Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

turk kahvesi spor oncesi çok iyi ama kayısı da faydalı tabı ama spor oncesi meyvedeki şeker iyi mi emin değilim.
kafam çok karışık spor öncesi sonrası ne tüketilmesi gerek acaba ben yine araştırmaya girişeyim=)

Yanlış hatirlamiyorsam perim e doktor tok karnına spor yapn demişti bnde dun karatay n sitesinden okudum sabah AC olunca enerji olmuyor ve yediklermzi yağ olrk depolyor spor yapmadan vücuda enerji lazmmis vs vs onun gbi şeyler ordn bakablrsn cnm

Dünde bana bilgilerini özel mesaj atmıştı Aynuram. Muhtemelen sayfaya gelme fırsatı olmadı.
arkadaşlar çılbır yemeğini biliyor musunuz? yumurta sıcak suya kırılıyor hani,üzerine sarımsaklı yoğurt..işte size güzel bi diyet yemeği..

Günaydin kızlar ben hemen spora geçiyorum dün çok üstüme geldiniz açigi kapatmak gerek
Bak güzel olmuş bu üstüne gelme mevzusu sana fayda sağlayacak hahahah :)

canım geçenlerde kocama ölçtürdüm orda yanlış biliomuşum 1,63müş boyumm :) yıllardır ölçmemiştimm.
Boyunun ölçüsünü aldık gibi oldu bu

Yeterli kalp hızı dedikleri ne kadar acaba :) Bende fitness a gittiğim ilk gün kalbim 148 di artık ölücem galiba demiştim
Ertesi günde koşu bandından çıkarken başım dönüyodu Ama herkesin öyle oluyormuş demekki sorun yok

Aynen öyle canım. Bende doktoruma sorduğumda tok karnına yap dedi

Evet Allah razi olsun CNN doktor sporu tok karnına demişti dimi yanlış mi hatrliyorm

kızlar kahve düşkünlüğü ve sabah kahvesiz uyanamama da insülin direnci belirtisiymiş.
insülin direnci olan sürekli yorgunluk hissettigi için uyandığında dinlenmiş hissedemediği için kahve ihtiyacını bastıramazmış. :/

dünkü raporumu yazayımm
sabah yarım simit
öğlen 1 haşlama patates bir kupa çay
akşam kuru fasulye yoğurt.
20 dk leslie

kesinlikle aç olmamalı spor öncesi onda hem fikirim ama tüketilmesi gereken ne? kaliteli bi karbonhidrat mı protein mi?
spordan sonra süt ve yoğurt gibi proteinlerin yağ yakımını bir ölçü arttırmaya devam ettirdiklerini biliyorum.ve kasları onarmak içinde protein spor sonrası gerekli. ama öncesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…