Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kuzum bu günün harika geçmesi dileğiyle

Ben yağmur canm

İnşallah super bi gün geçirirsin hayatım...

adaşız canım

Hayirli sabahlar .....

Afiyet olsun kizcezler .. Firuze aynura hakli kuskadar yiyorsun unutma montide porsiyon sıkintisi yok eh adida zaten yedikce zayifla . Miktarlarini artirabilirsin hatta artirmani tavsiye ederim ..

çok haklısın... üniversite günleri geri gemiyor .... ama ben başlayınca da onlaydım .. ya hep onlaydım ..
bide bu sıkıntılar içindeyken evliliği kaçış görüyorum ben de biliyorum bu düşüncemi .. o yüzden o nişan hazrlığı dedikçe ben kaçıyorum .. acele karar vermek olmasın die ..

Firuze
Aynur resimli paylaşım ne güzel olmuş öyle=)
afiyet olsun.
Aynur salata bol ne güzel ama ben nerdeyse bş şkş çataldan fazla yiyemiyorum. Sebze hiç sevmiyorum yediğimde zorla sırf yararlı bişeyler girsin vücuduma diye :/
Napcam ben bu sebze işini.
Çok tiksiniyorum ya yemeyim açlığı tercih edebiliyorum bazen
Bide sabah tartıldım azcık canım sıkıldı öğünlerime çok dikkat ediyorum ama sadece 100 gr vermişim daha
Nerde hata yapıyorum bulamadım. yardımcı olurmusunuz bana günlük plan miktar oluşturayım.
bilemiyorum tiroid sıkıntısı yüzünden belkide bu kadar yavaş pes etmem yavaş diye ama biraz daha hızlı kilo verebilceğimi düşünmüştüm hep.
Birde vitamin eksikliklerim var.B vitamini folik asit ve demir hapı kullanıyorum kullanmama lüksüm yok. bunlar da süreci yavaşlatıyor olabilir mi bilginiz var mı?

Hakkına girme niye olsun srn zaten onunla evleniceksen bekler ayrıca ha evlisin ha sevgilisinin seni seviyorsa bekler canım neden beklemesin. Giden olmadiktan sonra söz verildikten sonra.

bazen diyo ki hiç olmadı nişan yapar beklemeye devam ederiz bilmiyorum ki iyi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…