Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aldın mı dondurmaları Maraştan..ben sana söylemeyi unuttum hep aklıma geliyor yazmayı unutuyorum benim eşimde Maraşlı

Aldim canim. Tum takimi agirlayacak kadar stokladim

Benimki adanali. Ailesi is icin yillar once gidip hayatlarini orada kurmuslar. Bir ayaklari burada Senin de hatiri sayilir bir stogun vardir o zaman?

Kiyamam kuzum haklsn bende yunurtayi.pek sevmem bak b7gun corba ictim.kahvaltda hava soguk sıcak sicak ii oldu listedende greyfurt eklerim oglen yunurta yerim ben evde oldugm.icn aksamda hafif bisiler olur
evet canımm en iyisi öyle gibi sağlıklı beslenmek işte ben kahvaltıda çok bişey yemiyoprum zaten domates peynir zeytin oluyor genelde öyle yapalım canım kendi düzenimizi kendimiz oluşturalım

dün benimde başım ağrıyodu akşama kadar akşam yemeğini normal yeyince ağrı falan kalmadı

Rapor
Sabah
İki kuru kayisi
Bir fincan türk kahvesi

Bir fincan cay
İki dilim çavdar ekmeği
Labne
Domates
Salatalik

Öğlen
Kurufasulye
Yoğurt yarim salatalik rendeledim içine

Akşanm
Yoğurt
Acikirsam iki ksk fasulye

Su
İki lt

Spor
Leslie express

50 mekik

40squat

Plates

menün güzel eşim tebrik ederimm akşamı ye bence

ne güzel düşünüyorsun keşke hayatımızda çoğu zaman böyle olabilsek. Biz bu şekilde davranmayı özveri göstermek olarak algılıyoruz ama aslında karşımızdakinden çok bize fayde getirecek bir tutum.
Kendi adıma teşekkür ederim bi süredir çevreme karşı tahamülsüzlüğümle çevremden daha çok kendimi yıprattığımı fark ettirdin bana=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…