Hg tatlım nasılsın?günaydın kızlar
öğlen oldu ama :) anca gelebildim
oh masallah aynuruma=) senın su kv evinde bi gün otursa bayram ilan etcez artık=)ohh kızımı uyutmuşken,kv yokken,salon bana kalmışken dizi izlerken 2mile leslie yaptım...ohhh misss...bir azdan belki dışarı çıkarım,o zaman da maksimum yürümek için uğraşıcam,ama terlemek istemiyorum...yoksa ayakla gideceyim yol var baya...ama spor çok iyi...15dakika yapmak için ayaklandım ama vücudum ısındığını hiss edince dayanamadım 30dakika yaptım ve tam bitirmişdim ki kv geldi...
bende iş yeri boştu yapayım dedim arkamı bi döndüm ki 2 ark bana bakıyor:/ ay çok utandımBen gideyim de squat yapaym buralar çok sakin yine
bende iş yeri boştu yapayım dedim arkamı bi döndüm ki 2 ark bana bakıyor:/ ay çok utandımbide dalga geçtiler bi dünya şimdi
Yaşasssııınnn regl oldum
Canım, hoşgeldin :) Estağfirullah, ne kusuru. Düşme yakamdan zaten, silkeleyelim birbirimizi :)kızlarrr slmmm.
menümü yazıyorumm.
sabah çeyrekten biraz daha ekmek peynir zeytin
öğlen nohut yemeği yoğurt
akşam da kuru fasulye yoğurtt
yarım saat leslie yapcam.
2,5 lt su birde.
yaa ben buraya pek takılamadığım için motivasyonum düştü sankiama bundan sonra daha çok girmeye çalışcamm. şu işlerim biraz hafiflesinn bi.
Masmavi_ canım eşiz ama ben seninle pek ilgilenemedimm. kusura bakma nolur. ama bundan sonra yakandan düşmem :)
Hadi gözün aydın
süper perim gözün aydın cumaya senden atak bekliyorum
Sağol bitanem ya.o doğurana kadar annem,annesi ben dokuz doğurucaz..Allah kolaylıkla kurtarsın gelininizi canım. Bebişinizi sağlıkla dünya ya getirsin inş=)
Gözümüz aydın periiiiim...İki haftadır bunca işkenceden sonra bende atak bekliyorum gerçekten. Çok şükür ki sadece 3 gün sürüyo hep bu seferde aksilik olmazsa tabiii :)
canımm beyaz ekmek değill. nohutda yarım porsiyon yedim. akşamda fasülyeden yarım porsiyon yerim artıkk. sen aralarda bişiler yiyor musun. ben arada pek birşey tüketmiyorum. meyve falan yemiyorum. önceden muz yerdim akşamları. o da muzu akşam yemeyin kalori olarak dönüyor die bişi okudum bıraktm. sadece yemeklerle geçiriyorum. yeşil çaya başlamıştım. onunda tadını beğenmiyorum içemiyorum. ama yine devam etcem artık.Canım, hoşgeldin :) Estağfirullah, ne kusuru. Düşme yakamdan zaten, silkeleyelim birbirimizi :)
Ekmek beyaz ekmek mi? Öyleyse biraz fazla geldi bana.
Nohut da olabildiğince az yemek gerekiyor diye biliyorum, ama akşamki fasulye doğru mu bilemedim yani bilgim yok bu konuda pek. Aynuram en doğru yorumu yazar.
Su ve spor iyi, tebrik ederim :)
İki haftadır bunca işkenceden sonra bende atak bekliyorum gerçekten. Çok şükür ki sadece 3 gün sürüyo hep bu seferde aksilik olmazsa tabiii :)
Gülercim,ben seni nasıl merak üttim biliyormusun?ben de bi şey oldu gelemiyorsun sandısandım,çok kırıldım sana gerçekten...burada olmazsa olmaz ben hep söğlüyorum...kızlarrr slmmm.
menümü yazıyorumm.
sabah çeyrekten biraz daha ekmek peynir zeytin
öğlen nohut yemeği yoğurt
akşam da kuru fasulye yoğurtt
yarım saat leslie yapcam.
2,5 lt su birde.
yaa ben buraya pek takılamadığım için motivasyonum düştü sankiama bundan sonra daha çok girmeye çalışcamm. şu işlerim biraz hafiflesinn bi.
Masmavi_ canım eşiz ama ben seninle pek ilgilenemedimm. kusura bakma nolur. ama bundan sonra yakandan düşmem :)
Yok lucim ya ben çok güveniyorum perime...o aptal hormonlara pabuç bırakmaz kaptanı gibiregl süresinde iştahla başa çıkmak başarılırsa daha çok kilo verilir miş. Çünkü vücut extra kalori harcıyor. Su tuttuğu için kilo verimi tartıda gözükmesede regl sonrası mutlu edici sonuç olabilir miş =) Bilmem anlatabildim mi=)
Sakın ola tatlı krizlerine yenilmek yok=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?