Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi akşamlar kızlar
Mümkünse ben de topiginize katılmak istiyorum.
Yarismanin motivasyonumu artiracagini umuyorum.
Isim firuze
Yaş 33
Boy 160
Kilo 74.5 şu an bu arada 2 gün önce 77 idim montignac yapmaya başladım. Şu kaybı da olabilir tam kilomu bilemedim şimdi

Isim memur

Evliyim 2 çocuğum var.
Öncelikle sağlığım için zayiflamak istiyorum. Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim

P
Süper ötesi sin ya

Canim amin bizde unideyken hadta sonlari dolmusa binmezdik uni ogrencisinden zaear gelmezdi ama halkin bindigi dolmusta basimiza her is gelirdi allah muhafaza

Aaa firuzem hos geldin canim .. Kiz benimi takip ettin :))))

Aynuram firuZe montide 3-4 gundur cokta guzel gidiyor. Takim kurallarini uygularsa degerlerdir derim

Kizlar gelemedim bugun Teyzem lere gittik oyuzden yazamadim yorumlarınız icn teşekürler

eşime yapmıştım daha önce biliyorum canım ama ufaklık 7 aylık ya daha bal yasak o yüzden

Allah razı olsun araştırdığın, önerdiğin için
Keşke faydası olabilseydi sağlık olsun. :)
Aslında bugün pazartesi gelirdi o ama gelmedi,inşallah bi sıkıntısı yoktur
Geldiii :) Yazdı bana mesaj
Keşke sağlıklı şeyleri lezzetli olarak görebilsek :)

Makarna, bulgur oooyy :)
Tamamdır liste bitti :)
menüm :

sabah karaty kahvaltısı ( özlemişim valla )

öğlen bişe yemedim

akşam iki dilim börek
Bende hurma olduğunu bilmiyordum karatayda. Ayy bu ne böreek böyleee
Süpeerrsiinn :)
Aynuraaam menün harikaaaa :) Ama yeşil çaya dikkat et. 2den fazlasını önermiyordu doktorum

300 mekiği nasıl Çektin helal sana

Aaa firuzem hos geldin canim .. Kiz benimi takip ettin :))))

Aynuram firuZe montide 3-4 gundur cokta guzel .. Takim kurallarini uygularsa degerlerdir derim
Ablam biliyorsun takımdakı üye sayımız 18,2yeni arkadaşı geri çevirdik bugün.ama konu senin tavsiyen olunca mavmavın yerine ala bilir sanki....ddimi perim?

Hoş geldin firuzecim.aslında takımımı dolu dolu...ama aeben ablanın referansıyla seni deneme haftasına alalım bi...ilk önce ilk sayfada kurallarımız var.oku kabul edersen formu doldur devam edelim konuşmaya

Ablam biliyorsun takımdakı üye sayımız 18,2yeni arkadaşı geri çevirdik bugün.ama konu senin tavsiyen olunca mavmavın yerine ala bilir sanki....ddimi perim?

Elbette olabilir Aynuram Eğer kurallarımıza uyarsa neden olmasın

Harika bir menü,spor ve su

Bugünki menüm

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
1 şekersiz çay

Ara:
1 şekersiz çay

Akşam:
Hamsi
Salata

2 lt suyumu içtim. 4 km yürümüşüm henüz. Karışık bitki çayımıda yapacağım.

Crunch, one leg raises (her iki bacak içinde), one knee up (her iki bacak içinde) ve glute bridge 3x10 şeklinde yapacağım :) 30 dk da bisikletle çalışacağım bitti gitti demektir :) İsimlerini uzun uzun yazıyorum çünkü kısaca ne demeliyim bilemedim valla :)

Bu arada bir kaç gündür ağrım yoktu ama bugün yine kasık ağrılarım başladı Artık regl olsamda kurtulsam diye bekliyorum yaaa

Ya öyle yapma vicdan azabindan gittim mekik çektim yrn on numara menüm olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…