Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü yazayım

Kahvaltı
1 activia yoğurt + 1 tatlı kaşığı keten tohumu

Ara
1 bardak kakaolu süt

Öğle
1 kase barbunya
1 dlm çavdar ekmeği

Akşam
1 kase tarhana
4-5 kaşık kuru fasülye (öğle barbunya akşam kuru vay halime evdeki menü şansıma)
1 kase yoğurt (daha sonra ara öğün olarakta yiyebilirim duruma göre)

spor : lesli
su:3 lt

Aldim canim. Tum takimi agirlayacak kadar stokladim

Benimki adanali. Ailesi is icin yillar once gidip hayatlarini orada kurmuslar. Bir ayaklari burada Senin de hatiri sayilir bir stogun vardir o zaman?
yok kuzum ne stoğu,sadece eşimin amcası var orada kayınvalidem Ankarada yaşıyor..kaç yıl oldu yemedim hakiki maraş dondurmasını..

Iyi akşamlar kızlar.
Gün boyu nete giremiyorum
Işteyim şu an eve gidiyorum

Bugünkü menu sabah 7 de
2 mandalina 1 Amasya elması

Kahvaltı
2 dilim uno light denge
9 zeytin
Lor peyniri

Öğle
Hindi közleme dünkü
salata

aksama
Ispanak
yogurt

2 lt su 10 bin adim atıldı.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım kuzuna Allah şifa versin

veda deme lütfen oğullarının hasta olduğunu ve yoğun olduğunu söylemiştin sen zaten

menüm:

07:30 portakal,1 dilim kızarmış ekmek,10 badem
11:00 1 elma,1 bardak ayran
13:00 1 yumurta,1 dilim kızarmış ekmek,portakal,yoğurt
15:00 1 elma (bizimkilere tatlı yaptım 2 çatal tadına baktım)
17:50 yeşil salata,yumurta,yoğurt,1 etimek

diyette ara öğün yoktu ben 2 ara ekledim meyve yiyeceğim..

3 litre su içtim..sporumu akşam yapmayı düşünüyorum..yapınca yazarım..

Keyifli akşamlar :)

Bugünkü menüm
sabah
2 yumurta
salatalık dom . zeytn peynir
çay iki dilim ekmek
öğlen bir portakal 3 kare bitter
akşam tost ..

aynurcum takımın kaptanı olarak sorumluluğun var , hem takımı hem bizleri düşünüyorsun farkındayım canım ama herkesten 4*4lük bir menü, katılım, spor beklemek çok doğru gelmiyor bana. insanız zaaflarımız var bazen hayır diyemiyoruz bazı şeylere; farklı farklı meşguliyetlerimiz var vakit ayırmamız gereken. senle ben ve evhanımı diğer bikaç kişi belki daha fazla vakit ayırabiliyoruz buraya evde olduğumuz için ama çalışınca işler değişiyor maalesef.

hülya ablanın dediği gibi arkadaşımız gelince kendisine belirtip açıklama beklesek ( ki sosyal'in mesajlarını taşıdım açıklamalarını sende okumuşun) daha iyi olur bence. internet ortamı işte yüzyüze olmadığımız için yanlış anlamalar, kırgınlıklar çok kolay oluyor.

Kilo vermeyen arkadaşların üzerine fazla gitmiyor muyuz sizce de?

Geçen hafta Cuma günü kötü sonuçlandığından beri çok sert geliyor yorumlar ya da belki bana öyle geldi..

Herkesin metabolizması aynı değil ki... Kimi az kilo verir kimi çok kilo verir.

Ben çok dikkat ederim, 500 gr gider; ama başkası kaçamaklarla 1 kilo verir ya da tam tersi..

Tamam takımın derece yapması falan iyi, gerekli ve önemli ama asıl amaç sağlıklı ve neşeli bir şekilde birbirimize destek olarak kilo vermek mi yoksa takımın 1. olması mı...

Olur da motivasyonumuz düşerse buraya menümüzü ya da kaçamaklarımızı korkarak yazmayalım..

Mesela ben son birkaç gündür topikteki kırılmalardan, sert yorumlardan beri kendimi stresli hissediyor gibiyim.

Hala regl olmadım ve hala kendimi çok şişkin hissediyorum. Dikkat ediyorum, rapor veriyorum ama kilo vermemiş de olabilirim Cuma Günü...

Burayı hem insanlarından hem de paylaşımdan ötürü çok seviyorum, ama sanki mekanikleşiyor gibi geldi bana. Askeriye gibi de olmasın yarışmada birinci olacağız diye...

Hırslı olalım, ama dozunda kalsın. Kalmalı...

Şuan için benlik bir sıkıntı yok, ama topiği okuyunca modum düşüyor..

sabah 2 dl ekmek arasına peynir-maydanoz, zeytin, biberiye-yeşilçay

öğle 1 simit, nescafe (kardeşim gelirken simit almış)

akşam kıymalı kapuska, naneli pulbiberli yoğurt , yarım muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…