- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
O nasıl bişey video mu o da videoysa link atarmısınaa oda iyimiş sevdim o mekiği bende yapayım=)
Canım 21 day fix programını yapıyorum şu an bide leslie bişey daha eklicek vaktim yok hiç
Fistiklar bu konuya aciklik getireyim . Gl endeksine dikkat ederseniz bir sure sonra uzun acliklarda (4-5 ) saat gibi acikmazsiniz . Ama diyete ilk basladiginiz hafta gl endeksine dikkatde etseniz pankreasiniz henuz konttolu tam saglamadigi icin uzun acliklarda kan sekeri duser ve bu kilo vermeyi engeller . O ilk donemlerde cok uzun ac kalmayin .Yarın normal beslenmeye dönüyoruz o zamann :))
Benim bu konuda kafam çok karışıyo ya hangisini yapmak doğru olur
Ben de leptin hormonu
salgılanması iyi diye biliyorum
Arkadaşlar tabi ki dayanabileceğiniz kadar aç kalın diyorlar leptin salgılanması için.ama çok aşırı acikirsanda yağ depolamaya basliyorsun. Bu durumda gi düşük olan yumurta ,yoğurt ,süt içilebilir (herhangi biri ) ve. Tok tutuyo.Yarın normal beslenmeye dönüyoruz o zamann :))
Benim bu konuda kafam çok karışıyo ya hangisini yapmak doğru olur
Ben de leptin hormonu salgılanması iyi diye biliyorum
Arkadaşlar tabi ki dayanabileceğiniz kadar aç kalın diyorlar leptin salgılanması için.ama çok aşırı acikirsanda yağ depolamaya basliyorsun. Bu durumda gi düşük olan yumurta ,yoğurt ,süt içilebilir (herhangi biri ) ve. Tok tutuyo.
O nasıl bişey video mu o da videoysa link atarmısın
Anladım canim sağolArkadaşlar tabi ki dayanabileceğiniz kadar aç kalın diyorlar leptin salgılanması için.ama çok aşırı acikirsanda yağ depolamaya basliyorsun. Bu durumda gi düşük olan yumurta ,yoğurt ,süt içilebilir (herhangi biri ) ve. Tok tutuyo.
Furuzecim bak takim dolu , senin icin acilan ozel yerin kiymetini bilHoş bulduk
Hoş bulduk canim
Sağol sanada canim :)Ben uyuyorum canlar malum dun gece kızım hic uyuması.yarinda işe gidicrm .herkese tatlı tatlı uykular
Geride kaldi onemlibir bilgi ...Fistiklar bu konuya aciklik getireyim . Gl endeksine dikkat ederseniz bir sure sonra uzun acliklarda (4-5 ) saat gibi acikmazsiniz . Ama diyete ilk basladiginiz hafta gl endeksine dikkatde etseniz pankreasiniz henuz konttolu tam saglamadigi icin uzun acliklarda kan sekeri duser ve bu kilo vermeyi engeller . O ilk
donemlerde cok uzun ac kalmayin .
Gl endeksine dikkat ettiginiz sonraki haftalarda ( yani karatay yada monti gibi ) beslenmelerde kan sekeriniz dengeye girer ve
uzun acliklarda sekeriniz dusmez acikmazsiniz ve leptin hormonu vazifesini yapar
Fistiklar bu konuya aciklik getireyim . Gl endeksine dikkat ederseniz bir sure sonra uzun acliklarda (4-5 ) saat gibi acikmazsiniz . Ama diyete ilk basladiginiz hafta gl endeksine dikkatde etseniz pankreasiniz henuz konttolu tam saglamadigi icin uzun acliklarda kan sekeri duser ve bu kilo vermeyi engeller . O ilk donemlerde cok uzun ac kalmayin .
Gl endeksine dikkat ettiginiz sonraki haftalarda ( yani karatay yada monti gibi ) beslenmelerde kan sekeriniz dengeye girer ve uzun acliklarda sekeriniz dusmez acikmazsiniz ve lrptin hormonu vazifesini yapar
Kesnliklee haklsnn :) iyiki geri döndümm yoksa baya kilo alrdmm kzma bana ablacm :)))Bahar hosgeldin kuzum :))
Cikolata.... bak takima almazlar sonra demedi deme yeter gayri sende bak kac aydir erteliyorsun sıki diyet yapmayi kizicam bak !:))
Hehehhe buna sevindim dicemde çok acımasızca oluyo galiba :)))):) hem de ne güzeldi yaaa :)
ama bogazıma dizildi
Tuzlu kurabiye malasef pastaneden alınanlardan ama küçüktü acil işlerim vardı fırsatım olmadı yemek yemeye öğle yemeği olarak yedim
Hehehhe buna sevindim dicemde çok acımasızca oluyo galiba :))))
Zeynepcim şu konudan emin degilim ; evet prolar ( et sut ) bunlar gl endeksi yukseltmezler evet ama hic insulin salgilatmazlar diyede bisi yok .Arkadaşlar tabi ki dayanabileceğiniz kadar aç kalın diyorlar leptin salgılanması için.ama çok aşırı acikirsanda yağ depolamaya basliyorsun. Bu durumda gi düşük olan yumurta ,yoğurt ,süt içilebilir (herhangi biri ) ve. Tok tutuyo.
Bizde seni seviyoruz kuzucum yoksa kac ay yerini ayirip bekletirmiydikKesnliklee haklsnn :) iyiki geri döndümm yoksa baya kilo alrdmm kzma bana ablacm :)))
Coook özledmmm siziii düzelcek bu listee emin olunnn sizi seviyorummm
Lusi gevşeme da..... ilk hafta sadece :)))))ablacım o zaman diyetin ilk etabı ara öğünleri es geçmeyelim sonra leptinimizi davet ederizdaha bi ferahladım rahatladım =)
Bizde seni seviyoruz kuzucum yoksa kac ay yerini ayirip bekletirmiydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?