- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
aldın mı dondurmaları Maraştan..ben sana söylemeyi unuttum hep aklıma geliyor yazmayı unutuyorum benim eşimde Maraşlı
evet canımm en iyisi öyle gibi sağlıklı beslenmek işteKiyamam kuzum haklsn bende yunurtayi.pek sevmem bak b7gun corba ictim.kahvaltda hava soguk sıcak sicak ii oldu listedende greyfurt eklerim oglen yunurta yerim ben evde oldugm.icn aksamda hafif bisiler olur
anlaştık canımTamam kuzucum anlastik basaricaz
dün benimde başım ağrıyodu akşama kadar akşam yemeğini normal yeyince ağrı falan kalmadıgünaydın=)
Yok yok 3 haftada 7 kilo diyetide ağır. azmedilip sabredilir ama hem yorgunluk hemde moralsizlik veriyor bu tarz beslenmeler. en azından benim için öyle oldu . Dün saçma sapan bi menü yaptım akşam baş ağrısından kaldıramadım kendimi.
Görüyorum arzu...iyi yapıyorsun gel.gelmeyince merak ediyoruz hemen...Ben cok iyiyim Aynura. Vakit buldukca bakiyorum sizler neler yapiyorsunuz...
aynen canım yanıla yanıla doğrusunu buluruz :)Iy yprsn kuzu bnde yana yana diyet listesi arıyorum ama yine kendi bldgmi yyp sporu arttrcgm öğlen akşam ekmek yemiyorm zaten.deneye yanila bulacgz dogruyu
Rapor
Sabah
İki kuru kayisi
Bir fincan türk kahvesi
Bir fincan cay
İki dilim çavdar ekmeği
Labne
Domates
Salatalik
Öğlen
Kurufasulye
Yoğurt yarim salatalik rendeledim içine
Akşanm
Yoğurt
Acikirsam iki ksk fasulye
Su
İki lt
Spor
Leslie express
50 mekik
40squat
Plates
Teşekkürler canmmenün güzel eşim tebrik ederimm akşamı ye bence
tamam eşimmTeşekkürler canmacikirsam yicem eşim
ne güzel düşünüyorsun keşke hayatımızda çoğu zaman böyle olabilsek. Biz bu şekilde davranmayı özveri göstermek olarak algılıyoruz ama aslında karşımızdakinden çok bize fayde getirecek bir tutum.o zaman elbirliğiyle destek olalım...demek ki bizde biryerlerde yanlış yaptık..ben farketmedim böyle olduğunu...belki ailevi sorunları var bize anlatmıyor..ben bir insan bir şeyi yapmamışsa hep bir neden ararım...sorgulamam asla...daha sakince sosyalim istersen bir süre izine ayrılıp kendini toparla diyebiliriz...1 ay ara verir diyete sonrasında sıkı sıkı sarılır belki...
daha işteyim canım eve geçeceğim akşam yemeği falan yerim henüz spor yapamadım yola çıkacağız gece seyahat var spor yapamam sanırım mekik çekerim ama bir kaç gün böyle olacak hazırlanmam lazımSen nptn bkm
aman doğru yoldan sapmayalım kısa yollar cazip geliyor ama aslında uzun vadede bezdirici gelmeyelim bu oyunlara=)dün benimde başım ağrıyodu akşama kadar akşam yemeğini normal yeyince ağrı falan kalmadı
iyi yolculuklar şimdiden=)kızlar bizim iş seyahatimiz var bu akşam yola çıkacağız cuma günü burada olacağız çok fazla giremeyebilirim ama menümü yazmak için gelirim mutlaka sıkıntı olmaz değil mi ?
İyi yolculuklar eşim kolay gelsindaha işteyim canım eve geçeceğim akşam yemeği falan yerim henüz spor yapamadım yola çıkacağız gece seyahat var spor yapamam sanırım mekik çekerim ama bir kaç gün böyle olacak hazırlanmam lazım
evet canım ya kesinlikle öyle olmuyormuş ama kaptanımız demişti :) onu dinleyelimaman doğru yoldan sapmayalım kısa yollar cazip geliyor ama aslında uzun vadede bezdirici gelmeyelim bu oyunlara=)
teşekkür ederimmiyi yolculuklar şimdiden=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?