- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Yoğurt ye canım bi tanede meyve...Direncin düşmüş..Ben çok açım ya.saat 14:30 da yemistim ve se az demiştim.simdi aciktim.gidip iki yudumluk tarcinli süt içtim inşallah geçer
Çok uyuyorum bide evim çok sıcaktır ama ben Şuan battaniyenin altından çıkıp sporuna gidemiyorum
Salonda olcak :)Nişan salonda olcaksa uzun giy ewde olacaksa kısa giy vucut tipini bilmediğimden daha afzla bişey diyemiyorum tatlim :)
Valla su an gözüm dönmüş durumda.Yoğurt ye canım bi tanede meyve...Direncin düşmüş..
Aynuram görmesin:)))menüm
Sabah-----
2 dilim normal ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 çay
3 dlim domates
Öglen------
1 fincan türk kahvesi
2 küçük kare çikolata
Aksam---
Yarn kase çorba
3 kask makarna
1 kase yoğurt
Bugünki menüm
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
1 şekersiz çay
Ara:
1 şekersiz çay
Akşam:
Hamsi
Salata
2 lt suyumu içtim. 4 km yürümüşüm henüz. Karışık bitki çayımıda yapacağım.
Crunch, one leg raises (her iki bacak içinde), one knee up (her iki bacak içinde) ve glute bridge 3x10 şeklinde yapacağım :) 30 dk da bisikletle çalışacağım bitti gitti demektir :) İsimlerini uzun uzun yazıyorum çünkü kısaca ne demeliyim bilemedim valla :)
Bu arada bir kaç gündür ağrım yoktu ama bugün yine kasık ağrılarım başladıArtık regl olsamda kurtulsam diye bekliyorum yaaa
:) bencedeeeeee ayyyAynuram görmesin
Yoğurda elma rendele canım tarçın seri,koca bir bardak su iç...geçer..Valla su an gözüm dönmüş durumda.
Sayfaları okurken cuma yarışmasını gördüm canim.Aaa firuzem hos geldin canim .. Kiz benimi takip ettin :))))
Aynuram firuZe montide 3-4 gundur cokta guzel gidiyor. Takim kurallarini uygularsa degerlerdir derim
Ara öğün yok o diyette.,ara öğün yapılabilir..Sabah
1 kivi
2 adet galate (kucuk)
az parca peynir
bide yesil cay limonlu
oglen
1 haslanmis yumurta
1 greyfurt
domates yesillik
1 dilim kizartilmis ekmek
Ara turk kahvesi sekersiz
aksam
Et sote iki yemek kasigi
Cacik
Ara greyfurt
spor
boks antramani 1 saat
Yarim saat pilates yaptim
Suyumuda bolca ictim
ben o 3 hafta 7 kilo diyetini kendime gore ayarlicam tam o diyet degilde karisik yapicam kendime gore en guzeli
Ara öğün yok o diyette.,ara öğün yapılabilir..
Aaa benim topigim mi.Bende netten montignac nedir diye bakiyim dedim KK da senin topigin çıktı
Ayy inşallah layık olmaya çalışırımAblam biliyorsun takımdakı üye sayımız 18,2yeni arkadaşı geri çevirdik bugün.ama konu senin tavsiyen olunca mavmavın yerine ala bilir sanki....ddimi perim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?