Suyunu yazmamışsın canım...bi de çok geldi bana menün.kilo veriyormusun bu şekilde?
Yenilebilir ama dikkatli.nişasta var icindeKaratay bilgeleri haşlanmış nohut nasıl?tok tutuyor biliyorum,ama...
Dikkatli dediyin ne zeynuşum?miktar mı?peki ben akşam 2ç.kaşığı yesem,yanında salata,ayran,ıspanak yemeyi ile birlikde nasıl olur?Yenilebilir ama dikkatli.nişasta var icinde
Dikkatli dediyin ne zeynuşum?miktar mı?peki ben akşam 2ç.kaşığı yesem,yanında salata,ayran,ıspanak yemeyi ile birlikde nasıl olur?
Bak şimdiii...ben akşam yemeyinden önce yapıyorum.olmaz mı?Kızlar şunu sizinle paylasiyim dedim
Doğal olmak şartıyla ! Et,balık,tavuk,yumurtanin glisemik indeksi sıfır...
Birde AC karina yapilan sporlarda yağ değil kaslarinizdan harcanıyor.çok araştırdım. Kilo veriyorsunuz ama yağdan değil
Dikkatli derken çok sik olmamalı.mesela karatay da doğru yiyecekten istediginn kadar yiyorsun bunda öyle değil .senin dediğin miktarda çok az bi kase ye ama sik sik yemeDikkatli dediyin ne zeynuşum?miktar mı?peki ben akşam 2ç.kaşığı yesem,yanında salata,ayran,ıspanak yemeyi ile birlikde nasıl olur?
Hayır öyle değil canım.sabah tamamen açsin ya o zaman sakıncalı.aksam için sıkıntı olmaz ama en iyisi kahvaltı yapip 1 saat sonra spor yapmakBak şimdiii...ben akşam yemeyinden önce yapıyorum.olmaz mı?
Yok canım sık sık deyil.evdekilerin çorbası na ekliyorum bugün,pişmişinden ayırayım akşam yemeyinde sebzelerle tüketeyim o zzaman.çünki canım çekdi...Dikkatli derken çok sik olmamalı.mesela karatay da doğru yiyecekten istediginn kadar yiyorsun bunda öyle değil .senin dediğin miktarda çok az bi kase ye ama sik sik yeme
148 çok fazla bence..bu durumda ara ver yada hızını düşür Perim..Dünde bana bilgilerini özel mesaj atmıştı Aynuram. Muhtemelen sayfaya gelme fırsatı olmadı.
Bak güzel olmuş bu üstüne gelme mevzusu sana fayda sağlayacak hahahah :)
Boyunun ölçüsünü aldık gibi oldu bu
Yeterli kalp hızı dedikleri ne kadar acaba :) Bende fitness a gittiğim ilk gün kalbim 148 di artık ölücem galiba demiştim
Ertesi günde koşu bandından çıkarken başım dönüyoduAma herkesin öyle oluyormuş demekki sorun yok
Günaydın elifim...senin eşin nerde canım?özelden mesaj yazıp uyar lütfen eşini canım.ya bizim sosyal nereye gittiki?motivasyon katılım sıfır...tel.u olmayına arkadaşından yazdıran,aannesine gittiyinde pc başından ayrılmayan sosyal gitti takımını diyetini takmayan biri geldi...günaydın güzeller
Günaydın elifim...senin eşin nerde canım?özelden mesaj yazıp uyar lütfen eşini canım.ya bizim sosyal nereye gittiki?motivasyon katılım sıfır...tel.u olmayına arkadaşından yazdıran,aannesine gittiyinde pc başından ayrılmayan sosyal gitti takımını diyetini takmayan biri geldi...
Canlar menum
sabah turk kahvesi
Ogle 2 haslanmis yumurta
Aksam 1 domates 200 gram et yesil salata
Spor 30 dk yuruyus
Kizlar o kadar yogunumki evde okulda yemek aklima bile gelmiyor hadi hayirlisi
Ben hep söğlerim bunu eyer üye buraya yazmıyorsa,een azından 2dakikasını uykusundan çalıp raporunu yazmıyorsa motivasyonu yerlerde demekdir...vve buda hayra elamet deyil...ddünki menüsünü de hatıtladım şimdi...kkendisi bi gelse de konuşsak...okula başladığı için yoğun olduğunu söylemişti canım, bir de çocukları hastaymış cumaya kadar pek gelemicem demişti
en son çok güzel kararlar almıştı ama motivasyonu düştü işe başlamasıyla beraber
Ayneen öyle tatlımKızlar şunu sizinle paylasiyim dedim
Doğal olmak şartıyla ! Et,balık,tavuk,yumurtanin glisemik indeksi sıfır...
Birde AC karina yapilan sporlarda yağ değil kaslarinizdan harcanıyor.çok araştırdım. Kilo veriyorsunuz ama yağdan değil
Evet bencede ama ilk gün öyledir diye düşündüm. Ertesi gün baktımda 123 falandı kalbim :)148 çok fazla bence..bu durumda ara ver yada hızını düşür Perim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?