Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum
Kahvaltı 8:00
1cavdar ekemege tost
Öğlen 13:00
1kase domates çorba
1parca et
1kase yoğurtlu makarna
1kase yeşil fasulye
Ara
1bardak yeşil çay
Akşam
Köfte ızgara salata ayran
Birazdan 100 squat yap cam 1.5 lt su içtim

Kişisel ozrlliklerimiz farklı olduğu için ilişkilerimiz de farklilasiyo hayatta en önemli şey ne biliyorsun r musun.bir insani olduğu gibi kabullenmek çok uzun zaman alıyor ama bu şekilde olunca artik kavgalar bitiyor.evliliklerde de ilk beş yıl çok önemli besinci yıl artik herkes birbirini artik çoktan kabullenip özelliklerine saygı duymuşsa evlilik çok güzel devam ediyorum diğer turlu ise evlilikler bitiyormus.kısacası o belki senin kadar ciddiye almamıştır.biz bayanlar çok irdeliyoruz hersryi

Çoook çoook doğru söylüyorsun tatlım. Söylediklerinin noktasından virgülüne kadar katılıyorum. Ama işte işin şu yönü var ki biz sevgili bile değiliz :) Sadece benim ona fazlasıyla ilgim var ama o ise bazen ilgili gibi bazen değil gibi belirsiz yani.

Seninde dediğin gibi ben bu konuya çok taksamda o bu kadar dikkate bile almıyordur. Hatta ona şimdi mesaj attığımda bile kırgınlığıyla alakalı, bambaşka birşeyi söylüyor o konuya yine cevap vermiyor. Garip bir durum yani. Hiç konuşmuyoda değil ama kızdığı konuyla ilgili de birşey söylemiyor. Delirticek beni en sonunda en zoruda karşılıksız sevmek :)

Belkide tartışmaları uzatmayı sevmiyodur konuyu kapatmayı tercih ediyodur bazı erkekler öyledir biz üstünde dursakta onlar için konu çoktan kapanmıştır ve hiçbişey olmamış gibi devam eder :)

Belkide tartışmaları uzatmayı sevmiyodur konuyu kapatmayı tercih ediyodur bazı erkekler öyledir biz üstünde dursakta onlar için konu çoktan kapanmıştır ve hiçbişey olmamış gibi devam eder :)
Affettin mi diye soruyorum yok diyo ama :))) bu erkekler gerçekten çözümsüzler ya :)

Perim kisilikler degismez sadece alisilir bazanda sevdigin icin vazgecmis gibi yapatsin . Senin karsindaki insanda oyle degismeyecek su an oldugu gibi olacak . Bak bunu dusun , su an henuz aranizda adi konmayan
bisi olsada , ilerde esin oldugunu dusunsekte tavirlari boyle olacak ! Sen buna katlanabilecekmisin ?
Bak her zaman yazmam beni taniyanlar azcok bilir hislerim
Kuvvetlidir , kendini sogutup
uzaklasmani tavsiye ederim . Mesajlarini okudugum kadariyle
bu cocuk seni mutlu etmez !Cok tutarsiz birine benziyor anlatiklarindan

Not ; samimiyetimizden beni tanidigin seni dusundugum icin yazdigimi bildiginden yazdim yanlis anlamazssin insallah .

Son düzenleme:
İlk mesajını net hatırlayamıyorum sen mi onu kızdırdın o mu seni kızdırdı
Ya biz aslında konuşurken çok esprisi yapar ederiz. O da bugün bir esprime kızmış sanırım tavırlı konuşlu giderken. Hatta konuşmadı desemde yeridir. Bende sonra mesaj attım haliyle sormak için. Bana tavır mı aldın birşey mi oldu dedim. Evet biraz fazla oldu dedi. Bende haliyle sordum neye kızdın falan diye. baya cevap vermedi bende tekrar sordum. Bu defada ona cevap vermeyip yarın okullar tatil dedi :))) bende evet haberim oldu, ama böyle olmaz affettin mi beni dedim. o da yok dedi kimden tatili öğrendiğimi sordu. Garip birşey ya :)) Ben anlamadım cidden :)

tatlım akşam adı yemek olmayan bişi yersem ben gece boyu huysuzlanıyorum nasıl başarıyosun akşam menulerını boyle tutmayı cok kıskanıyorum=)
aman masallah tabı nazar degmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…