MenunuBen de bildirim yapayım mi kızlar
Sabah 1 elma
20 dakika sonra
2 dilim uno light denge
Lor peyniri
Maydanoz
7 zeytin
Öğle
1 yumurta
Marul
Akşama
Közlenmis hindi
Salata
On bin adim attım
Ilerleyen saatlerde eliptik
yapmayı düşünüyorum. .1 buçuk lt su ictim
Nasil bir turpki bakayim netten .Süpersin Aynuram..,elmanın tamamını yeseydin neden 1 dilim? Badem günde 10 tane yenebilir zaten..kışlık Patlıcan yemeği nasıl oluyor? Tarifini ver de bizde yapalım..
Kızlar pazardan hep normal turp alırdım acı oluyor..geçen vezir turpu diye bişey aldım çok
lezzetli...alıp deneyin derim.,ben yeni gördüm daha..
yok yok gevşemiyorum =)Lusi gevşeme da..... ilk hafta sadece :)))))
Evet zeynebim 2008 de acmistim , hala aktif ..elimden geldigi kadar yardimci oluyorum , 1 kisi bile fayda saglasa dua etse yeter banaBende netten montignac nedir diye bakiyim dedim KK da senin topigin çıktı
ohhh misss,tam da 7.takıma yakışır menü olmuş...Ben de bildirim yapayım mi kızlar
Sabah 1 elma
20 dakika sonra
2 dilim uno light denge
Lor peyniri
Maydanoz
7 zeytin
Öğle
1 yumurta
Marul
Akşama
Közlenmis hindi
Salata
On bin adim attım
Ilerleyen saatlerde eliptik yapmayı düşünüyorum. .1 buçuk lt su ictim
çok iyi bilmiyorum,annem yapıyor ama ,şöğle söğleye bilirim,patlıcanları közleyip,soğanları soteleyip,hani kıyma yapan makineler varya türkçesini bilemedim ondan geçiriyorsun hep birlikde,sonra da yada soteliyorsun,kavanozara doldurup salıyorsun,kışın güzel oluyor...Süpersin Aynuram..,elmanın tamamını yeseydin neden 1 dilim? Badem günde 10 tane yenebilir zaten..kışlık Patlıcan yemeği nasıl oluyor? Tarifini ver de bizde yapalım..
Kızlar pazardan hep normal turp alırdım acı oluyor..geçen vezir turpu diye bişey aldım çok lezzetli...alıp deneyin derim.,ben yeni gördüm daha..
bence yumurtanı akşamdan uyumadan önce de haşlaya bilirsin canım...Aynurammmm... Perimmm... Haklısınız, ama acil çıkmam gerektiği için yapamadım.
Sabahları pratik ne yememi önerirsiniz? Derslerim erken başladığı için uzun uzun kahvaltı hazırlayıp yiyemiyorum. :/
vallaha lusim iyiki vaz geçtin ha,yoksa bu menüyle seni öğle bir fırçalardım ki anlatamam yani...avet bende menümü yazayım ay oku oku bitmedi sayfalar
Kahvaltı:
1 haşlanmış patates
Öğle
2 haşlanmış patates
Akşam
1 activia yoğurt
1 elma
su:2.5 lt
spor: 21 day fix + leslie
Patates diyeti yapacaktım biraz daha hızlı bi kaç kiloyu atmak istiyordum. Çünkü ne kadar dikkat etsemde kilo verme hızım tiroid yüzünden yavaş. ama sora kızdım kendime ne işin var şok diyetle zaten kilo verebiliyorum. doğru düzgün menülerimde oluyo kasmanın anlamı ne dedim. akşam bıraktım ama gunduz karbonhıdrat oldu diye hafif bırakmaya calıştım şu an mutsuz ve tokum ama ruhum aç
birazdan 2-3 kuru incir yiyeceğim bugün ki hatam kendime ders oldu. proteinsiz gün çok anlamsız=)
biz azerilerde bi deyim vardır....sakalım yok ki sözüm geçsin...oooohhhh olmuş size....bugünkü menüm
sabah:1 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak çay
öğle:1 dilim kızarmış ekmek,1 portakal, 1 fincan kahve
akşam:1 tane dolma,salata, yoğurt
su:1.5 litre
akşamı yapamadım açlıktan ölecektimm gerçekten akşamdan sonra yarım saat dans ettim hareket olsun diye bu çok zor bir diyetmişş
çok tatlısın elifim...çocuklar ve eşim komşuda, uykuları gelince alır gelirsin dedimkeyifle 3 fincan çayımı içtim
ayy şu reglin de arkasına saklanmak yokmu?_AYNURA_ coook haklsnn ablamm yarn süperr bi menü yazcam inş su 1.5 ltre spor yapmadm ama avmde baya dolastm elbise falan baktm Bkac AVM gzdm orda öğlen kahve ictm yanında çikolata vardı dayanamadm regl oldm ondn galiba
ayyy bende saat 11de yapıyorum 4gibi acıkıyorum spor yapıp doyuyorum sonra 6da akşam yemeyi...meuersem yalnız deyilmişim....Doğru ama srn onu yanlış uyguluyorsun.bende karatay yapıyorum .doğru besinler tuketince zaten uzun zaman acikmiyorsun.eğer karbon yersen seni tok tutmicak ve kısa bi sure sonra acikicaksin bu şekilde de saatin dolsun diyip bekleyemezsin ki.ben bekleyemem daha doğrusu ki öyle de yapmayın diyorlar.doyurucu bi kahvaltı yapınca 7 saat hic birşey yemiyorum ben
ayyy o zaman ben de monti yapıyorum ablam...sabahları 1dilim yiyorum ben....Evet zeynebim 2008 de acmistim , hala aktif ..elimden geldigi kadar yardimci oluyorum , 1 kisi bile fayda saglasa dua etse yeter bana.Karatayin ekmeklisi diye dusun , naz uyguluyor goruyorsunuz . Denedigim en saglikli diyet diyebilirim ..
Hadi kizlar banada musade henuz uykum yok bazi islerim var , yarin gorusuruz insallah ...
Bu hafta eski halinize dönüp derecenizi yapin yoksa aynura şok gecirir sizide şok eder karismam bak ha ..ahaha ....
bugünkü menüm
sabah:1 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak çay
öğle:1 dilim kızarmış ekmek,1 portakal, 1 fincan kahve
akşam:1 tane dolma,salata, yoğurt
su:1.5 litre
akşamı yapamadım açlıktan ölecektimm gerçekten akşamdan sonra yarım saat dans ettim hareket olsun diye bu çok zor bir diyetmişş
Normalde de zor yiyorum Aynuram, soğuyunca hiç çekilmez ki o..bence yumurtanı akşamdan uyumadan önce de haşlaya bilirsin canım...
Normalde de zor yiyorum Aynuram, soğuyunca hiç çekilmez ki o..
Sıcak sıcak haşlandığı gibi yesem nebze oluyo, hatta bi ara derslerim öğlen başladığında Omlet yapıyordum; ama akşamdan kalmayı nasıl yerim bilmiyorum. Çok umutlu olmasam da denerim yineBende yumurta sevmiyorumama yiyorum mevbur kuzum
inşallah en kısa zamanda iyileşir..Ne yapayim hulyam hasta kaynimnicin gecmis olsun misafirleri geliyor :) hamdolsun baya toparlandi hastamiz 2 gunde masallah ...
Diger kaynim geldide illa 1 gunde bizde kalsin dedi oraya gittiler ...
Sen nasilsin ? Ozgecana uzulmek disinda . Haberlere bakmiyorum.. Bakamiyorum daha dogrusu . O yasta benimde yavrum var ...
Menu vermeye baslamissin hayirli olsun
Sıcak sıcak haşlandığı gibi yesem nebze oluyo, hatta bi ara derslerim öğlen başladığında Omlet yapıyordum; ama akşamdan kalmayı nasıl yerim bilmiyorum. Çok umutlu olmasam da denerim yine
dışı beyaz renkte soyunca içi beyaz ortası pembe güneş gibi..dolapta dilimlenmişi var,yarın fotosunu çekip yükleyeyim canım..tadı çok güzel..Nasil bir turpki bakayim netten .
Bende karpuz turpu seviyorum :)
İyicemisin hulya nasil oldun ?
Arzum okuyorsun ama mesajlarini goremedim , cokmu yogunsunda yazmiyorsun . Lutfen uzaklasma burdan
Yaaa evet canım bence de :/Sogumus tnurta tado daha kotulesir kuzum
arkadaşlar çılbır yemeğini biliyor musunuz? yumurta sıcak suya kırılıyor hani,üzerine sarımsaklı yoğurt..işte size güzel bi diyet yemeği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?