Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum
Kahvaltı 8:00
1yubarlak çavdar ekmeğe beyaz peynirli tost
Öğlen 14:00
Geçiştirmek gibi oldu biraz
1bardak cay
2küçük tuzlu kurabiye
3ceviz 1kayisi
Akşam
Tavuk döner
Ayran
10300 adım 2 lt su içtim
Yanlış hatırlamıyorsam sen hep dukan kurabiye falan yapıyodun ona uygun yani. Bu kurabiye de ondan mı ?
Gün içinde 2 elma yedim.,,
Öğlen sütlü,pekmezli yulaf ezmesi yedim.,,

Akşam istavrit kızarttım,3 balık ve salata yedim.,,

Listede olmasam da menümü yazmaya karar verdim...
Çook iyi yapmışsın
Bencede aynuraya bırakıyorum bende o görürse ooff f:)))
Süper tatlım Kahvaltı çok önemlidir ama acelen varken mecburen
Yorumsuz menü hayatımm :)

çok iyi perim.inşallah çabucak regl olursunda cumaya eksiler gelir...
Menum
Kahvaltı 8:00
1yubarlak çavdar ekmeğe beyaz peynirli tost
Öğlen 14:00
Geçiştirmek gibi oldu biraz
1bardak cay
2küçük tuzlu kurabiye
3ceviz 1kayisi
Akşam
Tavuk döner
Ayran
10300 adım 2 lt su içtim
tuzlu kurabiye olmazsa daha iyi olurdu canım.eminim ki döneri de ekmeksiz yedin...
Gün içinde 2 elma yedim.,,
Öğlen sütlü,pekmezli yulaf ezmesi yedim.,,

Akşam istavrit kızarttım,3 balık ve salata yedim.,,

Listede olmasam da menümü yazmaya karar verdim...
kahvaltı yapmamışsın ama hülyammm....sevgili eşim...ya suyun sporun?sen benim menüye bir şey yazamadın ama...
canım benim hemen hemen kalk sporunu yap,bak açlığın da geçecek...inan bana...dene de gör,sonra sonucu burada yazarsın...ben 4gibi acıkırım spor yapınca geçer 6ya kadar çekerim,çünki rken yiyince acıkırım...gerçi bugün ilk günüm acıktım azcık....
baharcım,aibinin nişanına kadar kilo vere bilirsin baya...lütfen daha kararlı ol,bundan sonra her gün menünü ver...ama böle menü deyil.makarna,çkilota olmadan.ayrıca su spor?
khvaltıda yapsan super olurdu mavişim...
iyi yapıyorsun canım,menün de iyi canım...

tamam canım...katılımını iyi tut,menünü paylaş her akşam,suyunu sporunu aksatma,inşallah kurallara uyar,kendini ispatlar ve 2hafta sonra listede olursun...bu günkü menünü yazarak başlaya bilirsin mesela.

A
aynuram elma yedim kahvaltıda..uzandım sonra kalkınca yulaf ezmesini yedim..suyun 1 litresini içtim..2 . Litre yanımda duruyor,yavaş yavaş içiyorum şişemden..spor yapamam şimdi terlersem hastalığım azar diye korkuyorum.,yarın iyi hissedersem başlayacağım..senin menüne bakayım şimdi..

Kaç yasindasin,memleket neresi?

Süpersin Aynuram..,elmanın tamamını yeseydin neden 1 dilim? Badem günde 10 tane yenebilir zaten..kışlık Patlıcan yemeği nasıl oluyor? Tarifini ver de bizde yapalım..

Kızlar pazardan hep normal turp alırdım acı oluyor..geçen vezir turpu diye bişey aldım çok lezzetli...alıp deneyin derim.,ben yeni gördüm daha..

Rapunzelim anca gelebildim menün gayet iyi . jillian mı yapıyodun sen bak kıskandım şimdi sporunu=) bende yazayım menümü. birazdan.tatlım evli mi bekar mıydın ? daha önce konuştuysak affet bi ara iş yerinde çok yoğundum o ara konuşmuşuzdur konuşmuşsak çünkü şu an hatırlayamıyorum hiç

Aynurammmm... Perimmm... Haklısınız, ama acil çıkmam gerektiği için yapamadım.

Sabahları pratik ne yememi önerirsiniz? Derslerim erken başladığı için uzun uzun kahvaltı hazırlayıp yiyemiyorum. :/

Hosgeldin emine .
ah şu tiroid benimde başımın belası =)
hedefine ulaşana kadar beraberiz artık=)
bende 28 yaşındayım calısıyorum bekarım hedefim 59 daha cok uzun yolum var=)

avet bende menümü yazayım ay oku oku bitmedi sayfalar

Kahvaltı:
1 haşlanmış patates

Öğle
2 haşlanmış patates

Akşam
1 activia yoğurt
1 elma

su:2.5 lt
spor: 21 day fix + leslie

Patates diyeti yapacaktım biraz daha hızlı bi kaç kiloyu atmak istiyordum. Çünkü ne kadar dikkat etsemde kilo verme hızım tiroid yüzünden yavaş. ama sora kızdım kendime ne işin var şok diyetle zaten kilo verebiliyorum. doğru düzgün menülerimde oluyo kasmanın anlamı ne dedim. akşam bıraktım ama gunduz karbonhıdrat oldu diye hafif bırakmaya calıştım şu an mutsuz ve tokum ama ruhum aç
birazdan 2-3 kuru incir yiyeceğim bugün ki hatam kendime ders oldu. proteinsiz gün çok anlamsız=)

bugünkü menüm
sabah:1 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak çay
öğle:1 dilim kızarmış ekmek,1 portakal, 1 fincan kahve
akşam:1 tane dolma,salata, yoğurt

su:1.5 litre
akşamı yapamadım açlıktan ölecektimm gerçekten akşamdan sonra yarım saat dans ettim hareket olsun diye bu çok zor bir diyetmişş

Vücut çok aşırı acikinca ve bisey yenmezse ,vücut kıtlık sinyali veriyo ve vücuda yağ depolamaya basliyo.bütün doktorlar ayni şeyi söylüyor o anda mutlaka hafif birşeyler yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…