Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu günkü diyet menüm;2 yumurtadan omlet,1 parça peynir,papatya çayı
1 bardak az yağlı süt
ızgara tavuk,ayran,rezene çayı
küçük kase yoğurt,2 kaşık yulaf kepeği
balık,biraz maydonoz,dereotu,kayısı çayı,
1 bardak süt

Bu takimdamisiniz

evet aynuram öyle olmuş ama en azından denemedim demeyiz değil mi

Nasil kuzum sevmedim mi diyeti
ben normalde yumurtayı çok sevmiyorum canım ama yiyeyim dedim açıkçası sabahki yumurta beni tok tutmadı saat 10 olduğunda acıkmıştım ara öğünde yok malum şirkette yemek saati 12 kendi yemeğimi yiyeyim dedim 11 e doğru yedim portakal ve ekmek
şirketten dışarda iş vardı oraya gittik hep ayaktaydım nerdeyse oturmadım hiç akşam eve geldim portakal yumurta yiyecek halim kalmadı

Kuzum 3 hafta 7 kilo diyet guzel ama.zor biz olmak kendimizden bisilerde katalim nedersin bi listeye bagli olmak benni strese soktu
evet güzel canım güzel de kendimiz de ekleyelim yoksa sadece bunla olmayacak ben şahsen akşam yemeğini aynı bırakayım sabah domates,marul eklerim öğle de şirkette yerim diyordum
sen ne diyorsun

evet güzel canım güzel de kendimiz de ekleyelim yoksa sadece bunla olmayacak ben şahsen akşam yemeğini aynı bırakayım sabah domates,marul eklerim öğle de şirkette yerim diyordum
sen ne diyorsun

Bence en mantklisi kuzum gucsuz dusmeyelim diyetten korkmayalim zaten burdaki amac greyfurt o cok faydaliymis öğlen sirkette ye kuzum bence hem iste sana guc olur bende öğlen yiyim aksam.hafif bisiler yapariz en guzeli dimi

Kiyamam kuzum haklsn bende yunurtayi.pek sevmem bak b7gun corba ictim.kahvaltda hava soguk sıcak sicak ii oldu listedende greyfurt eklerim oglen yunurta yerim ben evde oldugm.icn aksamda hafif bisiler olur

Bizde oyle dusunduk yagmurcumla ve ekleyerek ortaya karisik bi diyet yapicaz emin adimlarda basaricaz hepimiz kuzum
Benimde basim agridi sporada dermanim kalmadi ama yaptm.cok.yoruldmm

günaydın kızlar

eşim süpersin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…