Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bak şimdiii...ben akşam yemeyinden önce yapıyorum.olmaz mı?

Dikkatli dediyin ne zeynuşum?miktar mı?peki ben akşam 2ç.kaşığı yesem,yanında salata,ayran,ıspanak yemeyi ile birlikde nasıl olur?
Dikkatli derken çok sik olmamalı.mesela karatay da doğru yiyecekten istediginn kadar yiyorsun bunda öyle değil .senin dediğin miktarda çok az bi kase ye ama sik sik yeme

Dikkatli derken çok sik olmamalı.mesela karatay da doğru yiyecekten istediginn kadar yiyorsun bunda öyle değil .senin dediğin miktarda çok az bi kase ye ama sik sik yeme
Yok canım sık sık deyil.evdekilerin çorbası na ekliyorum bugün,pişmişinden ayırayım akşam yemeyinde sebzelerle tüketeyim o zzaman.çünki canım çekdi...

148 çok fazla bence..bu durumda ara ver yada hızını düşür Perim..

pelin,Işın Karaca mide ameliyatı olup zayıfladı..O aşamaya gelmiş olmak çok kötü..Hatırlarsanız Ozan Orhon vardı bu ameliyatı olan..sonradan kafayı yedi adam iyice zayıflayacağım diye ölümden döndü..birde istenilen kiloya düşünce bu kelepçe çıkartılıyor mu ki?Seda Algül de acayip kilo almış 2 katına çıkmış resmen..

günaydın güzeller
Günaydın elifim...senin eşin nerde canım?özelden mesaj yazıp uyar lütfen eşini canım.ya bizim sosyal nereye gittiki?motivasyon katılım sıfır...tel.u olmayına arkadaşından yazdıran,aannesine gittiyinde pc başından ayrılmayan sosyal gitti takımını diyetini takmayan biri geldi...

okula başladığı için yoğun olduğunu söylemişti canım, bir de çocukları hastaymış cumaya kadar pek gelemicem demişti

en son çok güzel kararlar almıştı ama motivasyonu düştü işe başlamasıyla beraber

Ben hep söğlerim bunu eyer üye buraya yazmıyorsa,een azından 2dakikasını uykusundan çalıp raporunu yazmıyorsa motivasyonu yerlerde demekdir...vve buda hayra elamet deyil...ddünki menüsünü de hatıtladım şimdi...kkendisi bi gelse de konuşsak...

Ayneen öyle tatlım Yemeklerden en az 1,5-2 saat sonra spor yapılmalı. Kilo vericez derken sağlıktan olmakta var işin içinde. Vücudun yemeği önce hazmetmesi gerekir yoksa zorlar baya.
148 çok fazla bence..bu durumda ara ver yada hızını düşür Perim..
Evet bencede ama ilk gün öyledir diye düşündüm. Ertesi gün baktımda 123 falandı kalbim :)

Hatta bir yerde okumuştum doğruluğundan emin değilim bunu başta söylemek istiyorum.
Vücudumuzun spor esnasındaki max kalp atış hızı hesaplaması olarak;

225- (yaşınız) = sonuç

Sonucun %65-70 arası kabul edilebilir değer olarak söyleniyor.

Bu durumda 225-26(yaşım)= 199*%65-70= 129-139 aralığında olabilirmiş.

benim 148 çıkan sonucum çok çok kötü çıkıyor bu durumda :) Tabii doğruluğundan emin değilim.

ohh kızımı uyutmuşken,kv yokken,salon bana kalmışken dizi izlerken 2mile leslie yaptım...ohhh misss...bir azdan belki dışarı çıkarım,o zaman da maksimum yürümek için uğraşıcam,ama terlemek istemiyorum...yoksa ayakla gideceyim yol var baya...ama spor çok iyi...15dakika yapmak için ayaklandım ama vücudum ısındığını hiss edince dayanamadım 30dakika yaptım ve tam bitirmişdim ki kv geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…