Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla bu kadar girebiliyprum kusura bakmayin su an hastanedeyim kucuk ofluma hava veriyolar bronsit olmys daha fazla girmem gerekiyosa benim icin no problem listeden istediginiz an cikarabilursiniz gece uykumdan feragat edip buraya yazmak yerine kalkar 2 rekat namaz kilarim bugunku menumude yazip sizlere veda ediyorum
Sabah sut
Ogle 1 sosis
Aksam kurufasulye
1 saat yuruyus

Cok gecmis olsun canim. Insallah cabucak toparlanir.

Aynura nedensiz yere girilmemesini kastetmistir guzelim.

geçmiş olsun tatlım
hemen gerilme kaptanımız motivasyonumuz hep devamlı kalsın diye kuralları belirtiyor bizlerin iyiliğinden. Mazeretin varmış bunu bilmiyordur muhtemelen.

çok geçmiş olsun canım tez zamanda atlatır İNŞALLAH kuzucuk . aynura daha çok motive olup kilolarından kurtulman için diyordur canım .

Merhabalar ben bugunde evdeydim ne planlarim vardi ama kafami kaldiramadim yine su olu topragini atmam lazim ustumden.dune gore daha iyiyim biraz ortaligi toparlayip hafif tempo yuruyus yapmayi dusunuyorum beynime oksijrn gitsin biraz.yarin ise gidecegim dinc olmam lazim.bu arada yarin full motive burdayim.

acık hava ıyı gelır ıns canım=)

Şükürler olsun canım iyileşmişsin...seni sabırsızlıkla bekliyoruz.hadi yürüyüşünü yyap kendine gel canım...

Yok bitanem.tonus dediyim doğum kasılmaları deyil...iinşallah sağlıkla hala olurum Allahın izniyle...kuzenimin kardeşiyle konuşuyordum gümde 1kaç defa ama kendisiyle bugün konuştum...Allah verdi Allah da aldı diyor...çok temkinli çok şükür...Allahına inanan biri...sadece sezeryan olduğu için 1yıl bebek olmaz,inşallah ona da verir rabbim.. sen nasılsın arzum?

bu hafta hem Fatoş hem Sosyal tepkilerden rahatsız olup gitmeye karar verdiler..Fatoş gitti umarım Sosyali kalması için ikna ederiz...(ki Fatoş belki ertesi gün yediği pizzayı telafi edecekti)sizlere veda ediyorumu takımdan çıkıyorum gibi algıladım ben...Bence takım arkadaşlarımızla ilgili olumsuz birşeyler yazacaksak onların o an muhabbette olmasını bekleyip direk söylersek daha iyi olur bence..Artık birbirimizi azçok tanıyoruz ,gelememişse vardır bi sebebi diyebiliriz birbirimiz için..sosyal o kadar zorluk içinde telefonla arkadaşına menüsünü buraya yazdıran bir arkadaşımız..yazamıyorsa bir nedeni muhakkak vardır...motivasyonu düşmüşse eğer yıkıcı değil yapıcı olmalıyız arkadaşlarım..şimdi ben 2 gün gelemesem ve geldiğimde şöyle böyle gibi olumsuz yorumlar görsem rahatsız olurum..Birşeyler yazmadan önce lütfen empati yapalım olur mu

Sosyalcim öncelikle Allah oğluna acil şifalar versin....

ilk başlardakı seni düşünüyorum da çok motive çok hevesliydin..arkadaşından hergün aksatmadan menü gönderir,annenlere gittiyinde pcden ayrılmazdın...ama son kaç haftadır doğru dürüst menüler vermiyorsun,kilo vermiyorsun doğru dürüst neden mi?çünki motivasyonun düşük hem de çok.
daha geçenlerde çabuk kilo verip burdan gitmek istiyorum diyordun.şimdi de 2dakikanı ayır menünü yaz diyorum,o zaman da onun yerine namaz kılarım diyorsun.e ben kaptan olarak bu takıma,buraya gelmeyi bu kadar önemsediyimde sen bu kadar önemsiz bi şeymiş gibi davrandığında ben ne yapa bilirim?ben dahil taklmın neredeyse tüm üyeleri çok önemsiyoruz yaptığımız işi,evet bu benim işim...çok isterim ki eski sosyal olasın ama beceremem ben buyum fazla gelemem,size ihtiyacım yok diyorsan inan bana bizim yardımımıza ihtiyacı olan çok daha çaresiz üyeler var.şimdi senden son bi ricam vat.önemsersin önemsemezsin sen bilirsin ama cuma günü kilo bildiriminde bulunursan takıma büyük bi iyilik etmiş olursun...

aynuram sosyal şuan hastanede ve çocuğu hasta..bu durumda takımı düşünmesini bekleyemeyiz..bazen sessiz kalmak birçok sorunu halleder...belki yarın sakin kafayla gelip açıklamasını yapacak...söz gümüşse sükut altındır...

Hülyacım sosyal 4 5 haftadır böğle...

Hülyacım sosyal 4 5 haftadır böğle...
o zaman elbirliğiyle destek olalım...demek ki bizde biryerlerde yanlış yaptık..ben farketmedim böyle olduğunu...belki ailevi sorunları var bize anlatmıyor..ben bir insan bir şeyi yapmamışsa hep bir neden ararım...sorgulamam asla...daha sakince sosyalim istersen bir süre izine ayrılıp kendini toparla diyebiliriz...1 ay ara verir diyete sonrasında sıkı sıkı sarılır belki...

ALLAH sifa versinn canim gecmis olsun

Diyet&kilo verme, hizli verme, motive olma&olamama vs ayri konular. Bes parmagin besi bir degil. Ama arkadaslarimizin kirilip uzulup takimdan ayrilmasina uzuldum. Sonuc elbette onemli ama sonuc odakli zihniyet hem kendini hem etrafindakileri yorar arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…