günaydın kızlar
eşim süpersin,
Zaylfım sen niye rapor vermedin ki dün?ggeçmişi okudun mu bilmiyorum ana ilk sayfayı oku. Çünki kurallarda deyişiklik var ve artık menü vermemek sakıncalıgünaydın kızlar
eşim süpersin,
Hah şöyle nazımm...zayıfım sana emanetgünaydın canım seninde menünü görelim eşim . nezaman geliyorsun tekrar listeye bakalım
Maalesef takımızmızdakı üye sayısı yeteri kadar diyecektim ki sen takımını deyiştirmişsin bile canım...bu günkü diyet menüm;2 yumurtadan omlet,1 parça peynir,papatya çayı
1 bardak az yağlı süt
ızgara tavuk,ayran,rezene çayı
küçük kase yoğurt,2 kaşık yulaf kepeği
balık,biraz maydonoz,dereotu,kayısı çayı,
1 bardak süt
Zaylfım sen niye rapor vermedin ki dün?ggeçmişi okudun mu bilmiyorum ana ilk sayfayı oku. Çünki kurallarda deyişiklik var ve artık menü vermemek sakıncalı
günaydın canım seninde menünü görelim eşim . nezaman geliyorsun tekrar listeye bakalım
Bu dünkü mü bugünki menün mü? Zayıfcım..,eğer bugün yiyeceklerinse akşam sarma yemesen diyorumsabah
azıcık omlet
öğlen
yayla çorba
tavuk
salata
ara
armut
leblebi
akşam
sarma
çorba
salata
kara lahana
hasta olduğumdan spor yok
Bu dünkü mü bugünki menün mü? Zayıfcım..,eğer bugün yiyeceklerinse akşam sarma yemesen diyorum
canım geçenlerde kocama ölçtürdüm orda yanlış biliomuşum 1,63müş boyumm :) yıllardır ölçmemiştimm.@perigunlugu gülrunun boyu 1,61miş
Bnde lesli express yaptim platesi aksam ypcmBende kalktim daha spor yapmadım kuzum ya valla buz kesiyor disari ciklmaz evde pilates yapicam
Çok şükür gelmişsin gülrum. ..herhalde geçmişi okuyorsun...nasılsın?canım geçenlerde kocama ölçtürdüm orda yanlış biliomuşum 1,63müş boyumm :) yıllardır ölçmemiştimm.
Suyunu yazmamışsın canım...bi de çok geldi bana menün.kilo veriyormusun bu şekilde?sabah
azıcık omlet
öğlen
yayla çorba
tavuk
salata
ara
armut
leblebi
akşam
sarma
çorba
salata
kara lahana
hasta olduğumdan spor yok
Iy yprsn kuzu bnde yana yana diyet listesi arıyorum ama yine kendi bldgmi yyp sporu arttrcgm öğlen akşam ekmek yemiyorm zaten.deneye yanila bulacgz dogruyuevet canım olmadı öğlen şirketten yemek yerim diyorum
Kuzum çok tatlısını ya çok teşekkürler bilgiler içinSpor ile insülin direnci arasında nasıl bir bağ var?
Düzenli spor yapmak ve kilo vermek insülin direncini kıran en önemli faktörlerdir. Düzenli ve etkili spor yapanlarda insülin direnci, çok nadir genetik hastalıklar dışında olmaz. Spor yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar da vardır. Yeterli kalp hızı artışına erişilmeli, hareketler arasında gereğinden fazla mola verip vücudu soğutmamalı, kişiye uygun spor yapılmalıdır. Beslenmede olduğu gibi egzersiz de kişiye özgü olmalıdır.
bu ara takımca kolay llara kaçmaya kalkıp olumsz sonuç alıyoruz. kendim bilinçleneyim diye araştırınca sizinlede paylaşmadan edemem=)Kuzum çok tatlısını ya çok teşekkürler bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?