Vücut çok aşırı acikinca ve bisey yenmezse ,vücut kıtlık sinyali veriyo ve vücuda yağ depolamaya basliyo.bütün doktorlar ayni şeyi söylüyor o anda mutlaka hafif birşeyler yiyin
Hoşgeldin canım.. Boool kilo vermelerSayfaları okurken cuma yarışmasını gördüm canim.
çok iyi perim.inşallah çabucak regl olursunda cumaya eksiler gelir...
tuzlu kurabiye olmazsa daha iyi olurdu canım.eminim ki döneri de ekmeksiz yedin...
kahvaltı yapmamışsın ama hülyammm....sevgili eşim...ya suyun sporun?sen benim menüye bir şey yazamadın ama...
canım benim hemen hemen kalk sporunu yap,bak açlığın da geçecek...inan bana...dene de gör,sonra sonucu burada yazarsın...ben 4gibi acıkırım spor yapınca geçer 6ya kadar çekerim,çünki rken yiyince acıkırım...gerçi bugün ilk günüm acıktım azcık....
baharcım,aibinin nişanına kadar kilo vere bilirsin baya...lütfen daha kararlı ol,bundan sonra her gün menünü ver...ama böle menü deyil.makarna,çkilota olmadan.ayrıca su spor?
khvaltıda yapsan super olurdu mavişim...
iyi yapıyorsun canım,menün de iyi canım...
Harika bir menüyle gelmişsin canım. Dilerim heep böyle süper süper menülerle gelirsin ;=)Ben de bildirim yapayım mi kızlar
Sabah 1 elma
20 dakika sonra
2 dilim uno light denge
Lor peyniri
Maydanoz
7 zeytin
Öğle
1 yumurta
Marul
Akşama
Közlenmis hindi
Salata
On bin adim attım
Ilerleyen saatlerde eliptik yapmayı düşünüyorum. .1 buçuk lt su ictim
Bence eğer yapabilirsen bir dilim tam buğday ekmeğine biraz peynir koyup tost gibi ikiye katlayıp birde domatesle süper bi menü olur sabahları hızlıca ve pratikAynurammmm... Perimmm... Haklısınız, ama acil çıkmam gerektiği için yapamadım.
Sabahları pratik ne yememi önerirsiniz? Derslerim erken başladığı için uzun uzun kahvaltı hazırlayıp yiyemiyorum. :/
Çok garip bir gün olmuş gerçekten senin içinavet bende menümü yazayım ay oku oku bitmedi sayfalar
Kahvaltı:
1 haşlanmış patates
Öğle
2 haşlanmış patates
Akşam
1 activia yoğurt
1 elma
su:2.5 lt
spor: 21 day fix + leslie
Patates diyeti yapacaktım biraz daha hızlı bi kaç kiloyu atmak istiyordum. Çünkü ne kadar dikkat etsemde kilo verme hızım tiroid yüzünden yavaş. ama sora kızdım kendime ne işin var şok diyetle zaten kilo verebiliyorum. doğru düzgün menülerimde oluyo kasmanın anlamı ne dedim. akşam bıraktım ama gunduz karbonhıdrat oldu diye hafif bırakmaya calıştım şu an mutsuz ve tokum ama ruhum aç
birazdan 2-3 kuru incir yiyeceğim bugün ki hatam kendime ders oldu. proteinsiz gün çok anlamsız=)
Menün güzelmiş canımbugünkü menüm
sabah:1 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak çay
öğle:1 dilim kızarmış ekmek,1 portakal, 1 fincan kahve
akşam:1 tane dolma,salata, yoğurt
su:1.5 litre
akşamı yapamadım açlıktan ölecektimm gerçekten akşamdan sonra yarım saat dans ettim hareket olsun diye bu çok zor bir diyetmişş
Hoşgeldin canım.. Boool kilo vermeler
Valla herşeyden ziyade artık ağrılarından kurtulmak için olmak istiyorum o derece sıkıldım ağrısından yani.
Harika bir menüyle gelmişsin canım. Dilerim heep böyle süper süper menülerle gelirsin ;=)
Bence eğer yapabilirsen bir dilim tam buğday ekmeğine biraz peynir koyup tost gibi ikiye katlayıp birde domatesle süper bi menü olur sabahları hızlıca ve pratikVakit olsa yumurta haşla derdim ama hızlı olması açısından belki zor olabilir senin için. Gerçi yapılabilir ama onun içinde kalkar kalmaz gözünü açtığın an hemen ocağa yumurtanı koyman lazım hazırlananana kadar olur. Yine ilk söylediklerimle beraber iyi bir menü olur. Ama yinede ilk teklifim daha pratik sanki
Çok garip bir gün olmuş gerçekten senin içinEn kötüsü de ruh açlığı zaten o doysa biz zaten çoktan doyuyoruz
Menün güzelmiş canımbahsettiğiniz bi menü vardı o mu olacaktı :)
canım bu yeni bir liste de ondan böyle açlık oldu ilk gün olduğu içinVücut çok aşırı acikinca ve bisey yenmezse ,vücut kıtlık sinyali veriyo ve vücuda yağ depolamaya basliyo.bütün doktorlar ayni şeyi söylüyor o anda mutlaka hafif birşeyler yiyin
Bence sen hiiiç kendini öyle kasmana gerek yok. Gayet normal sağlıklı bir menü ile devam et :) En iyi yol bildiğin yoldur diye boşuna dememişler ama dimievet canım akşam da normalde dolma ve salata yok ama yemesem bayılabilirdim
öyle canım bakalım yarın da devam edeyim de ilk günden pes etmiş olmayayım sonraBence sen hiiiç kendini öyle kasmana gerek yok. Gayet normal sağlıklı bir menü ile devam et :) En iyi yol bildiğin yoldur diye boşuna dememişler ama dimi
Önemli değil canimRapunzelim anca gelebildim menün gayet iyi . jillian mı yapıyodun sen bak kıskandım şimdi sporunu=) bende yazayım menümü. birazdan.tatlım evli mi bekar mıydın ? daha önce konuştuysak affet bi ara iş yerinde çok yoğundum o ara konuşmuşuzdur konuşmuşsak çünkü şu an hatırlayamıyorum hiç
Supermen hareketi sanırım yüzüstü yatıp kolları ve bacakları kaldırarak yapılan yanılmıyosam ?ters mekik mi ? şimdi yorgunluktan algılarım kapandı yanlıs anlamayım diye safca sorcamters mekik su supermen hareketi gibi olan mı?
Ne yapayim hulyam hasta kaynimnicin gecmis olsun misafirleri geliyor :) hamdolsun baya toparlandi hastamiz 2 gunde masallah ...Aebenim napıyosun?
Yarın normal beslenmeye dönüyoruz o zamann :))avet bende menümü yazayım ay oku oku bitmedi sayfalar
Kahvaltı:
1 haşlanmış patates
Öğle
2 haşlanmış patates
Akşam
1 activia yoğurt
1 elma
su:2.5 lt
spor: 21 day fix + leslie
Patates diyeti yapacaktım biraz daha hızlı bi kaç kiloyu atmak istiyordum. Çünkü ne kadar dikkat etsemde kilo verme hızım tiroid yüzünden yavaş. ama sora kızdım kendime ne işin var şok diyetle zaten kilo verebiliyorum. doğru düzgün menülerimde oluyo kasmanın anlamı ne dedim. akşam bıraktım ama gunduz karbonhıdrat oldu diye hafif bırakmaya calıştım şu an mutsuz ve tokum ama ruhum aç
birazdan 2-3 kuru incir yiyeceğim bugün ki hatam kendime ders oldu. proteinsiz gün çok anlamsız=)
Vücut çok aşırı acikinca ve bisey yenmezse ,vücut kıtlık sinyali veriyo ve vücuda yağ depolamaya basliyo.bütün doktorlar ayni şeyi söylüyor o anda mutlaka hafif birşeyler yiyin
Benim bu konuda kafam çok karışıyo ya hangisini yapmak doğru olurama leptin hormonunun salgılanması kilo vermeyi saglıyo. oda 4-5 saatlik açlık olursa daha çok salgılanıyor.
Bahar hosgeldin kuzum :))@Aynura88 coook haklsnn ablamm yarn süperr bi menü yazcam inş su 1.5 ltre spor yapmadm ama avmde baya dolastm elbise falan baktm Bkac AVM gzdm orda öğlen kahve ictm yanında çikolata vardı dayanamadm regl oldm ondn galiba
Bence eğer yapabilirsen bir dilim tam buğday ekmeğine biraz peynir koyup tost gibi ikiye katlayıp birde domatesle süper bi menü olur sabahları hızlıca ve pratikVakit olsa yumurta haşla derdim ama hızlı olması açısından belki zor olabilir senin için. Gerçi yapılabilir ama onun içinde kalkar kalmaz gözünü açtığın an hemen ocağa yumurtanı koyman lazım hazırlananana kadar olur. Yine ilk söylediklerimle beraber iyi bir menü olur. Ama yinede ilk teklifim daha pratik sanki
Bende hurma olduğunu bilmiyordum karatayda. Ayy bu ne böreek böyleee
evet biliyorum yasakKitabi vardı sende okumadn mi kuzucuk
Bende yok ama baya araştırmıştır
Mesela incir de yasak seker oranı fazla.kilo vermeyi tamamlayıp korumadaysan yiyebikiyon sadece
Doğru ama srn onu yanlış uyguluyorsun.bende karatay yapıyorum .doğru besinler tuketince zaten uzun zaman acikmiyorsun.eğer karbon yersen seni tok tutmicak ve kısa bi sure sonra acikicaksin bu şekilde de saatin dolsun diyip bekleyemezsin ki.ben bekleyemem daha doğrusu ki öyle de yapmayın diyorlar.doyurucu bi kahvaltı yapınca 7 saat hic birşey yemiyorum benama leptin hormonunun salgılanması kilo vermeyi saglıyo. oda 4-5 saatlik açlık olursa daha çok salgılanıyor.
Önemli değil canim
Ewli değilim
İmkanınvarsa jillianı beraber yapalım bildirim yapalım birbirimize o şekilde cok daha etkili oluyo Daha istekli yapılıyo
Supermen hareketi sanırım yüzüstü yatıp kolları ve bacakları kaldırarak yapılan yanılmıyosam ?
Benim yaptığım ters mekik öyle değil
Ben yine mekikte olduğu gibi sırt üstü yatıyorum başımı tutup kalkmak yerine bacaklarımı kaldırıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam sen hep dukan kurabiye falan yapıyodun ona uygun yani. Bu kurabiye de ondan mı ?
Çook iyi yapmışsın
Bencede aynuraya bırakıyorum bende o görürse ooff f:)))
Süper tatlımKahvaltı çok önemlidir ama acelen varken mecburen
Yorumsuz menü hayatımm :)
Tuzlu kurabiye malasef pastaneden alınanlardan ama küçüktü acil işlerim vardı fırsatım olmadı yemek yemeye öğle yemeği olarak yedimçok iyi perim.inşallah çabucak regl olursunda cumaya eksiler gelir...
tuzlu kurabiye olmazsa daha iyi olurdu canım.eminim ki döneri de ekmeksiz yedin...
kahvaltı yapmamışsın ama hülyammm....sevgili eşim...ya suyun sporun?sen benim menüye bir şey yazamadın ama...
canım benim hemen hemen kalk sporunu yap,bak açlığın da geçecek...inan bana...dene de gör,sonra sonucu burada yazarsın...ben 4gibi acıkırım spor yapınca geçer 6ya kadar çekerim,çünki rken yiyince acıkırım...gerçi bugün ilk günüm acıktım azcık....
baharcım,aibinin nişanına kadar kilo vere bilirsin baya...lütfen daha kararlı ol,bundan sonra her gün menünü ver...ama böle menü deyil.makarna,çkilota olmadan.ayrıca su spor?
khvaltıda yapsan super olurdu mavişim...
iyi yapıyorsun canım,menün de iyi canım...
Yarın normal beslenmeye dönüyoruz o zamann :))
Benim bu konuda kafam çok karışıyo ya hangisini yapmak doğru olur
Ben de leptin hormonu salgılanması iyi diye biliyorum
Hoş buldukFiruzecim hoşgeldin... :)
Hoş bulduk canimHosgeldin emine .
ah şu tiroid benimde başımın belası =)
hedefine ulaşana kadar beraberiz artık=)
bende 28 yaşındayım calısıyorum bekarım hedefim 59 daha cok uzun yolum var=)
Doğru ama srn onu yanlış uyguluyorsun.bende karatay yapıyorum .doğru besinler tuketince zaten uzun zaman acikmiyorsun.eğer karbon yersen seni tok tutmicak ve kısa bi sure sonra acikicaksin bu şekilde de saatin dolsun diyip bekleyemezsin ki.ben bekleyemem daha doğrusu ki öyle de yapmayın diyorlar.doyurucu bi kahvaltı yapınca 7 saat hic birşey yemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?