Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vücut çok aşırı acikinca ve bisey yenmezse ,vücut kıtlık sinyali veriyo ve vücuda yağ depolamaya basliyo.bütün doktorlar ayni şeyi söylüyor o anda mutlaka hafif birşeyler yiyin

ama leptin hormonunun salgılanması kilo vermeyi saglıyo. oda 4-5 saatlik açlık olursa daha çok salgılanıyor.

Sayfaları okurken cuma yarışmasını gördüm canim.
Hoşgeldin canım.. Boool kilo vermeler

Valla herşeyden ziyade artık ağrılarından kurtulmak için olmak istiyorum o derece sıkıldım ağrısından yani.

Harika bir menüyle gelmişsin canım. Dilerim heep böyle süper süper menülerle gelirsin ;=)
Bence eğer yapabilirsen bir dilim tam buğday ekmeğine biraz peynir koyup tost gibi ikiye katlayıp birde domatesle süper bi menü olur sabahları hızlıca ve pratik Vakit olsa yumurta haşla derdim ama hızlı olması açısından belki zor olabilir senin için. Gerçi yapılabilir ama onun içinde kalkar kalmaz gözünü açtığın an hemen ocağa yumurtanı koyman lazım hazırlananana kadar olur. Yine ilk söylediklerimle beraber iyi bir menü olur. Ama yinede ilk teklifim daha pratik sanki
Çok garip bir gün olmuş gerçekten senin için En kötüsü de ruh açlığı zaten o doysa biz zaten çoktan doyuyoruz
Menün güzelmiş canım bahsettiğiniz bi menü vardı o mu olacaktı :)

@Aynura88 coook haklsnn ablamm yarn süperr bi menü yazcam inş su 1.5 ltre spor yapmadm ama avmde baya dolastm elbise falan baktm Bkac AVM gzdm orda öğlen kahve ictm yanında çikolata vardı dayanamadm regl oldm ondn galiba

evet canım akşam da normalde dolma ve salata yok ama yemesem bayılabilirdim

Vücut çok aşırı acikinca ve bisey yenmezse ,vücut kıtlık sinyali veriyo ve vücuda yağ depolamaya basliyo.bütün doktorlar ayni şeyi söylüyor o anda mutlaka hafif birşeyler yiyin
canım bu yeni bir liste de ondan böyle açlık oldu ilk gün olduğu için

Önemli değil canim
Ewli değilim
İmkanınvarsa jillianı beraber yapalım bildirim yapalım birbirimize o şekilde cok daha etkili oluyo Daha istekli yapılıyo
ters mekik mi ? şimdi yorgunluktan algılarım kapandı yanlıs anlamayım diye safca sorcam ters mekik su supermen hareketi gibi olan mı?
Supermen hareketi sanırım yüzüstü yatıp kolları ve bacakları kaldırarak yapılan yanılmıyosam ?
Benim yaptığım ters mekik öyle değil
Ben yine mekikte olduğu gibi sırt üstü yatıyorum başımı tutup kalkmak yerine bacaklarımı kaldırıyorum

Aebenim napıyosun?
Ne yapayim hulyam hasta kaynimnicin gecmis olsun misafirleri geliyor :) hamdolsun baya toparlandi hastamiz 2 gunde masallah ...
Diger kaynim geldide illa 1 gunde bizde kalsin dedi oraya gittiler ...

Sen nasilsin ? Ozgecana uzulmek disinda . Haberlere bakmiyorum.. Bakamiyorum daha dogrusu . O yasta benimde yavrum var ...

Menu vermeye baslamissin hayirli olsun

Yarın normal beslenmeye dönüyoruz o zamann :))

ama leptin hormonunun salgılanması kilo vermeyi saglıyo. oda 4-5 saatlik açlık olursa daha çok salgılanıyor.
Benim bu konuda kafam çok karışıyo ya hangisini yapmak doğru olur
Ben de leptin hormonu salgılanması iyi diye biliyorum

@Aynura88 coook haklsnn ablamm yarn süperr bi menü yazcam inş su 1.5 ltre spor yapmadm ama avmde baya dolastm elbise falan baktm Bkac AVM gzdm orda öğlen kahve ictm yanında çikolata vardı dayanamadm regl oldm ondn galiba
Bahar hosgeldin kuzum :))

Cikolata.... bak takima almazlar sonra demedi deme yeter gayri sende bak kac aydir erteliyorsun sıki diyet yapmayi kizicam bak !:))

Ilki çok daha pratikmiş canım öyle yapayım bi bakayım çok sağol

Doğru ama srn onu yanlış uyguluyorsun.bende karatay yapıyorum .doğru besinler tuketince zaten uzun zaman acikmiyorsun.eğer karbon yersen seni tok tutmicak ve kısa bi sure sonra acikicaksin bu şekilde de saatin dolsun diyip bekleyemezsin ki.ben bekleyemem daha doğrusu ki öyle de yapmayın diyorlar.doyurucu bi kahvaltı yapınca 7 saat hic birşey yemiyorum ben

aa oda iyimiş sevdim o mekiği bende yapayım=)
Canım 21 day fix programını yapıyorum şu an bide leslie bişey daha eklicek vaktim yok hiç

Tuzlu kurabiye malasef pastaneden alınanlardan ama küçüktü acil işlerim vardı fırsatım olmadı yemek yemeye öğle yemeği olarak yedim

Yarın normal beslenmeye dönüyoruz o zamann :))

Benim bu konuda kafam çok karışıyo ya hangisini yapmak doğru olur
Ben de leptin hormonu salgılanması iyi diye biliyorum

aslında sık ara öğün diyeti sürdüremeye kolaylık açısından iyi ama leptinde yadsınamaz bir durum
en iyisi deneyip kendi vücudumuzun tepkisini ölçmek

hım bak bu mantıklı işte doğru diyosun tamam anlam karışıklığı çözülmüştür sayende=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…