Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünki menüm;

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık, maydanoz, dereotu, nane
1 şekersiz çay
1 tb ekmeği

Akşam:
ızgara tavuk
salata

1,5 lt su içtim. 5 km kadar yürüdüm. Eğer halim kalırsa sporda yapacağım.

Bugün gündüz güne harika başlamış olmama rağmen şuan benimle moralim inanılmaz bozuk. Tez zamanda hayra kavuşmayı diliyorum ve kimseyi sevmek istemiyorum. Sevdikçe kırılıyorum üzülüyorum.
Şimdi biraz uyuyacağım. Muhtemelen okullar yarın tatil. Kendimi iyi hissedersem gelirim.

Haklisin. sen de en az benim kadar kararsiz kaldın perim. Aylardir böyleyim ben işte

Bugünkü menüm
sabah
2 yumurta
salatalık dom . zeytn peynir
çay iki dilim ekmek
öğlen bir portakal 3 kare bitter
akşam tost ..
Begenmedim listeni hemde hicc.hani su hani spor
Çikolata devamlı yiyin küçük cadı. Sabah ekmek aksam tost yemissin.lütfen eşim dikkatli ol bak bu şekilde kilo veremezsin

Arkadaşlar istediği için kopyaladım.

Burayı bdv ye çevirmiş gibi olacağım ama inanın ki Sizlerden fikir almak benm için çok mühim ...

Yazım da çok karışık kafam gibi ... kusuruma bakmayın
Tubiş nisanlinla bir sorunun yoksa dugunu erteleme , fakat nisanlin icin kafanda soru isaretlerimi var ?

Babana gelince rabbim islah eylesin , annenin durumu zor lakin senin evliligi ertelemenin annene bir faydasi olacagini sanmam .. Annenn kararini verecektir . En kotu karar karasizliktan iyidir .
Annen oturup uzulmek yerine ya babani oyle kabul etdip basanmasa bile hayatindan cikaracak , yada ayaklari ustunde durmaya karar verip bosanacak .

Konu sen oldugun icin evliligine, kendi hayatina bakmalisin cunki bu konu senin cozecegin bir konu degil !

Perim o kisi sana gore degil
Bos yere uzme kendini
Her seyin bir zamanu vardir senin kismetinde biryerlerde ve hayirli zamanini bekliyor

Tubacim simdi okudum ve çok üzüldüm durumuna.meğer ne zor durumdaymissin.allah sabir versin sana ve annene.babanıza ıslah eylesin.bi anne olarak şunu söyleyebilirim çocuğu annesine destek olur manevi olarak,annelik bambaşka bi faydam yok diye düşünme .evlenip annenin yaninda olabilirsin. Mesleğini eline al mutlaka öyle evlen derim.annenin de hep yaninda ol

Pericim söylediklerinde genel olarak HAKLI olabilirsin ancak konuya tepki veren Aeben ve Elif benden çok önce buradalar bende ekimden bu yana buradayım...sizin tarafınızdan bakınca ne demek?hepimiz aynı taraftayız..siz- biz diye birşey yok!

bende o kısma takıldım, daha fazla bişey yazıp uzatmak istemiyorum mevzuyu ama sizin taraf bizim taraf neresi anlayamadım

Canim benim zor şeyler yaşamışsı. Ama ben gidersem annem daha rahat eder diye düşünme sakın belkide annen senden güç alıyor aranızda farklı bir bağ var sanki bu konu ayrı ama ewliliğini bu konu yüzünden erteleme mutsuz olursun zaman geçtikce babana olan sinirin büyüyecek daha mutsuz olacaksın ayrıca sevdiğin adamı unutabilecekmisin onsuz mutlu alabilecekmisin bunları düşün bence ikinize kıyma
Herşey bi yana kadere çok inanırım ben o çocuk kaderinde varsa ağzın dilin bağlanır ewlenirsin hakkında hayırlısı olsun canim

Takim kaptani canim sen benden daha caresiz uyeler varmis ya canim onlari benim yerime yaz bitanem ben elhemdulilllah caresiz degilim su anki kilomda 69,2 cuma bildirimine yazarsiniz sonrada yanina caresiz olmadigindan takimdan ayrildi dersiniz okeyyy
Diger takim arkadaslarim hepinuzi cok sevdim daydream honey zeynep elif aeben abla insallah gercek hayattada biryerlerde tanismak nasip olur opuldunuz oglumu merak etmissiniz sagolun (kaptanin aksine)su an uyuyor gun boyu yatmamusti ins tez zamanda iyilesir

Hulyam aynuramla peri bu isin hesap kitap tarafindalarya ondan oyle dedistir perim ..
Ben genelde 1.2. Olunmus pek onem vermem kisinin uzun vadede verdigine bakarim :) o yüzden bakis acilari farkli olabilir normaldir ...
Hatirlarsaniz hep kizmisimdir bu derece yapma hirssina :) ama bazanda hirslanmayinca olmuyor iste ... Ben anliyorum aslinda herkesi... herkes kendi penceresinden baktigi icin normal yani

Canim alıntı yapamamıştı. Yazmayı da unutmuşum çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah iyileşir kuzu

Tubacım her ne kadar senin annen baban da olsalar bu sorun ikisinin sorunu...siz bu sorunu karşılıklı konuşacakları bir ortam hazırlayın bence...tıkanırlarsa müdahil olursunuz..yada önce bir uzmana danış...

Kızlar biliyorsunuz eskiler daha iyi bilir ben taaaa başından beri takımdakı poleniklere çekişmelere karşıyım,hiç sevmiyorum huzursuzlukları,bu konuyu da uzatmak istemiyorum.sadece son kez açıklama getireyim diyorum...
mesajlarınızdan ööle anladım ki sanki ben sosyalin çocuğunun hasta olduğunu anlayamamışım da onnan menü talep ediyorum...hayır öyle deyil...kızlar bunu hep söylerim tekrar söylüyorum hatta en önemli nokta olduğu için büyük hariflerle yazıyorum BEN KAPTAN OLARAK ASLA GÜNDE 1DEFA İYİ MENÜLER YAZAN VE DE CUMA GÜNÜ NORMAL KİLO VERMİŞ OLARAK GELEN BİRİNE KIZMAM...OLSUN ZAMANI YOK AMA MENÜSÜ,KİLO VERİMİ İYİ DERİM VE ANLARIM....ama bi arkadaş haftanın 3günü gelip kötü menüler veriyorsa ve de cuma kilo vermiyorsa ona kızarım bu da çok normal bi durum... burası zayıflama topiyi deyil mi?maksat kilo vermek deyil mi?siz biliyorsunuz ki ben hepinizin menülerine yorum yapar yanlışını söğlerim,iyisini de söğlerim...ttamam o zaman bundan sonra yasak lara bi şey demeyelim.biz onları belirtiyoruz ki bi daha yapılmasın.havva ilk geldiyinde menün fazla demişdim,ama sonra gördüm ki o böğle de çok güzel kilo veriyor...fakat fatoşun hem menüsü iyi deyildi hem de verdiyi kilo onu uyarmak da benim hakkım.sosyal ise son günlerin sorunu deyilki,kkaç haftadır belki de aylardır böğle,geçmişe dönersek o da bi keresinde gitmek istedi izin vermedik,iitiraz ettim,mavmav da öğle paulaşıma gittim ve izinli yazısını kaldırdım devam etsin diye ama olmadı işte,yine aynı menüler...ben demiyorum her kes benim gibi tüm gün burada olsun ama takımdaysakurallata uymak zorunda.hher akşam uyumadıman düzgünce menüsünü yazsın ve cuma 12e kadae bildirimini yapsın.. hatırlarsanız bu hafta sosyal bildirim bile yapmamışdı...neyse..ben olaya genel olarak perinin de söölediyi gibi geçmişdrn bugüne bakıyorum.Sadece keşke kendileri aynı anda burda olsalarda birebir yazışsak.

Umarım bu bu konuda yazdığım son mesajdır ve kendimi anlata bilmişimdir...

Vallaha bazı mesajlarınızı okuduktan sonra nenülere yorum yapmaya korkar oldum

Bende aynı fikirdeyim seninle sadece farklı saflardaymışız tavrı rahatsız edici..diyet yapan insanda Hırs olmazsa zaten hedefe ulaşamaz..

Sen allah rızasını gözeten birsin.lütfen yanlış anlama aynuram öyle demek istemedi sende biliyorsun.böyle yapma ne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…