Gülercim,ben seni nasıl merak üttim biliyormusun?ben de bi şey oldu gelemiyorsun sandısandım,çok kırıldım sana gerçekten...burada olmazsa olmaz ben hep söğlüyorum...
Yok yok çok şükür tatlı krizim olmadı henüz inşallahta hiç olmaz :)))) Çok sinirlenmiştim olmadım diye zaten aklıma gelmiyo tatlı falan :)regl süresinde iştahla başa çıkmak başarılırsa daha çok kilo verilir miş. Çünkü vücut extra kalori harcıyor. Su tuttuğu için kilo verimi tartıda gözükmesede regl sonrası mutlu edici sonuç olabilir miş =) Bilmem anlatabildim mi=)
Sakın ola tatlı krizlerine yenilmek yok=)
Bende buraya gelmeyince motivasyon sıfır oluyor gerçekten çok önemli buraya gelip yedigin herşeyi yazmak..
Bu arada aynuram gelininiz bi doktora gitsin tarif ettiğin doğum sancisina benziyo
Buraya uğramak gerçekten motivasyonu sağlıyor. İşimi yaparken hep arkada kadınlar kulubu bizim sayfamız açık=)
açıkcası diyet yanı sıra işten bunaldığım an 1 dklık ara bile iyi geliyor bana buraya yazınca
Yalnız bak şimdi aklıma geldi. Eğer böyleyse bu cumada tartıda çıkmayabilir deseneeregl süresinde iştahla başa çıkmak başarılırsa daha çok kilo verilir miş. Çünkü vücut extra kalori harcıyor. Su tuttuğu için kilo verimi tartıda gözükmesede regl sonrası mutlu edici sonuç olabilir miş =) Bilmem anlatabildim mi=)
Sakın ola tatlı krizlerine yenilmek yok=)
Canım ben de genelde aralarda bişey yemiyorum. Şekersiz çay & kahve içiyorum. Yeşil çay içiyorum en az bir kupa :)canımm beyaz ekmek değill. nohutda yarım porsiyon yedim. akşamda fasülyeden yarım porsiyon yerim artıkk. sen aralarda bişiler yiyor musun. ben arada pek birşey tüketmiyorum. meyve falan yemiyorum. önceden muz yerdim akşamları. o da muzu akşam yemeyin kalori olarak dönüyor die bişi okudum bıraktm. sadece yemeklerle geçiriyorum. yeşil çaya başlamıştım. onunda tadını beğenmiyorum içemiyorum. ama yine devam etcem artık.
Cumartesi Pazar gidiyorum canım. Spor öncesi katı gıdaları 3 saat öncesi yemiş olun demişlerdi ama daha detaylı sorarımperi spora ne zaman gitceksin spor hocalarına sorsana bi ne diyolar spor öncesi ne kadar ne yenmeli
Bende aynı sorunu yaşıyordum çok şükür oldu :) İnşallah en kısa zamanda olursun sende canımBen regl olamadım halaiki gün gecikti..
Ateşinden neyi bile biliriz zeynebim?doktorunu aramış tonusu var(türkçesini bilemedim) ilaç kullansın demiş...ateş neyin belirtisi...Ateşine baksın çok aşırı hareket etmesi de normal olmayabilir
Annede ateş olduğu zaman bebeğin kalp atışları çok hızlanır daha fazla hareket eder ondan demiştim.senin dediğini anlamadım canım yaAteşinden neyi bile biliriz zeynebim?doktorunu aramış tonusu var(türkçesini bilemedim) ilaç kullansın demiş...ateş neyin belirtisi...
Yok gerçekten çok kırıldım,neden mi çünki senden bekmlemiyordum gelmemezlik etmeni,motivasyonun iyiydi gayet...neyse...inşallah bundan sonra yeniden aramızdasın.canımm beyaz ekmek değill. nohutda yarım porsiyon yedim. akşamda fasülyeden yarım porsiyon yerim artıkk. sen aralarda bişiler yiyor musun. ben arada pek birşey tüketmiyorum. meyve falan yemiyorum. önceden muz yerdim akşamları. o da muzu akşam yemeyin kalori olarak dönüyor die bişi okudum bıraktm. sadece yemeklerle geçiriyorum. yeşil çaya başlamıştım. onunda tadını beğenmiyorum içemiyorum. ama yine devam etcem artık.
O da iyi deyil dimi?kaç olması lazım ateşinin?hemen ölçtüreyim...Annede ateş olduğu zaman bebeğin kalp atışları çok hızlanır daha fazla hareket eder ondan demiştim.senin dediğini anlamadım canım ya
hyr olumsuz düşünme hemen . reglden bi 3-4 gün önce ben şişmeye başlarım. regl sonunda o şişlik iner çoğu zaman. 3 gün sürüyo demedin mi? sorun olmaz senin içinde inş. ama tuzlu yemem suyuda bi ölçü daha arttır=)Yalnız bak şimdi aklıma geldi. Eğer böyleyse bu cumada tartıda çıkmayabilir desenee
inşallahh kaptanımm. bundan sonra ayrılmıcamm burdanYok gerçekten çok kırıldım,neden mi çünki senden bekmlemiyordum gelmemezlik etmeni,motivasyonun iyiydi gayet...neyse...inşallah bundan sonra yeniden aramızdasın.
Evet 3 gün sürüyor :) Heyecanla cumayı bekliyorum :)hyr olumsuz düşünme hemen . reglden bi 3-4 gün önce ben şişmeye başlarım. regl sonunda o şişlik iner çoğu zaman. 3 gün sürüyo demedin mi? sorun olmaz senin içinde inş. ama tuzlu yemem suyuda bi ölçü daha arttır=)
Ayneen öyle vallaMerhaba canlarKeyifler yerinde motivasyonunuz yuksek gorunuyor. Cuma sonuclari merakla bekliyorum
Firuze hos geldin canim. Bahar da gelmis
Aeben abla ogleden sonra yazmistim dun, gozunden kacti sanirim mesajim. Buralardayim
Peri gozun aydin canim, gelmis senin nazli misafirCumaya eksi olursun merak etme, ilk gunu gecerse rahatlarsin
Aynura gelininiz kolay bir dogum yapar bebegini saglikli olarak kucagina alir insallah. Doktoru kasilmasi var onun icin ilac alsin demek istemis sanirim ama dogum heran olabilir. Kasilmalari onlemeye gerek yok artik. Zeynep daha iyi bilir tabi. Guzel haberlerini bekliyoruz. Kuzenin nasil oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?