Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menunu
Montidede yorumlamistim furizem , super afiyet olsun .. Montiye ve gunlugune koydugun gibi burayada resimli olarak
ekleyebilirsin renk olur bizede ,sanada şevk olur

Nasil bir turpki bakayim netten .
Bende karpuz turpu seviyorum :)

İyicemisin hulya nasil oldun ?

Arzum okuyorsun ama mesajlarini goremedim , cokmu yogunsunda yazmiyorsun . Lutfen uzaklasma burdan

Bende netten montignac nedir diye bakiyim dedim KK da senin topigin çıktı
Evet zeynebim 2008 de acmistim , hala aktif ..elimden geldigi kadar yardimci oluyorum , 1 kisi bile fayda saglasa dua etse yeter bana .Karatayin ekmeklisi diye dusun , naz uyguluyor goruyorsunuz . Denedigim en saglikli diyet diyebilirim ..

Hulyam baktim turpa simdi :))) bacim ayni turptan bahsediyormusuz ya :))) disi beyaz yesilimsi ici karpuz gibi kirmizi :))) ben katpuz turp diyorum ona :))

ohhh misss,tam da 7.takıma yakışır menü olmuş...
çok iyi bilmiyorum,annem yapıyor ama ,şöğle söğleye bilirim,patlıcanları közleyip,soğanları soteleyip,hani kıyma yapan makineler varya türkçesini bilemedim ondan geçiriyorsun hep birlikde,sonra da yada soteliyorsun,kavanozara doldurup salıyorsun,kışın güzel oluyor...
bence yumurtanı akşamdan uyumadan önce de haşlaya bilirsin canım...
vallaha lusim iyiki vaz geçtin ha,yoksa bu menüyle seni öğle bir fırçalardım ki anlatamam yani...
biz azerilerde bi deyim vardır....sakalım yok ki sözüm geçsin...oooohhhh olmuş size....
çocuklar ve eşim komşuda, uykuları gelince alır gelirsin dedim keyifle 3 fincan çayımı içtim
çok tatlısın elifim...
ayy şu reglin de arkasına saklanmak yokmu?yarın senden daha iyi menü bekliyorum baharım...
ayyy bende saat 11de yapıyorum 4gibi acıkıyorum spor yapıp doyuyorum sonra 6da akşam yemeyi...meuersem yalnız deyilmişim....
Evet zeynebim 2008 de acmistim , hala aktif ..elimden geldigi kadar yardimci oluyorum , 1 kisi bile fayda saglasa dua etse yeter bana .Karatayin ekmeklisi diye dusun , naz uyguluyor goruyorsunuz . Denedigim en saglikli diyet diyebilirim ..
ayyy o zaman ben de monti yapıyorum ablam...sabahları 1dilim yiyorum ben....
Hadi kizlar banada musade henuz uykum yok bazi islerim var , yarin gorusuruz insallah ...

Bu hafta eski halinize dönüp derecenizi yapin yoksa aynura şok gecirir sizide şok eder karismam bak ha ..ahaha ....

ooohhh ne iyi anlatmışsın ama

Kuzum biz ekleme yapalım kiyamam sana kendimize gore ayarlariz çok zor haklsn

Bende yumurta sevmiyorum ama yiyorum mevbur kuzum
Sıcak sıcak haşlandığı gibi yesem nebze oluyo, hatta bi ara derslerim öğlen başladığında Omlet yapıyordum; ama akşamdan kalmayı nasıl yerim bilmiyorum. Çok umutlu olmasam da denerim yine

inşallah en kısa zamanda iyileşir..

bende iyileşmeye çalışıyorum..hasta hasta balkon yıkadım..komşum geçen kışı bi parmak arası terlikle geçirdin,oğlanı servise bindirirken görüp ben üşüyordum diyor bana bugün :) yaraya tuz basan cinslerdenim işte...yatağa düşmemem mucize...

Özgecen mahvetti beni,onun yaşında 2 yeğenim var aklıma onlar geliyor hep..

sun..
Nasil bir turpki bakayim netten .
Bende karpuz turpu seviyorum :)

İyicemisin hulya nasil oldun ?

Arzum okuyorsun ama mesajlarini goremedim , cokmu yogunsunda yazmiyorsun . Lutfen uzaklasma burdan
dışı beyaz renkte soyunca içi beyaz ortası pembe güneş gibi..dolapta dilimlenmişi var,yarın fotosunu çekip yükleyeyim canım..tadı çok güzel..

arkadaşlar çılbır yemeğini biliyor musunuz? yumurta sıcak suya kırılıyor hani,üzerine sarımsaklı yoğurt..işte size güzel bi diyet yemeği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…