- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
aldatmıstı :)Sen neden ayrilmistin canım
tabı sever ama bunu bılmeye hakkı bıle yok guzel gunlerımızı sevıyorum ben zamanında bana sadık olan ınsanı sevıyorum su anda acız ve zavallı ınsanı deglSon pişmanlık neye yarar be kuzum zamanında yapmıcaktı kalp kırılsada sevmeye devam eder ama eskisi gbi olmaz ki
cok haklısın ablam coooooookkkkAh kadinlar hep oyle kuzum sevdimi kul kole oluyor iste . Akillanmalarida seneler aliyor . O yuzden yaziyorum. kimseyi ,bu evladiniz ,esiniz bile olsa rabbinizden kendinizden onde tutmayinbunada bencillik demeyinnne olur ilerde beni cok iyi anliycaksiniz
Eh arada bir senin gibi akilli hatunlarda cikiyor iste zeynebim :))Valla kızlar haklisiniz .kaçan kovalanir diye.ben kaçtım dünyanın merkezi oldum.ölüp bitti banahoş hala öyle masallah
SistimmEh arada bir senin gibi akilli hatunlarda cikiyor iste zeynebim :))
Tubiş nisanlinla bir sorunun yoksa dugunu erteleme , fakat nisanlin icin kafanda soru isaretlerimi var ?
Babana gelince rabbim islah eylesin , annenin durumu zor lakin senin evliligi ertelemenin annene bir faydasi olacagini sanmam .. Annenn kararini verecektir . En kotu karar karasizliktan iyidir.
Annen oturup uzulmek yerine ya babani oyle kabul etdip basanmasa bile hayatindan cikaracak , yada ayaklari ustunde durmaya karar verip bosanacak .
Konu sen oldugun icin evliligine, kendi hayatina bakmalisin cunki bu konu senin cozecegin bir konu degil !
Canim benim zor şeyler yaşamışsı. Ama ben gidersem annem daha rahat eder diye düşünme sakın belkide annen senden güç alıyor aranızda farklı bir bağ var sanki bu konu ayrı ama ewliliğini bu konu yüzünden erteleme mutsuz olursun zaman geçtikce babana olan sinirin büyüyecek daha mutsuz olacaksın ayrıca sevdiğin adamı unutabilecekmisin onsuz mutlu alabilecekmisin bunları düşün bence ikinize kıyma
Herşey bi yana kadere çok inanırım ben o çocuk kaderinde varsa ağzın dilin bağlanır ewlenirsin hakkında hayırlısı olsun canim
Tubacım her ne kadar senin annen baban da olsalar bu sorun ikisinin sorunu...siz bu sorunu karşılıklı konuşacakları bir ortam hazırlayın bence...tıkanırlarsa müdahil olursunuz..yada önce bir uzmana danış...
Canim o kadar uzuldumki ayni seyleri ayni yaslarda yasamus biru olarak seni cok iyi anliyorum ben bu isi nasil cozdum biliyomusun gece gunduz calistim atanmak icin 90 aldim kpssden sirf uzak olsun diye dag koyunu yazdim gittim anneme dilekce yazdirdim bosanmasi icin pazartesi dilekcesini verecekken babam tamamen akillandi cunku artik karaisinda guclu biri vardi
canım ilk önce onu söğleyim ki ben de daydreame katılıyorum.keşke ilk baştan buraya yazaydın.inşallah orada canını sıkmazlar....konuna gelince ben senin yaşadıklarımı yaşadığımda 15yaşımda falandım,ama kardeşim boşanacakları için ağlarken ben çok kararlı bir şekilde boşanmalarını istiyordum,neyseki babam suçunu anladı ve annem de affetti...ben de aeben ablaya katılıyorum,annenin iki yolu var bence...bi de bu annenin kararı bitanem,sen eğer sevdiyinen eminsen evlenmek için kararsız olma...
Tatlım en başta ne babanı ne annenin kararını yargılamak bana zaten düşmez ama lütfen beni yanlış anlama sana da düşmez. canın kanın kıyamıyorsun biliyorum annene ama kendince sebepleri her ne kadar doğru gözükmesede kendince sebepleri var demekki. kendi içinde yargılamayı bırak ki sen iyi olabilesin özgürleşebilesin.
2. si bence erkek arkadaşınla aranda bir problem yokken onu gözden çıkarman fevri ve duygusal bi hata olur. Şu an yaşadıklarının yüküyle herşeyden kopmak için olmadık şeyi mantıklı görüyorsun ama biraz uzaktan baksan yaşadıklarına fevri düşüncelerinden inanıyorum ki sıyrılırsın.
3. sü evlilik kararın sevgilinle aynı şehirde olmak için ya da evden uzaklaşmak için verirlmemeli. ve okurken evlilik yaşamak çok sağlıklı olmayabilir. tabi ki okurken yuvasını kuran çokta güzel evliliklerini sürdürenler var ama bu biraz yaşının getirdiği heyecandan kaynaklı inan. çok gençsin henüz evlilik başka sebeplerden kaçısın olmamalı. anladığım kadarıyla ilişkinde zaten bi sorunun yok acele etme evlilik için. her seven elbette bi arada olmak aynı evde soluk almak ister. ama sabır gerektiren sonuçlar her zaman daha anlamlı daha özel kalır. ilerde korumak için daha keyifle özveri gösterirsiniz çünkü nelerden geçip nelere sabrettiğinizi bilirsiniz.
seni hiç tanımıyorum ilişkin hakkında hiçbir bilgim yok ama okurken evlenmek senin bahsettiğin durumda bir kaçış gibi gözüküyor. kendine biraz zaman ver bence.
4. ailenin maddi durumunu su an bilemiyorum belki babandan destek alman mümkün olmayacagı için geçiş yapınca masrafların sevgilinde olacagı için evlenmek istiyorsun. ama emin ol en güvendiğin adam bile bi gün beklemediğin bir şeyi yapabilir okulunu bi başkasına odaklı kalarak değiştirme. iki gün sonra allah korusun sevgilinle olmadık bi sorun yüzünden okulun sekteye ugrarsa hayatından neler götürebileceğini dusun.
ama dersen ki ben kendi ayaklarımın ustunde dururum. okul dısı calısabılırım okuluda sekteye ugratmam . degıstırecek kadar da ıyı derslerın degıstır ama sadece kendıne guvenerek yap bunu. belkı su an burs bulursun ona guvenırsın ama seneye o burs olmaz kendı yasamını kendın karsılayabılecegın adımlar at.
bu yuzden evlılıgın konusunda bence dusun
umarım dogru ıfade edebılmısımdır .senı ıncıltecek bırsey yazmamısımdır canım.
Tubiş nisanlinla bir sorunun yoksa dugunu erteleme , fakat nisanlin icin kafanda soru isaretlerimi var ?
Babana gelince rabbim islah eylesin , annenin durumu zor lakin senin evliligi ertelemenin annene bir faydasi olacagini sanmam .. Annenn kararini verecektir . En kotu karar karasizliktan iyidir.
Annen oturup uzulmek yerine ya babani oyle kabul etdip basanmasa bile hayatindan cikaracak , yada ayaklari ustunde durmaya karar verip bosanacak .
Konu sen oldugun icin evliligine, kendi hayatina bakmalisin cunki bu konu senin cozecegin bir konu UOTE]
Evet haklisin abla. GGaliba kendi evliliğime doğru daha emin adimlarla ilerlemeliyiM . CÇünkü annemden UUzaklaşmam gerçekten iyi olacak.
Konular birbirinden bağımsız aslında ama ikisininde ortasındaki kişi sensin. Bu sebeple karar vermekten güçlük geçiyor olabilirsin. Ama iki mevzuyu da tamamen ayrı düşün.
Evet haklisin . Cok yoruldum bu süreçte .
Tubacim simdi okudum ve çok üzüldüm durumuna.meğer ne zor durumdaymissin.allah sabir versin sana ve annene.babanıza ıslah eylesin.bi anne olarak şunu söyleyebilirim çocuğu annesine destek olur manevi olarak,annelik bambaşka bi faydam yok diye düşünme .evlenip annenin yaninda olabilirsin. Mesleğini eline al mutlaka öyle evlen derim.annenin de hep yaninda ol
Ya hböyle işte. Insan kimin Ne dert iiçinde oldugunu bilmiyor .
Canim benim zor şeyler yaşamışsı. Ama ben gidersem annem daha rahat eder diye düşünme sakın belkide annen senden güç alıyor aranızda farklı bir bağ var sanki bu konu ayrı ama ewliliğini bu konu yüzünden erteleme mutsuz olursun zaman geçtikce babana olan sinirin büyüyecek daha mutsuz olacaksın ayrıca sevdiğin adamı unutabilecekmisin onsuz mutlu alabilecekmisin bunları düşün bence ikinize kıyma
Herşey bi yana kadere çok inanırım ben o çocuk kaderinde varsa ağzın dilin bağlanır ewlenirsin hakkında hayırlısı olsun canim
Evet biliyorum kader olunca öyle oluyor . Yaninda olmaya çalışıyorm bende hâlâ
Canim o kadar uzuldumki ayni seyleri ayni yaslarda yasamus biru olarak seni cok iyi anliyorum ben bu isi nasil cozdum biliyomusun gece gunduz calistim atanmak icin 90 aldim kpssden sirf uzak olsun diye dag koyunu yazdim gittim anneme dilekce yazdirdim bosanmasi icin pazartesi dilekcesini verecekken babam tamamen akillandi cunku artik karaisinda guclu biri vardi
Iste abla benimde tek sorun şu an sevgilimin hayatımda olması . Ondan vvazgeçemiyorum heyecanla bekliyor yaz tatilinin gelmesini . Nişanı falan hemen istiyor hatta.
O olmasaydi ben de direkt atanmaya bbakardim .
Evlenince baska sehre gidecek olmak korkutuyo biraz beni . Ama onun dusinda sevglm neye ihtyacam olsa yardjm eder hemen banaevlenmek icin aklima takilan tek sey okul okiyarakErkekler, kadinlarin kendilerine mecbur oldugunu sandiklari icin boyle yapiyorlar zaten
Gecen gun elif bir yazi paylasmisti . Erkekleri yetistiren srkil veren bizleriz , erkek annelerine rica ediyorum ,lutfen erkek cocugunu bir tik onde tutmayin , kiz kardesine anasina davranirken saygili olmasini ogretelim ....
Tuba evlenmen anneni yanliz birakmak demek degil ! Tam tersi sen dahada guclu olursun arkanda esin olur .... Babanla annen konusu ise ikisinin cozecegi bir konu bu konuda annenin ne dusundugu cok onemli ...
haklısın kaptann ... evlenmek için çok kararlıyım sadece okul ve annemn yalnz kalacagı korkusu . gerçi çok kardeşim var zaten yanındacanım ilk önce onu söğleyim ki ben de daydreame katılıyorum.keşke ilk baştan buraya yazaydın.inşallah orada canını sıkmazlar....konuna gelince ben senin yaşadıklarımı yaşadığımda 15yaşımda falandım,ama kardeşim boşanacakları için ağlarken ben çok kararlı bir şekilde boşanmalarını istiyordum,neyseki babam suçunu anladı ve annem de affetti...ben de aeben ablaya katılıyorum,annenin iki yolu var bence...bi de bu annenin kararı bitanem,sen eğer sevdiyinen eminsen evlenmek için kararsız olma...
Ben beceremiyorum bunu asık olunca gözm kör oluyor galibaaBen sunu bilir bunu söylerim.
Erkeklere evlilikte ,sevgiliykende fazla ilgiye gelmez.simarirlar.her an kaybetme korkusu olucak.o olmasa bitmiştir artik ne hediye alır,ne kırıldığında yanina gelip caba gösterir.
Kesinlikle :))erkeklere kendımızden cok deger vermemelıyızzz
Valla ben postayı koyuyorum hele cesareti varsa beni kaybetsin ,yaşayabiliyor muBen beceremiyorum bunu asık olunca gözm kör oluyor galibaa
nişanlım değil daha ama içim bi hoş oldu . az evvel de alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı ..Tubiş nisanlinla bir sorunun yoksa dugunu erteleme , fakat nisanlin icin kafanda soru isaretlerimi var ?
Konu sen oldugun icin evliligine, kendi hayatina bakmalisin cunki bu konu senin cozecegin bir konu degil !
En iyisini yapıyosnn :)))Valla ben postayı koyuyorum hele cesareti varsa beni kaybetsin ,yaşayabiliyor mune acimasizim
Tubacim önce mesleğini eline al.özgürlüğün olsun.hayatta başımıza ne gelice belli değilnişanlım değil daha ama içim bi hoş oldu . az evvel de alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı ..
haklısın ablacm kendi hayatıma bakmak en iyisi ..
Böyle güzel örnek varken denenmez mii :) Gerçi heerşey olacağına varır. Belki hayırlısı değildir bilemiyorum. Zamanla göreceğim ama kaçarakAdamın peşinde kızlar koşuyordu .sonra o benim pesimde koştuperim bi erkeği kendine bağlamak o kadar kolay ki.hoş ben birbirimize uymadigimizi düşündüğüm için öyle yapmıştım ama sonuç.kaçan kovalanir oldu
Maaleseeefff öyleee :)Biz kadınlar yokmuu bizi seveni biz sevmiyoruz bizim sevdiğimiz bizi istedgmz gibi sevmiyor
abla yaradilis amacimiz kulluk rabbimix yanimizdakiler hayatimizi guzellestiren teferruatlardr kime haddinden fazla ilgi gosteriirsen imtihn olursun...ki insanoglu rabbine nankor..birbirinemi nankor olmiyacak..herseyde hayri ve orts yollu olmayi diliyorum..
ona daha çok var işte gülüm henüz birinci sınıfım .. sevglme de beni 5 yıl bekle diyemem .. hakkına giremem ..Tubacim önce mesleğini eline al.özgürlüğün olsun.hayatta başımıza ne gelice belli değil
Hakkına girme niye olsun srn zaten onunla evleniceksen bekler ayrıca ha evlisin ha sevgilisinin seni seviyorsa bekler canım neden beklemesin. Giden olmadiktan sonra söz verildikten sonra.ona daha çok var işte gülüm henüz birinci sınıfım .. sevglme de beni 5 yıl bekle diyemem .. hakkına giremem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?