Birde kızlar sabah fena AC kalktim (akşamki hatam yüzünden) kahvltiya saldrmamak için iki kayısı birde türk kahvesi içtim iki uç saat yok tuttu rahat rahat sporumu yaptım acsanz saldrmamak için CIS lara sizde böyle yapablrsnz
Yanlış hatirlamiyorsam perim e doktor tok karnına spor yapn demişti bnde dun karatay n sitesinden okudum sabah AC olunca enerji olmuyor ve yediklermzi yağ olrk depolyor spor yapmadan vücuda enerji lazmmis vs vs onun gbi şeyler ordn bakablrsn cnmturk kahvesi spor oncesi çok iyi ama kayısı da faydalı tabı ama spor oncesi meyvedeki şeker iyi mi emin değilim.
kafam çok karışık spor öncesi sonrası ne tüketilmesi gerek acaba ben yine araştırmaya girişeyim=)
Dünde bana bilgilerini özel mesaj atmıştı Aynuram. Muhtemelen sayfaya gelme fırsatı olmadı.KIZLAR ilk sayfada yeni kurallarımız ve tablomuz hazır....
Sarayca
_Birce_
@gubsej
@sosyalfen arkadaşlarımız rapor vermediler.gubsem hasta,umarım iyidir,sabah kötüydü,gülerim de gelmedi bu gün merak ediyorum onu da,inşallah iyidir...
arkadaşlar çılbır yemeğini biliyor musunuz? yumurta sıcak suya kırılıyor hani,üzerine sarımsaklı yoğurt..işte size güzel bi diyet yemeği..
Bak güzel olmuş bu üstüne gelme mevzusu sana fayda sağlayacak hahahah :)Günaydin kızlar ben hemen spora geçiyorum dün çok üstüme geldiniz açigi kapatmak gerek
Boyunun ölçüsünü aldık gibi oldu bucanım geçenlerde kocama ölçtürdüm orda yanlış biliomuşum 1,63müş boyumm :) yıllardır ölçmemiştimm.
Spor ile insülin direnci arasında nasıl bir bağ var?
Düzenli spor yapmak ve kilo vermek insülin direncini kıran en önemli faktörlerdir. Düzenli ve etkili spor yapanlarda insülin direnci, çok nadir genetik hastalıklar dışında olmaz. Spor yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar da vardır. Yeterli kalp hızı artışına erişilmeli, hareketler arasında gereğinden fazla mola verip vücudu soğutmamalı, kişiye uygun spor yapılmalıdır. Beslenmede olduğu gibi egzersiz de kişiye özgü olmalıdır.
Aynen öyle canım. Bende doktoruma sorduğumda tok karnına yap dediYanlış hatirlamiyorsam perim e doktor tok karnına spor yapn demişti bnde dun karatay n sitesinden okudum sabah AC olunca enerji olmuyor ve yediklermzi yağ olrk depolyor spor yapmadan vücuda enerji lazmmis vs vs onun gbi şeyler ordn bakablrsn cnm
Evet Allah razi olsunDünde bana bilgilerini özel mesaj atmıştı Aynuram. Muhtemelen sayfaya gelme fırsatı olmadı.
Bak güzel olmuş bu üstüne gelme mevzusu sana fayda sağlayacak hahahah :)
Boyunun ölçüsünü aldık gibi oldu bu
Yeterli kalp hızı dedikleri ne kadar acaba :) Bende fitness a gittiğim ilk gün kalbim 148 di artık ölücem galiba demiştim
Ertesi günde koşu bandından çıkarken başım dönüyoduAma herkesin öyle oluyormuş demekki sorun yok
Çok şükür gelmişsin gülrum. ..herhalde geçmişi okuyorsun...nasılsın?
Yanlış hatirlamiyorsam perim e doktor tok karnına spor yapn demişti bnde dun karatay n sitesinden okudum sabah AC olunca enerji olmuyor ve yediklermzi yağ olrk depolyor spor yapmadan vücuda enerji lazmmis vs vs onun gbi şeyler ordn bakablrsn cnm
aynurcum işte olanlarımızı da sen bilgilendir showda ne anlatıyorlar bakim=)Evde olan varsa show izlesin...
Ay o kız nasıl güzel olduablam ya darısı basimaEvde olan varsa show izlesin...
Evet...nneden ki?Site siyah mi oldu
Özgecan ?:-(Evet...nneden ki?
Ola bilirÖzgecan ?:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?