- 17 Şubat 2015
- 66
- 59
- 18
- 36
bu günkü diyet menüm;2 yumurtadan omlet,1 parça peynir,papatya çayı
1 bardak az yağlı süt
ızgara tavuk,ayran,rezene çayı
küçük kase yoğurt,2 kaşık yulaf kepeği
balık,biraz maydonoz,dereotu,kayısı çayı,
1 bardak süt
evet canım olmadı öğlen şirketten yemek yerim diyorumBencede kuzum öğlen birşey yememissin ki calisiyorsun birde yorgun düşme
ben diyorum ki akşamı diyete uygun yapayım ne kahvaltıdan ne öğle yemeğinden bişey anlamadım dünKuzum biz ekleme yapalım kiyamam sana kendimize gore ayarlarizçok zor haklsn
evet canım olmadı öğlen şirketten yemek yerim diyorum
ohhh misss,tam da 7.takıma yakışır menü olmuş...
çok iyi bilmiyorum,annem yapıyor ama ,şöğle söğleye bilirim,patlıcanları közleyip,soğanları soteleyip,hani kıyma yapan makineler varya türkçesini bilemedim ondan geçiriyorsun hep birlikde,sonra da yada soteliyorsun,kavanozara doldurup salıyorsun,kışın güzel oluyor...
bence yumurtanı akşamdan uyumadan önce de haşlaya bilirsin canım...
vallaha lusim iyiki vaz geçtin ha,yoksa bu menüyle seni öğle bir fırçalardım ki anlatamam yani...
biz azerilerde bi deyim vardır....sakalım yok ki sözüm geçsin...oooohhhh olmuş size....
çok tatlısın elifim...
ayy şu reglin de arkasına saklanmak yokmu?yarın senden daha iyi menü bekliyorum baharım...
ayyy bende saat 11de yapıyorum 4gibi acıkıyorum spor yapıp doyuyorum sonra 6da akşam yemeyi...meuersem yalnız deyilmişim....
ayyy o zaman ben de monti yapıyorum ablam...sabahları 1dilim yiyorum ben....
ooohhh ne iyi anlatmışsın ama
evet canım olmadı öğlen şirketten yemek yerim diyorum
ben normalde yumurtayı çok sevmiyorum canım ama yiyeyim dedim açıkçası sabahki yumurta beni tok tutmadı saat 10 olduğunda acıkmıştım ara öğünde yok malum şirkette yemek saati 12 kendi yemeğimi yiyeyim dedim 11 e doğru yedim portakal ve ekmekNasil kuzum sevmedim mi diyeti
evet güzel canım güzel de kendimiz de ekleyelim yoksa sadece bunla olmayacak ben şahsen akşam yemeğini aynı bırakayım sabah domates,marul eklerim öğle de şirkette yerim diyordumKuzum 3 hafta 7 kilo diyet guzel ama.zor biz olmak kendimizden bisilerde katalim nedersin bi listeye bagli olmak benni strese soktu
evet güzel canım güzel de kendimiz de ekleyelim yoksa sadece bunla olmayacak ben şahsen akşam yemeğini aynı bırakayım sabah domates,marul eklerim öğle de şirkette yerim diyordum
sen ne diyorsun
evet canım bencede öyle yapalım yoksa zor bayaBence en mantklisi kuzum gucsuz dusmeyelim diyetten korkmayalim zaten burdaki amac greyfurt o cok faydaliymis öğlen sirkette ye kuzum bence hem iste sana guc olur bende öğlen yiyim aksam.hafif bisiler yapariz en guzeli dimi
ben normalde yumurtayı çok sevmiyorum canım ama yiyeyim dedim açıkçası sabahki yumurta beni tok tutmadı saat 10 olduğunda acıkmıştım ara öğünde yok malum şirkette yemek saati 12 kendi yemeğimi yiyeyim dedim 11 e doğru yedim portakal ve ekmek
şirketten dışarda iş vardı oraya gittik hep ayaktaydım nerdeyse oturmadım hiç akşam eve geldim portakal yumurta yiyecek halim kalmadı
evet canım bencede öyle yapalım yoksa zor baya
n=)
Yok yok 3 haftada 7 kilo diyetide ağır. azmedilip sabredilir ama hem yorgunluk hemde moralsizlik veriyor bu tarz beslenmeler. en azından benim için öyle oldu . Dün saçma sapan bi menü yaptım akşam baş ağrısından kaldıramadım kendimi.
günaydınlar dün spor olarak 55 dk koşu bandında yürüyüş ,1 saat aerobic step yapıldı 2 litre su içildi
bugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin
öğlen
pırasa yemeği
salata
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
etli patlıcan yemeği
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?