- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
çok sıkıntılı günler yaşıyorum inanın . ne yediğimi bilmiyorum ki ..
bidiğimiz beyaz ekmek ..
hayırdır canım?
Elifim simit sabah yada öğle öğünü olarak yenebilir...susamlarını sıyırırsak hiçbir sakıncası yok..sabah 2 dl ekmek arasına peynir-maydanoz, zeytin, biberiye-yeşilçay
öğle 1 simit, nescafe (kardeşim gelirken simit almış)
akşam kıymalı kapuska, naneli pulbiberli yoğurt , yarım muz
kızlar bizim iş seyahatimiz var bu akşam yola çıkacağız cuma günü burada olacağız çok fazla giremeyebilirim ama menümü yazmak için gelirim mutlaka sıkıntı olmaz değil mi ?
Tubacım oraya yazdığın sorunu buraya kopyalayabilir misin? Biz sana buradan yardımcı olmaya çalışalım...SİZLER BENİM SANALDA OLSA ARKADAŞIMSINIZ .. .
BELKİ ŞAŞIRACAKSINIZ AMA HEPİNİZİ BİR DERDİM VAR DA AÇTIĞIM KONUYU OKUYUP BANA FİKİR VERMENİZİ RİCA EDİYORUM .. BU BENM İÇİN ÇOK İYİ OLACAK ÇÜNKÜ HAYATIM ÇOK KARIŞIK ...
biraz uzun ..Tubacım oraya yazdığın sorunu buraya kopyalayabilir misin? Biz sana buradan yardımcı olmaya çalışalım...
İyi alsamlar ..
Tubis hayirdir ? Keske bdv ye konu acana kadar burda yazsaydin , en azindan burda seni taniyoruz bdv de yorumlar alakasiz ve nereye gittigi belli olmaz
Yok canım kopyala buraya kimse rahatsız olmaz..Bdv ye girmiyorum ben..oradan medet umma ,çoğu laf olsun diye yorum yapıyor..biraz uzun ..
bide belki herkes okumak istemez diye oraya davet ettm szileri..
burada herkes rahatsz olmasın diye yani ..
Yok canım kopyala buraya kimse rahatsız olmaz..Bdv ye girmiyorum ben..oradan medet umma ,çoğu laf olsun diye yorum yapıyor..
haklısın ablacm ..
kaptanların da izni olursa kopyalayarım ..
perigunlugu @Aynura88
zaten sorun var şu an burda galiba tuz biber olmayayım
Canım ya kusura bakma işim çıkınca aniden gitmek zorunda kaldım biley yazamadanHg tatlım nasılsın?
Neden dalga geçiyolarki spor sağlıklı yaşam ne güzel işte :) hadi kalkın beraber yapalım de onlara :)bende iş yeri boştu yapayım dedim arkamı bi döndüm ki 2 ark bana bakıyor:/ ay çok utandımbide dalga geçtiler bi dünya şimdi
Bu güzel bilgi için teşekkürlerregl süresinde iştahla başa çıkmak başarılırsa daha çok kilo verilir miş. Çünkü vücut extra kalori harcıyor. Su tuttuğu için kilo verimi tartıda gözükmesede regl sonrası mutlu edici sonuç olabilir miş =) Bilmem anlatabildim mi=)
Sakın ola tatlı krizlerine yenilmek yok=)
Ewet fasulye ve barbunya birlikte olmamış :) ama sen telafi edersin :)Menümü yazayım
Kahvaltı
1 activia yoğurt + 1 tatlı kaşığı keten tohumu
Ara
1 bardak kakaolu süt
Öğle
1 kase barbunya
1 dlm çavdar ekmeği
Akşam
1 kase tarhana
4-5 kaşık kuru fasülye (öğle barbunya akşam kuru vay halime evdeki menü şansıma)
1 kase yoğurt (daha sonra ara öğün olarakta yiyebilirim duruma göre)
spor : lesli
su:3 lt
Rapor
Sabah
İki kuru kayisi
Bir fincan türk kahvesi
Bir fincan cay
İki dilim çavdar ekmeği
Labne
Domates
Salatalik
Öğlen
Kurufasulye
Yoğurt yarim salatalik rendeledim içine
Akşanm
Yoğurt
Acikirsam iki ksk fasulye
Su
İki lt
Spor
Leslie express
50 mekik
40squat
Plates[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?