- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
tatlım adımı hiç söylemedim forumda ben hep luciyimTeşekkür ederimm :)
Ya kaçıncı olacak bilmiyorum utanarak soruyorum adın neydiçıktı bian aklımdan özürdilerimm
Teşekkür ederim :)
Öylemi ben de unuttum mu diyorum düşün düşün gelmedi aklıma hiç bişey demekki başka birine de sormuşum bikaç kez. :)tatlım adımı hiç söylemedim forumda ben hep luciyim
Kişisel ozrlliklerimiz farklı olduğu için ilişkilerimiz de farklilasiyo hayatta en önemli şey ne biliyorsun r musun.bir insani olduğu gibi kabullenmek çok uzun zaman alıyor ama bu şekilde olunca artik kavgalar bitiyor.evliliklerde de ilk beş yıl çok önemli besinci yıl artik herkes birbirini artik çoktan kabullenip özelliklerine saygı duymuşsa evlilik çok güzel devam ediyorum diğer turlu ise evlilikler bitiyormus.kısacası o belki senin kadar ciddiye almamıştır.biz bayanlar çok irdeliyoruz hersryiÇook haklısın aslında. Bunun farkında olup eli kolu bağlı hissediyorum yinede. Saçma sapan birşeye tavır yaptı bana. Ve gerçekten sevdiğiö bir insanın ban tavır yapması ve bunu düzeltmeye uğraşırken bana cevap vermemesi ayrı bir üzüyor insanı. Ve ben yapım gereği sorun neyse hemen o an çözülsün istiyorum. Belkide yarın sorsam unutacağı birşey ama işte kendime söz geçiremiyorum
ama bu acımasızlık yaaaben dün öğlen yedim bol marullu oyy
ama bu acımasızlık yaaa
bende hep karıştırıyorum bazı ayrıntıları yavaş yavaş oturuyor herşey anlayışlı olalım birbirimize=)Öylemi ben de unuttum mu diyorum düşün düşün gelmedi aklıma hiç bişey demekki başka birine de sormuşum bikaç kez. :)
afiyet olsun kuzum şaka bi yana =)ayy kız özürdilerımm sizin yerınıze de yemiş olıyımm
hep bırlıkte olsun ınsaallah :)afiyet olsun kuzum şaka bi yana =)
Ewet sosyal ortam ve yeniyiz anlayış önemli :)bende hep karıştırıyorum bazı ayrıntıları yavaş yavaş oturuyor herşey anlayışlı olalım birbirimize=)
Çoook çoook doğru söylüyorsun tatlım. Söylediklerinin noktasından virgülüne kadar katılıyorum. Ama işte işin şu yönü var ki biz sevgili bile değiliz :) Sadece benim ona fazlasıyla ilgim var ama o ise bazen ilgili gibi bazen değil gibi belirsiz yani.Kişisel ozrlliklerimiz farklı olduğu için ilişkilerimiz de farklilasiyo hayatta en önemli şey ne biliyorsun r musun.bir insani olduğu gibi kabullenmek çok uzun zaman alıyor ama bu şekilde olunca artik kavgalar bitiyor.evliliklerde de ilk beş yıl çok önemli besinci yıl artik herkes birbirini artik çoktan kabullenip özelliklerine saygı duymuşsa evlilik çok güzel devam ediyorum diğer turlu ise evlilikler bitiyormus.kısacası o belki senin kadar ciddiye almamıştır.biz bayanlar çok irdeliyoruz hersryi
Belkide tartışmaları uzatmayı sevmiyodur konuyu kapatmayı tercih ediyodur bazı erkekler öyledir biz üstünde dursakta onlar için konu çoktan kapanmıştır ve hiçbişey olmamış gibi devam eder :)Çoook çoook doğru söylüyorsun tatlım. Söylediklerinin noktasından virgülüne kadar katılıyorum. Ama işte işin şu yönü var ki biz sevgili bile değiliz :) Sadece benim ona fazlasıyla ilgim var ama o ise bazen ilgili gibi bazen değil gibi belirsiz yani.
Seninde dediğin gibi ben bu konuya çok taksamda o bu kadar dikkate bile almıyordur. Hatta ona şimdi mesaj attığımda bile kırgınlığıyla alakalı, bambaşka birşeyi söylüyor o konuya yine cevap vermiyor. Garip bir durum yani. Hiç konuşmuyoda değil ama kızdığı konuyla ilgili de birşey söylemiyor. Delirticek beni en sonunda en zoruda karşılıksız sevmek :)
Affettin mi diye soruyorum yok diyo ama :))) bu erkekler gerçekten çözümsüzler ya :)Belkide tartışmaları uzatmayı sevmiyodur konuyu kapatmayı tercih ediyodur bazı erkekler öyledir biz üstünde dursakta onlar için konu çoktan kapanmıştır ve hiçbişey olmamış gibi devam eder :)
İlk mesajını net hatırlayamıyorum sen mi onu kızdırdın o mu seni kızdırdıAffettin mi diye soruyorum yok diyo ama :))) bu erkekler gerçekten çözümsüzler ya :)
Perim kisilikler degismez sadece alisilir bazanda sevdigin icin vazgecmis gibi yapatsin . Senin karsindaki insanda oyle degismeyecek su an oldugu gibi olacak . Bak bunu dusun , su an henuz aranizda adi konmayanÇook haklısın aslında. Bunun farkında olup eli kolu bağlı hissediyorum yinede. Saçma sapan birşeye tavır yaptı bana. Ve gerçekten sevdiğiö bir insanın ban tavır yapması ve bunu düzeltmeye uğraşırken bana cevap vermemesi ayrı bir üzüyor insanı. Ve ben yapım gereği sorun neyse hemen o an çözülsün istiyorum. Belkide yarın
sorsam unutacağı birşey ama
işte kendime söz geçiremiyorum
Ya biz aslında konuşurken çok esprisi yapar ederiz. O da bugün bir esprime kızmış sanırım tavırlı konuşlu giderken. Hatta konuşmadı desemde yeridir. Bende sonra mesaj attım haliyle sormak için. Bana tavır mı aldın birşey mi oldu dedim. Evet biraz fazla oldu dedi. Bende haliyle sordum neye kızdın falan diye. baya cevap vermedi bende tekrar sordum. Bu defada ona cevap vermeyip yarın okullar tatil dedi :))) bende evet haberim oldu, ama böyle olmaz affettin mi beni dedim. o da yok dedi kimden tatili öğrendiğimi sordu. Garip birşey ya :)) Ben anlamadım cidden :)İlk mesajını net hatırlayamıyorum sen mi onu kızdırdın o mu seni kızdırdı
Erkekler böyle işte ağzından cımbızla bile laf alamıyosun sinir oluyorum böyle olunca neyse açık açık söyle işte demiAffettin mi diye soruyorum yok diyo ama :))) bu erkekler gerçekten çözümsüzler ya :)
ben de menümü vereyim....
11.00 2yumurtadan zeytinyağlı,pul bib.li omlet,yeşillik+peynir salata,1dilim ekmek
18.00 zeytinyağlı ıspanak,nohut,yoğurt,salata
19.001elme,+4kuru kaysı+yoğurt salatası
2.5litre su,2yeşil çay,1kahve
2mile leslie,25dakika bacak için pilates...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?