Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kendi hırsıma ve irademe şaşırdığım için sizle de paylaşmak istedim onun için yazdım :)
Soda da aynen ssenin dediğin gibi yapıyorum :)

Paylasmadan gecemedim az once esime mezun olmadan takimdan ayruldim dedim uzulme canim aciktan bitirirsin dedi seviyom bu adami yaw
canım lütfen bunca zamnın hatrına cevap verirmisin bana...benim en dayanamdığım şey birinin bana kırılması....hadim konuşalım anlaşalım...

hain köfte canım çiğköfte istiyo simdi (

ya ben o sıkıntıyla o hepsini reddettim yazısını görmedim bile,sandım ki yemiş hepsini
Aşk olsun ben öyle bişey yaparmıyım hiç :)

menüleriniz sporlarınız gayet iyii :)

Bisi yok bocugum sosyalim zor manlar geciriyor hassas biraz , yanlis anlasilmalar oluyor sosyal ortam malum )

Sen nerelerdesin bakimm ?
aynen sosyal ortam ıstedıgımızı anlatamıyoruz bazenn
okuldayım stajdaym abla cok yoruluyorum yaa
senın kızdan da bilirsin

Perim o kisi sana gore degil
Bos yere uzme kendini
Her seyin bir zamanu vardir senin kismetinde biryerlerde ve hayirli zamanini bekliyor
Çook haklısın aslında. Bunun farkında olup eli kolu bağlı hissediyorum yinede. Saçma sapan birşeye tavır yaptı bana. Ve gerçekten sevdiğiö bir insanın ban tavır yapması ve bunu düzeltmeye uğraşırken bana cevap vermemesi ayrı bir üzüyor insanı. Ve ben yapım gereği sorun neyse hemen o an çözülsün istiyorum. Belkide yarın sorsam unutacağı birşey ama işte kendime söz geçiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…