Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sosyalim yapma boyle
Sosyal ortam mimikler olmayinca yanlis anlamalar oluyor , ne zazistiniz onuda okumadim ama aynuramda duyarsiz degil lakin biraz hirsli iste kaptan olarak..
Canim son gunlerdeki durumunu anliyorum , calismaya baslamak srni zorladi ayrica yavrunun durumu seni iyce dagitti , bu dobemde diyet dusulmez bencede , kilo hersey degil bir sure ara vermeyi dusune bilirsin aslinda , ama takimdan ayrilmandan yana degilim bilesin

Canim o kadar uzuldumki ayni seyleri ayni yaslarda yasamus biru olarak seni cok iyi anliyorum ben bu isi nasil cozdum biliyomusun gece gunduz calistim atanmak icin 90 aldim kpssden sirf uzak olsun diye dag koyunu yazdim gittim anneme dilekce yazdirdim bosanmasi icin pazartesi dilekcesini verecekken babam tamamen akillandi cunku artik karaisinda guclu biri vardi

Allahım yarabbim...kız ben de acil şifalar diledim ya.o nasıl söz?keşke bu hasret kaldığımız dolu dolu mesajlarını kaç haftadır yazaydın ya soayalim...bbelki bu mesajlarla gaza gelmişsindir ha..ne dersin?AlLah aşkına sen söğle haksızmıyım motivasyonunun düşdüyüne?

Bilmiyorum sen bu mesajı yazarken ne hiss ettin ama ben o tatlı dilli atışmalara bittim...hhele o isminin önüne yazılacak olan yazı yok mu o da supermiş...

Erkekler, kadinlarin kendilerine mecbur oldugunu sandiklari icin boyle yapiyorlar zaten

Gecen gun elif bir yazi paylasmisti . Erkekleri yetistiren srkil veren bizleriz , erkek annelerine rica ediyorum ,lutfen erkek cocugunu bir tik onde tutmayin , kiz kardesine anasina davranirken saygili olmasini ogretelim ....

Tuba evlenmen anneni yanliz birakmak demek degil ! Tam tersi sen dahada guclu olursun arkanda esin olur .... Babanla annen konusu ise ikisinin cozecegi bir konu bu konuda annenin ne dusundugu cok onemli ...

Benimde dunya utum var takildim buraya :).
Esim yarin yine sehir disina cikicak kiyafet hazirlamam lazim , optum hepinizi . Sosyalim takimdan cikmak okadar kolay degil ! .

du bakim şimdi kuzum sen bunları yedin mi yemedinmi ? hepsini geri çevirdim yazdın ama yinede öğlen diye listene alınca panikledim sopamı ona göre çıkarcam
Limonlu sodan da umarım kendin limon sıkarak limonlu olmuş olandandır=)
sporuna dicek lafım yok zaten bitanecik eşim=)

canım ilk önce onu söğleyim ki ben de daydreame katılıyorum.keşke ilk baştan buraya yazaydın.inşallah orada canını sıkmazlar....konuna gelince ben senin yaşadıklarımı yaşadığımda 15yaşımda falandım,ama kardeşim boşanacakları için ağlarken ben çok kararlı bir şekilde boşanmalarını istiyordum,neyseki babam suçunu anladı ve annem de affetti...ben de aeben ablaya katılıyorum,annenin iki yolu var bence...bi de bu annenin kararı bitanem,sen eğer sevdiyinen eminsen evlenmek için kararsız olma...

ya ben o sıkıntıyla o hepsini reddettim yazısını görmedim bile,sandım ki yemiş hepsini

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
1.5 dilim ekmek

Öğlen
2 dilim kasar peyniri
1 dilim köy peyniri
5 küçük siyah zeytin
3 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği

Aksam
Yarım kase çorba
Yarm dilim kepek ekmeği
6 kask yoğurt
1 köfte büyüklüğünde tavuk

1 litre su
Birazdan leslie yapcam suyumu tamamlıcam
Öğlen canm yemek yemek istemedi kahvaltlk yedim :)

bende o kısma takıldım, daha fazla bişey yazıp uzatmak istemiyorum mevzuyu ama sizin taraf bizim taraf neresi anlayamadım

Beni yanlış anladınız bizim tarafımızdan deme sebebim aeben ablanın dediği gibi bir durum.
Asla siz ayrı biz ayrı diye birşey yok. Hepimiz biriz zaten. Sadece aynura ve ben bu takımın birde yarışma tarafındaki durumunu düşünmemiz gereken kısımları olduğu için söyledim sadece.

Tatlım en başta ne babanı ne annenin kararını yargılamak bana zaten düşmez ama lütfen beni yanlış anlama sana da düşmez. canın kanın kıyamıyorsun biliyorum annene ama kendince sebepleri her ne kadar doğru gözükmesede kendince sebepleri var demekki. kendi içinde yargılamayı bırak ki sen iyi olabilesin özgürleşebilesin.
2. si bence erkek arkadaşınla aranda bir problem yokken onu gözden çıkarman fevri ve duygusal bi hata olur. Şu an yaşadıklarının yüküyle herşeyden kopmak için olmadık şeyi mantıklı görüyorsun ama biraz uzaktan baksan yaşadıklarına fevri düşüncelerinden inanıyorum ki sıyrılırsın.
3. sü evlilik kararın sevgilinle aynı şehirde olmak için ya da evden uzaklaşmak için verirlmemeli. ve okurken evlilik yaşamak çok sağlıklı olmayabilir. tabi ki okurken yuvasını kuran çokta güzel evliliklerini sürdürenler var ama bu biraz yaşının getirdiği heyecandan kaynaklı inan. çok gençsin henüz evlilik başka sebeplerden kaçısın olmamalı. anladığım kadarıyla ilişkinde zaten bi sorunun yok acele etme evlilik için. her seven elbette bi arada olmak aynı evde soluk almak ister. ama sabır gerektiren sonuçlar her zaman daha anlamlı daha özel kalır. ilerde korumak için daha keyifle özveri gösterirsiniz çünkü nelerden geçip nelere sabrettiğinizi bilirsiniz.
seni hiç tanımıyorum ilişkin hakkında hiçbir bilgim yok ama okurken evlenmek senin bahsettiğin durumda bir kaçış gibi gözüküyor. kendine biraz zaman ver bence.
4. ailenin maddi durumunu su an bilemiyorum belki babandan destek alman mümkün olmayacagı için geçiş yapınca masrafların sevgilinde olacagı için evlenmek istiyorsun. ama emin ol en güvendiğin adam bile bi gün beklemediğin bir şeyi yapabilir okulunu bi başkasına odaklı kalarak değiştirme. iki gün sonra allah korusun sevgilinle olmadık bi sorun yüzünden okulun sekteye ugrarsa hayatından neler götürebileceğini dusun.
ama dersen ki ben kendi ayaklarımın ustunde dururum. okul dısı calısabılırım okuluda sekteye ugratmam . degıstırecek kadar da ıyı derslerın degıstır ama sadece kendıne guvenerek yap bunu. belkı su an burs bulursun ona guvenırsın ama seneye o burs olmaz kendı yasamını kendın karsılayabılecegın adımlar at.
bu yuzden evlılıgın konusunda bence dusun
umarım dogru ıfade edebılmısımdır .senı ıncıltecek bırsey yazmamısımdır canım.

Konuştum o kadar menumu yazmayı unuttum

Sabah 07:30
2 ceviz, 1 kuru kayısı
Şekersiz cay
İki haşlanmış yumurta
Salatalik domates
Peynir
2 zeytin

Öğlen 12:30
Kıymalı karnabahar yemeği
Yoğurt
Mercimek çorba

Akşam 18:45

2 az acili çiğköfte
Marul,salatalik,domates,
Yoğurt
İki kaşık siyah mercimek çorba

Sporu daha yapmadım
1 saat yürüyüş yapcam.su sanırım 1,5 - 3 lt oldu
İs yeri yoğundu bugün ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…