Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Son pişmanlık neye yarar be kuzum zamanında yapmıcaktı kalp kırılsada sevmeye devam eder ama eskisi gbi olmaz ki
tabı sever ama bunu bılmeye hakkı bıle yok guzel gunlerımızı sevıyorum ben zamanında bana sadık olan ınsanı sevıyorum su anda acız ve zavallı ınsanı degl

cok haklısın ablam coooooookkkk
bencıllık degl bu gayet farkındayım her seyın..

Adamın peşinde kızlar koşuyordu .sonra o benim pesimde koştu perim bi erkeği kendine bağlamak o kadar kolay ki.hoş ben birbirimize uymadigimizi düşündüğüm için öyle yapmıştım ama sonuç.kaçan kovalanir oldu

Ben sunu bilir bunu söylerim.
Erkeklere evlilikte ,sevgiliykende fazla ilgiye gelmez.simarirlar.her an kaybetme korkusu olucak.o olmasa bitmiştir artik ne hediye alır,ne kırıldığında yanina gelip caba gösterir.

evet ablacım haklısın kendi hayatıma bakmalıyım ..
biz henüz nişalı değiliz tanıştı ailemle ama ..
kafamdaki tek soru işareti okurken evlilik ..
Nişanlı deyince içim bi hoş oldu ya :))

evet var muhakkak ..

kaderde varsa olur sen de haklısın..

uzman mı ?
bu coğrafyada öyle işler çok ters ablacm ...

ben de öyle yapardım ama sevdicegm bekliyo onu da üzemiyorum ve çok seviyorum ..

ben de istiyorum bi an evvel evliliği zaten .. bakalım ne olacak ..

hayır canım estagfrllh olur mu öle şey...
iyi ki yazmışsın ...
ve çok haklısın evlilik kaçış için yapılmamalı..

nişanlım değil daha ama içim bi hoş oldu . az evvel de alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı ..
haklısın ablacm kendi hayatıma bakmak en iyisi ..

Böyle güzel örnek varken denenmez mii :) Gerçi heerşey olacağına varır. Belki hayırlısı değildir bilemiyorum. Zamanla göreceğim ama kaçarak
Biz kadınlar yokmuu bizi seveni biz sevmiyoruz bizim sevdiğimiz bizi istedgmz gibi sevmiyor
Maaleseeefff öyleee :)

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
Mevlana

En çok sevdiğim sözlerden birisidir bu. Hakikatende öyle ne zaman birine kendimizden çok değer versek ne yazık ki ya kaybediyoruz ya da onunla sınanıyoruz. Ama yine de çok şükür ki kalbimiz hala var ve hala sevebiliyoruz.

ona daha çok var işte gülüm henüz birinci sınıfım .. sevglme de beni 5 yıl bekle diyemem .. hakkına giremem ..
Hakkına girme niye olsun srn zaten onunla evleniceksen bekler ayrıca ha evlisin ha sevgilisinin seni seviyorsa bekler canım neden beklemesin. Giden olmadiktan sonra söz verildikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…