Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ona daha çok var işte gülüm henüz birinci sınıfım .. sevglme de beni 5 yıl bekle diyemem .. hakkına giremem ..
bunun hakkı hukuku yoktur canım nıyetınız bırse enınde sonunda verdıgınız sozu tutuyorsanız her ıkınızde 3-5 sene bekler taraflar. evlilik sartlar uygun oldugunda olabılmelı bence neden hersey dort dortluk (elınızden geldıgınce dort dortluk)ken baslayıp evledndıgınızde bırbırınızın tadını cıkarmayasınız. şımdı bunun yerıne bazı kacıslarla acele karar verıp hem evliliğin hem hayatın yukunu tasıyıp bırbırınızı en bastan yorcaksınız belkıde.
yanlıs anlama ama unıversıte ınsan hayatında cok sey degıstırır. 1 sınıftakı sen mezun olurken senle aynı olmayacak bunu her soyleyene su an kızıyo olcaksın dogal olarak ama boyle guzelım.
emın ol sımdı ılıskının tadını cıkarmak varken evlenmıs olursan ılerde bazı pısmanlıkların olacak.
hayat senın elbette bız genel yorumlar yapıyoruz ama sen su anda ıcersınde bulundugun konum ve genclıgının heyecanıyla evlılıge bu kadar yakın hıssedıyorsun kendını. muhakkak evlensen cokta guzel yurutursun mutlu da olursun ama yıllar gecınce ıcınde bır cok ukteyı bu gunlerde goremedıgın ıcın pısmanlık duyabılırsın. o yuzden bence senın su sartlarında evlılık adımı bıraz acele gozukuyor.

Merhaba hanımlar,
Daha fazla geç olmadan günümü yazayım;

Sabah(11) ; bir yumurta, yeşillik, domates, zeytin, çay

Akşama doğru(4); 1 tanecik kuru dolma

Akşam(7); 3-4 tane ızgara köfte, salata

Su; 2 lt

Spor; karın hareketleri yaptım biraz

Canımın içi gerçekten yaşadığın duruma cok üzüldüm elimden bisi gelmez ama dua edebilirim burdan INŞALLAH bu kötü gunler biter ve annen ve sen cok nutlu olursunuz annenin elerini operim canim senin icinde herseyin hayrlisi canim benim

Ne oldu kuzum

Ben buket

Gunaydin kizlar
Nisanlim supriz yapmış cok sukur aksam is cikisndan sonra gelmiş aksam geldi kapida gorunce cok sasrdim ve dunyalar benim oldu mutlulugumu sizle paylasmak istedim yarin gecmis sevgililer gununu kurlucaz INSALLAH yarin cok giremeyebilrm bende heycandan erkenden kalktim 1 bucuk aydir gormuyodum cok iyi oldu

ve cok zayfilamissin dedi kizlar cok mutlu oldummmm

Kizlar kimsecikler uyanmamis bugunku yiyeceklerimi yazym
esim perigunlugu
menuM

kahvalti
kepekli tost ayran

oglen resturanda gidicez INSALLAH

En zzararsız olan tavuk sis yaninda ayran bol salata kutlamada olsa rejimi bozmak yok

aksam
corba
salata yerim

sporda yarin bol bil.yuruyus yaparim
menmu paylaştım takimdaslarim giremessem diye
hepinizi opuyorum dua edin gunum guzel gecsin canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…