Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın normal beslenmeye dönüyoruz o zamann :))




Benim bu konuda kafam çok karışıyo ya hangisini yapmak doğru olur
Ben de leptin hormonu

salgılanması iyi diye biliyorum
Fistiklar bu konuya aciklik getireyim . Gl endeksine dikkat ederseniz bir sure sonra uzun acliklarda (4-5 ) saat gibi acikmazsiniz . Ama diyete ilk basladiginiz hafta gl endeksine dikkatde etseniz pankreasiniz henuz konttolu tam saglamadigi icin uzun acliklarda kan sekeri duser ve bu kilo vermeyi engeller . O ilk donemlerde cok uzun ac kalmayin .
Gl endeksine dikkat ettiginiz sonraki haftalarda ( yani karatay yada monti gibi ) beslenmelerde kan sekeriniz dengeye girer ve uzun acliklarda sekeriniz dusmez acikmazsiniz ve lrptin hormonu vazifesini yapar
 
Yarın normal beslenmeye dönüyoruz o zamann :))




Benim bu konuda kafam çok karışıyo ya hangisini yapmak doğru olur
Ben de leptin hormonu salgılanması iyi diye biliyorum
Arkadaşlar tabi ki dayanabileceğiniz kadar aç kalın diyorlar leptin salgılanması için.ama çok aşırı acikirsanda yağ depolamaya basliyorsun. Bu durumda gi düşük olan yumurta ,yoğurt ,süt içilebilir (herhangi biri ) ve. Tok tutuyo.
 
selamm ...

nasılsınızz ..

hafta sonu sevdicegim gelecek evde şöyle güzel bi bakım yapmak istiyorum kendime ama ne yapsam kii ??

fikri olan var mı :)
 

hakiki karatycı ya hu :)

keske ben daha dikkatli olabilsem eskisi gibi
 
O nasıl bişey video mu o da videoysa link atarmısın

tatlım jillian tarzı yarım saat hergun. ama 7 video var her gün ayrı video . 8. gün yeniden başlıyorsun aynı sırayla. her gün calıstırılan kas grubu farklı boylelıkle kas bı gun calısıp ertesı gun dınlendıgı ıcın daha cabuk sekıllenıyor. kaslar dınlenırken gelısır ya o acıdan=)
vıdeo lınkını bulamadım hıc bır yerde torrentten ındırdım. beachbody den zaten 21 day fix.
 
Hoş bulduk
Hoş bulduk canim
Furuzecim bak takim dolu , senin icin acilan ozel yerin kiymetini bil .
Takimlarin takimina girdin :)
Hadi deneme haftalarin hayirli olsun ...

Bu arada monti sende harika
sonuc vermis supersin

Takimda nazlida monti yapiyor ve yuzdu yuzdu kuyruguna geldi masallah ....
 
Geride kaldi onemlibir bilgi ...

Dr. Bana ( hipogilisemiyim ) gunde 8 ogun verdi . Her 2 saatte bir migdeye bisi yolla dedi ... Ama gl endeksine dikkat edersem hic gerek kalmiyor
Cunki kan sekerini yediklerimiz ayarliyor saatler degil !
 

ablacım o zaman diyetin ilk etabı ara öğünleri es geçmeyelim sonra leptinimizi davet ederiz daha bi ferahladım rahatladım =)
 
Bahar hosgeldin kuzum :))

Cikolata.... bak takima almazlar sonra demedi deme yeter gayri sende bak kac aydir erteliyorsun sıki diyet yapmayi kizicam bak !:))
Kesnliklee haklsnn :) iyiki geri döndümm yoksa baya kilo alrdmm kzma bana ablacm :)))
Coook özledmmm siziii düzelcek bu listee emin olunnn sizi seviyorummm
 
Zeynepcim şu konudan emin degilim ; evet prolar ( et sut ) bunlar gl endeksi yukseltmezler evet ama hic insulin salgilatmazlar diyede bisi yok .
Prolarin gl endeksleri 35 ...
Ben orayi tam cozemedim iste , yani sut, ayranda olsa insulin salgilaniyo oda leptin hormonunu engellermi aceba . Bu konuda net bir bilgin varmi canim ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…