Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elif kuzum erkeklerin tek burcu vardir oda meşe odunu , yagli ama yavan :))))
abla ne guzel dedin ayni seyi dusunuyoruz simdi iliskiler uzerine konusmayi cok sevmiyorum ama kocam basta olmak uzere hicbir erkegi anliyamadim Ben perigunlugu adamin birseye kizdigi feln yok tipik ilgi cekmeye ilgi odagi olmaya calisiyor etkiye tepki meselesi kacan kovalanir tabiride denilebilir yanlis anlma hoslaniyor ama bir erkk olarak ilk adimi senden bekliyor degisik dusunce yapisi sevgilin degil ama sevgilin gibI davraniuor bole anlamsiz harektler hep erkeklerin dogasinda var degismez yanI en iyisI sallama kafani karistirmk istiyor buna izin verme kac kovalasin...

Tatlım merak etme ben bazen burda bir konuda biriyle konuşuyorum. Konu aklımda kalıyor aradan zaman geçince aa bak doğru demiş dur söyleyeyim diyorum ama kimle konuştuğumu hatırlamadığım için yazamıyorum rezil olmamak için
Bana balık burcu gibi gelmişti yükseleni mi balık acaba
Elif kuzum erkeklerin tek burcu vardir oda meşe odunu , yagli ama yavan :))))
Aeben abla ağzından bal damlıyor yemin ederim o kadar iyi geldi ki bu lafın.. Gerçektende meşe odunu yaaa

Evet bu çok doğru gerçekten. Bide işin kötüsü bunları bile bile tersini yapıyorum hep. Terzi kendi söküğünü dikemez gibi birşey bu galiba :))))

Bugünden itibaren ayneen dediğiniz gibi kaçan kovalanır hesabı üzerine düşmeyeceğim. Hatta bugünki mevzuyu açmam dahi. Olacağı varsa olur olmayacaksa olmaz. Ben adım atmaktan çekinen bir bayan değilim. Normalde birinden hoşlanıyorsam gider söylerim açık açık utanmamda sıkılmamda yanlış birşey yapmıyorum sadece seviyorum sonuçta. Çok insanı ve doğal birşey bu. Ama bu tarz davranışlar yaptığı zamanda yapasım gelmiyor. İlla ki olacaksa ondan bekliyorum :)
Zaten bir işte doğal ve normal şekilde gerçekleşse şaşarım ya

Bu akşam gerçekten çok moralim bozuk bir şekilde gelmiştim buraya ama size içimi dökerken hiç tereddüt etmiyorum biliyorum ki herkes gerçekten iyiliğimi düşünerek yorum yapıyor ve farklı kişiliklerle farklı fikirleri de görebiliyorum bu gerçekten çok güzel birşey.
Hepinize inanın ne kadar teşekkür etsem az. Hani bir insanın bir insanda hakkı olması için illa ki yakınında ona madden yada manen yapmasına gerek yok. Şuan bile hepinizin üzerimde öyle çok hakkı var ki. Bunu hiç birşeyle asla ödeyemem. Yeri geldi belki bende yanlış şeyler söylemiş yanlış cümleler kurmuş olabilirim. Ama inanınki asla içimde art niyet düşünerek yapmıyorum. Hepinize ayrı ayrı çok değer veriyorum çok önemsiyorum ve çok seviyorum.

Öyle çok bağlanmışım ki size geçen gün azeri bir öğrencime aynura diyordum nerdeyse sonra dedim kızım ne diyosun sen ya kafan gitti iyice öğrencinin adı khayale :)))))

Şincik erkeklerden laf acarsaniz size ansiklopedi yazarim :))) abartmiyorum piskolog bile cozemedi benim kocayi dusunun yani :))))

Özetle : ne biz onlari, nede onlar bizi anlar , farkli yaradildikki hayati esitleyelim birbirimizin eksiklerini tamlayalim

Kendinizi farkettirin . Emeginizi varliginizi, degerinizi . Size cok garip gelecek fakat , makul olan rutin istediklerinden fazlasini yapmayin ki ne yaptiginizi fark etsinler ...

Perim hele sen cek kendini biraz , sen yazdikca ben daraldim canim yazik sana ..kacan o degil sen olmalisin . Ne o oyle erkege naz yakismaz
Her aradiginda her mesaj yazdiginda cevap verme naza cek kendini biraz

ben kovaladım da noldu dimi ablam

:) süpersnn ablamm ya çok güzel yazmışsın

Senin değerini bilmeyerek okaybetti canımmm:)
kaybettıgı yere kadarrrr
dün benı bı yere cagırdı bı ortak akadasımız vasıtasıyla yanı bende gıttım cay kahve muhabbetı dondu ondn haberm yktu
gırdıgım yerden oturcagım yere kadar gul yaprakları falan elinde gül..
keşke zamanında alsaydın dedım

ben kovaladım da noldu dimi ablam
Ah kadinlar hep oyle kuzum sevdimi kul kole oluyor iste . Akillanmalarida seneler aliyor . O yuzden yaziyorum. kimseyi ,bu evladiniz ,esiniz bile olsa rabbinizden kendinizden onde tutmayin bunada bencillik demeyinnne olur ilerde beni cok iyi anliycaksiniz

Sen neden ayrilmistin canım

Son pişmanlık neye yarar be kuzum zamanında yapmıcaktı kalp kırılsada sevmeye devam eder ama eskisi gbi olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…