ben kaçtım kızlar...saat 01.16ya....iyi geceler herkese...
Sağol canım. Montignac çok iyi bir diyet. hiç acıkmiyorum. Çok mutluyumFuruzecim bak takim dolu , senin icin acilan ozel yerin kiymetini bil.
Takimlarin takimina girdin :)
Hadi deneme haftalarin hayirli olsun ...
Bu arada monti sende harika
sonuc vermis supersin
Takimda nazlida monti yapiyor ve yuzdu yuzdu kuyruguna geldi masallah ....
Tamam canım. Resimli de eklerimMenunu
Montidede yorumlamistim furizem , super afiyet olsun .. Montiye ve gunlugune koydugun gibi burayada resimli olarak
ekleyebilirsin renk olur bizede ,sanada şevk olur
merhaba ben de dukan diyetini denemeye başlıycam yarın grubunuza dahil olabilirmiyim acaba:)Sağol canım. Montignac çok iyi bir diyet. hiç acıkmiyorum. Çok mutluyum
Tamam canım. Resimli de eklerim.
zuhalcim bizim takımdaki sayımız üst limitte,yeni bir üyeye yer yok malesef...cuma yarışmasına katılmak isteyenler sayfasına yazarsan ihtiyaç olan takım davet eder...merhaba ben de dukan diyetini denemeye başlıycam yarın grubunuza dahil olabilirmiyim acaba:)
teşekkürler))zuhalcim bizim takımdaki sayımız üst limitte,yeni bir üyeye yer yok malesef...cuma yarışmasına katılmak isteyenler sayfasına yazarsan ihtiyaç olan takım davet eder...
Bencede kuzum öğlen birşey yememissin ki calisiyorsun birde yorgun düşmebugünkü menüm
sabah:1 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak çay
öğle:1 dilim kızarmış ekmek,1 portakal, 1 fincan kahve
akşam:1 tane dolma,salata, yoğurt
su:1.5 litre
akşamı yapamadım açlıktan ölecektimm gerçekten akşamdan sonra yarım saat dans ettim hareket olsun diye bu çok zor bir diyetmişş
Hoşgeldin canimmmmmSağol canım. Montignac çok iyi bir diyet. hiç acıkmiyorum. Çok mutluyum
Tamam canım. Resimli de eklerim.
Günaydın canımGunaydinlar takimdaslarim
Günaydın canım
Benim babam da öyle kış günü akşamdan çorba yapilmissa sabah kahvalti ypmz onu içerHava cok soguk kizlar valla bugün kahvamtida sicacik bi corba icicem yogurt corbasi baylrm dunden vardi isitiyorum şimdisogukta en guzeli corba valla
Benim babam da öyle kış günü akşamdan çorba yapilmissa sabah kahvalti ypmz onu içeroh afiyet olsun
klktm leslie yi yptm vlla nsl gitsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?