Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlk mesajını net hatırlayamıyorum sen mi onu kızdırdın o mu seni kızdırdı
Ya biz aslında konuşurken çok esprisi yapan
Çook teşekkür ederim düşüncelerini belirttiğin için. Ama benimde içimde zaten inanılmaz derecede bir istek var ama tam aksine de olmayacağını düşünüyorum. Hem istek hemde gerçekleşmeyini bilmek beni bu denli üzüyor. Yemin ederim her gün dua ediyorum Allahım hayırlım değilse ne olur unuttur bana onu diye. Her defasında tam kabulleniyorum herşeyi olmayacak diye düşünüyorum ve peşine bir bakıyorum ki beni arıyor soruyor sıklaştırıyor muhabbeti. :) Rabbim hayırlısını versin. İçinden böyle geçmişse vardır bunda da bir hayır bir mesaj

Biraz tavır yapmak istemiş nazlı olacağı tutmuş bence :)
Anlattığına göre ya çok çekingen ya da uzatmayı sevmiyo affettiğini söylemeyi de sevmiyo ya nasıl anlatsam çoğu erkek böyle ama anlatacak kelime bulamıyorum
Ama şunu söyleyim ki küçük bi konu olsa bile insan sevdiği insana kırılır

tatlım bıseye cıddı anlamda alınmamıs bellı kı ustune bu kadar dusmene gerek yok baksana gayet konusmaya devam edıyo ıste. nazlanan taraf sen ol. erkekler bence her ne kadar trıplı hatundan sıkayetcı olsalarda ılıskının olusum asamasında baslangıcında ılk zamanlarında trıplerle ugrasmayı sevıyor hatta bu ugras onları baglıyor . ısın kotu kısmı ılıskı oturunca hıc canları almıyo trıbı mırıbı ayarında naz yapmak gerekıyo o zamanda

Teşekkür ederim tatlım hayırlısı olsun ne diyelim Erkeklerin neredeyse hepsi bizim gibi düşünmüyor. Zaten bütün sorunda bu farklılıktan kaynaklanıyor.

Ayyy ne karmaşık bu işler böyle yaaa

ayyyy super anlatmışsın ya...

Arkadaşlar kızmazsanız bişey istiyorum sizden burda baya kalabalığız ve ben bikaçınızın ismini biliyorum diğerlerini karıştırıyorum özürdilerim bu ara unutkanmıyım neyim :) sizin için de sorun olmayacaksa isimlerinizi yazarmısınız :) kusura bakmayın lütfennn

A aynura biraz sert ayni zamnda cok yufka yureklisin bu yuzden hep arada kaliyorsun bnm gorusum bu @sosyalfen seni anliyacaktir cunku o olgunlukta bir abla..bazen herkes istedigi seylere isttedigi gibi yapamiyor inisli cikisli hayatimizda bazen daha alingan daha kirilgan zamanlarimiz olabiliyor ...ama anlamak ve konusmak en guzeli...
tugba yasadiklarini hepimiz ne yazikki Anne babamizda gormesekte en yakinlarimizda gormusler olarak karsindaki kisiy evlenecegim Adam diyorsan erteleme ama suphelerin varsa beklemen ve birkez daha dusunmeni tafsiye ederim
Anne ve baban bole gelmis bole gider misali bir asagi bir yukari devam edecekler kadinlar ne olursa olsun seven ve kabullenen ve ezilen taraf oldukca erkellerde bu cirkin davranislari heran yapmaktan utanmadikca hayatta hicbirsey degismez..rabbim gonullerimizi temizlesin nefsimizi temizledin...

İşte o benim...:) :) :)

Dimi ablam.. guya sosyale kızgındım,şimdi eridim bittim takımda kalması için uğraşıyorum ama yok cevap...
Aynuram yaşin biraz daha buyudugunde ilersini gorup, tartip oyle konusacaksin o zaman boyle pismanliklarin olmayacak

Hulyanin bir lafi vardi 381 etapta hangi takim 1. Oldu ????
Hatirliyormuyuz ? Hayir .. Peki arkadaslarimizi hatirliyormuyuz evet . O zaman unutacaklarimiza degil yanimizda olanlara oncelik vermeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…