor ?
vallahi tatlım bana sorsan bulgur ve mercimek faydali , arasıra abartmamak kaydıyla neden yenmesin. bakliyat da tüketmemiz lazım
ayran ve bulgur pilavı öğle öğünü için gayet de güzel olur
mercimek köfte - marul ohh mis hem salata, hem bakliyat(olsada yesek çok severim )
En iyisi kayısı ye canım hem bağırsakları calistirirHaa ben de geçenlerde hurma almayı pilanlıyordum çayla içmek için sonra kaysı aldım. ..o da bitti ya...
Kızlar sorun ülkede deyil sorun insanlarda...ben de bi kez otobüste universiteye gidiyorium daha ilk günü düşünün.hiç yalnız dışarıya çıkmayan ben,ürkek ürkek oturmuşum.bburada otobüslerde ayakta duranlar da oluyor.hele bi de sabah sabah otobüs tıklım tıklım...bi de çiyinlerimde(doğru kelime mi bilemedim) bi sertlik hiss ettim.Allahımmm bi erkek çocuğu durmuşdu başımın üzerinde ve cinsel organıyla dokunuyordu bana...o kadar cahilim ve ürkeyim ki deliriyorum haykırmak istiyorum ama sadrce yüzümü asıp oturmuşum...şşimdi olsa kafasını patlatırdlm her halde...aaaa durun bi keresindede uuniv.den eve dönüyorum yanımda bi yaşlı amca ituruyor ama elinde çantadı falan var yani giyimi falan da baya iyiydi...bbir az gittikden sonra adam ellerini çantasının altında bacaklarıma dokundurtmazmı?ooyyy nasıl irkildim sinirlendim hemenn ayağa kalktım ve ayakta devam ettim...aama yüzümün halinden herkes anladı galiba...böğleleri hep var,heryerde var...cinsel içgüdüleri başlarına bela oldu manyakların.aynen öyleler ..
iyi olanı da var elbet ..
bu ülke böyle ne yapacaksın ...
Evet bencede...En iyisi kayısı ye canım hem bağırsakları calistirir
Canm iki kaşik yiyince farkedemedim onu BNkız zararsız dediysek vur deyince öldürmüşsünöğle makarna, akşam mercimekli bulgur pilavı
Kızz tuba bizden korktu hemen spora kaçtı herhalde...Tuba cevap vermedinn suyun eksik ,sporun yok ne zaman yapcan?
Ben olsam kalkar en az 1mile leslie yapardımCanm iki kaşik yiyince farkedemedim onu BNk.Bkmyn nlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?