Kuru kiz, bildigin kütük iste :)))Ayyy ablam baya kahkaha attım,kocama da söğlesim çok güldük ama yavan ne anlamadık..
abla ne guzel dedin ayni seyi dusunuyoruz simdi iliskiler uzerine konusmayi cok sevmiyorum ama kocam basta olmak uzere hicbir erkegi anliyamadim BenElif kuzum erkeklerin tek burcu vardir oda meşe odunu , yagli ama yavan :))))
Tatlım merak etme ben bazen burda bir konuda biriyle konuşuyorum. Konu aklımda kalıyor aradan zaman geçince aa bak doğru demiş dur söyleyeyim diyorum ama kimle konuştuğumu hatırlamadığım için yazamıyorum rezil olmamak içinArkadaşlar kızmazsanız bişey istiyorum sizden burda baya kalabalığız ve ben bikaçınızın ismini biliyorum diğerlerini karıştırıyorum özürdilerim bu ara unutkanmıyım neyim :) sizin için de sorun olmayacaksa isimlerinizi yazarmısınız :) kusura bakmayın lütfennn
Bana balık burcu gibi gelmişti yükseleni mi balık acaba
Aeben abla ağzından bal damlıyor yemin ederim o kadar iyi geldi ki bu lafın.. Gerçektende meşe odunu yaaaElif kuzum erkeklerin tek burcu vardir oda meşe odunu , yagli ama yavan :))))
Evet bu çok doğru gerçekten. Bide işin kötüsü bunları bile bile tersini yapıyorum hep. Terzi kendi söküğünü dikemez gibi birşey bu galiba :))))abla ne guzel dedin ayni seyi dusunuyoruz simdi iliskiler uzerine konusmayi cok sevmiyorum ama kocam basta olmak uzere hicbir erkegi anliyamadim Benperigunlugu adamin birseye kizdigi feln yok tipik ilgi cekmeye ilgi odagi olmaya calisiyor etkiye tepki meselesi kacan kovalanir tabiride denilebilir yanlis anlma hoslaniyor ama bir erkk olarak ilk adimi senden bekliyor degisik dusunce yapisi sevgilin degil ama sevgilin gibI davraniuor bole anlamsiz harektler hep erkeklerin dogasinda var degismez yanI en iyisI sallama kafani karistirmk istiyor buna izin verme kac kovalasin...
O da odundur dimi:) 2mil leslie yaptmmm
Bugünkü menümü nasıl buldnuz canlarm
ama hala az suu iciyorumm
Katlıyorum sze erkekler 1 e ayrlr :)
ben kovaladım da noldu dimi ablamŞincik erkeklerden laf acarsaniz size ansiklopedi yazarim :))) abartmiyorum piskolog bile cozemedi benim kocayi dusunun yani :))))
Özetle : ne biz onlari, nede onlar bizi anlar , farkli yaradildikki hayati esitleyelim birbirimizin eksiklerini tamlayalim
Kendinizi farkettirin . Emeginizi varliginizi, degerinizi . Size cok garip gelecek fakat , makul olan rutin istediklerinden fazlasini yapmayin ki ne yaptiginizi fark etsinler ...
Perim hele sen cek kendini biraz , sen yazdikca ben daraldim canim yazik sana ..kacan o degil sen olmalisin . Ne o oyle erkege naz yakismaz
Her aradiginda her mesaj yazdiginda cevap verme naza cek kendini biraz
Kesinlikle :) ne eksik nede fazla tam bi odunlar istisnalar vardır belki haksızlık olmasn ama sans iste öylesi cıkmıyooO da odundur dimi
:) süpersnn ablamm ya çok güzel yazmışsınŞincik erkeklerden laf acarsaniz size ansiklopedi yazarim :))) abartmiyorum piskolog bile cozemedi benim kocayi dusunun yani :))))
Özetle : ne biz onlari, nede onlar bizi anlar , farkli yaradildikki hayati esitleyelim birbirimizin eksiklerini tamlayalim
Kendinizi farkettirin . Emeginizi varliginizi, degerinizi . Size cok garip gelecek fakat , makul olan rutin istediklerinden fazlasini yapmayin ki ne yaptiginizi fark etsinler ...
Perim hele sen cek kendini biraz , sen yazdikca ben daraldim canim yazik sana ..kacan o degil sen olmalisin . Ne o oyle erkege naz yakismaz
Her aradiginda her mesaj yazdiginda cevap verme naza cek kendini biraz
Senin değerini bilmeyerek okaybetti canımmm:)ben kovaladım da noldu dimi ablam
kaybettıgı yere kadarrrrSenin değerini bilmeyerek okaybetti canımmm:)
en ıyısını yapmssn zeynebmValla kızlar haklisiniz .kaçan kovalanir diye.ben kaçtım dünyanın merkezi oldum.ölüp bitti banahoş hala öyle masallah
Ah kadinlar hep oyle kuzum sevdimi kul kole oluyor iste . Akillanmalarida seneler aliyor . O yuzden yaziyorum. kimseyi ,bu evladiniz ,esiniz bile olsa rabbinizden kendinizden onde tutmayinben kovaladım da noldu dimi ablam
Sen neden ayrilmistin canımkaybettıgı yere kadarrrr
dün benı bı yere cagırdı bı ortak akadasımız vasıtasıyla yanı bende gıttım cay kahve muhabbetı dondu ondn haberm yktu
gırdıgım yerden oturcagım yere kadar gul yaprakları falan elinde gül..
keşke zamanında alsaydın dedım
Son pişmanlık neye yarar be kuzum zamanında yapmıcaktı kalp kırılsada sevmeye devam eder ama eskisi gbi olmaz kikaybettıgı yere kadarrrr
dün benı bı yere cagırdı bı ortak akadasımız vasıtasıyla yanı bende gıttım cay kahve muhabbetı dondu ondn haberm yktu
gırdıgım yerden oturcagım yere kadar gul yaprakları falan elinde gül..
keşke zamanında alsaydın dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?