Fransiz böcük :)))))))neden mezun oluyosun kı hedefıne ulastın mı
evet abla ya anlatın bana yaaFransiz böcük :)))))))
Kendi hırsıma ve irademe şaşırdığım için sizle de paylaşmak istedim onun için yazdım :)du bakim şimdi kuzum sen bunları yedin mi yemedinmi ? hepsini geri çevirdim yazdın ama yinede öğlen diye listene alınca panikledim sopamı ona göre çıkarcam
Limonlu sodan da umarım kendin limon sıkarak limonlu olmuş olandandır=)
sporuna dicek lafım yok zaten bitanecik eşim=)
bende de oldu aynurcum o sonra gördüm ama yinede emin olmak için sordumya ben o sıkıntıyla o hepsini reddettim yazısını görmedim bile,sandım ki yemiş hepsini
canım lütfen bunca zamnın hatrına cevap verirmisin bana...benim en dayanamdığım şey birinin bana kırılması....hadim konuşalım anlaşalım...Paylasmadan gecemedim az once esime mezun olmadan takimdan ayruldim dedim uzulme canim aciktan bitirirsindedi seviyom bu adami yaw
sosyal gitme ya=) ama eşinin cevabına da bayıldım=)Paylasmadan gecemedim az once esime mezun olmadan takimdan ayruldim dedim uzulme canim aciktan bitirirsindedi seviyom bu adami yaw
Konuştum o kadar menumu yazmayı unuttum
Sabah 07:30
2 ceviz, 1 kuru kayısı
Şekersiz cay
İki haşlanmış yumurta
Salatalik domates
Peynir
2 zeytin
Öğlen 12:30
Kıymalı karnabahar yemeği
Yoğurt
Mercimek çorba
Akşam 18:45
2 az acili çiğköfte
Marul,salatalik,domates,
Yoğurt
İki kaşık siyah mercimek çorba
Sporu daha yapmadım
1 saat yürüyüş yapcam.su sanırım 1,5 - 3 lt oldu
İs yeri yoğundu bugün ondan
ben dün öğlen yedim bol marullu oyyhain köftecanım çiğköfte istiyo simdi (
Aşk olsun ben öyle bişey yaparmıyım hiç :)ya ben o sıkıntıyla o hepsini reddettim yazısını görmedim bile,sandım ki yemiş hepsini
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
1.5 dilim ekmek
Öğlen
2 dilim kasar peyniri
1 dilim köy peyniri
5 küçük siyah zeytin
3 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Aksam
Yarım kase çorba
Yarm dilim kepek ekmeği
6 kask yoğurt
1 köfte büyüklüğünde tavuk
1 litre su
Birazdan leslie yapcam suyumu tamamlıcam
Öğlen canm yemek yemek istemedi kahvaltlk yedim :)
bugünkü menüm
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği,1 domates, biraz beyaz peynir, 6 zeytin,1 bardak çay
ara:1 fincan neskafe
öğle:2 dilim kepek ekmeğiyle tost,1 bardak çay
ara:1 portakal
akşam:4 köfte, kabak sote,yoğurt,1 dilim ekmek
su:2 litre
50 mekik
menüleriniz sporlarınız gayet iyii :)Konuştum o kadar menumu yazmayı unuttum
Sabah 07:30
2 ceviz, 1 kuru kayısı
Şekersiz cay
İki haşlanmış yumurta
Salatalik domates
Peynir
2 zeytin
Öğlen 12:30
Kıymalı karnabahar yemeği
Yoğurt
Mercimek çorba
Akşam 18:45
2 az acili çiğköfte
Marul,salatalik,domates,
Yoğurt
İki kaşık siyah mercimek çorba
Sporu daha yapmadım
1 saat yürüyüş yapcam.su sanırım 1,5 - 3 lt oldu
İs yeri yoğundu bugün ondan
Bisi yok bocugum sosyalim zor Zamanlar geciriyor hassas biraz , yanlis anlasilmalar oluyor sosyal ortam malumevet abla ya anlatın bana yaa
işte benim eşim gurur duyuyorum seninle=)Kendi hırsıma ve irademe şaşırdığım için sizle de paylaşmak istedim onun için yazdım :)
Soda da aynen ssenin dediğin gibi yapıyorum :)
aynen sosyal ortam ıstedıgımızı anlatamıyoruz bazennBisi yok bocugum sosyalim zor manlar geciriyor hassas biraz , yanlis anlasilmalar oluyor sosyal ortam malum)
Sen nerelerdesin bakimm ?
İradenin super canım ya maşallah sanaKendi hırsıma ve irademe şaşırdığım için sizle de paylaşmak istedim onun için yazdım :)
Soda da aynen ssenin dediğin gibi yapıyorum :)
Teşekkür ederim eskiden olsaydı hepsini yemiştim hem şaşırdım hem mutlu oldumİradenin super canım ya maşallah sana
Yok canim benimnkizin ilk senesi daha staji yok rahat yani bi sinav zamanlaronda zorluyor henuz :))aynen sosyal ortam ıstedıgımızı anlatamıyoruz bazenn
okuldayım stajdaym abla cok yoruluyorum yaa
senın kızdan da bilirsin
Alkis yapan similey elifim :)))Teşekkür ederim eskiden olsaydı hepsini yemiştim hem şaşırdım hem mutlu oldum
Teşekkür ederimm :)işte benim eşim gurur duyuyorum seninle=)
Teşekkür ederim :)Alkis yapan similey elifim :)))
Çook haklısın aslında. Bunun farkında olup eli kolu bağlı hissediyorum yinede. Saçma sapan birşeye tavır yaptı bana. Ve gerçekten sevdiğiö bir insanın ban tavır yapması ve bunu düzeltmeye uğraşırken bana cevap vermemesi ayrı bir üzüyor insanı. Ve ben yapım gereği sorun neyse hemen o an çözülsün istiyorum. Belkide yarın sorsam unutacağı birşey ama işte kendime söz geçiremiyorumPerim o kisi sana gore degil
Bos yere uzme kendini
Her seyin bir zamanu vardir senin kismetinde biryerlerde ve hayirli zamanini bekliyor
bu dönem bıtıyor ınsallah ablamYok canim benimnkizin ilk senesi daha staji yok rahat yani bi sinav zamanlaronda zorluyor henuz :))
Seninde az kaldi sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?