Günaydın kuzum bu günün harika geçmesi dileğiyleGunaydin kizlar
Nisanlim supriz yapmış cok sukur aksam is cikisndan sonra gelmiş aksam geldi kapida gorunce cok sasrdim ve dunyalar benim oldu mutlulugumu sizle paylasmak istedimyarin gecmis sevgililer gununu kurlucaz INSALLAH yarin cok giremeyebilrm bende heycandan erkenden kalktim 1 bucuk aydir gormuyodum cok iyi oldu
ve cok zayfilamissin dedi kizlar cok mutlu oldummmm
Ben yağmur canmArkadaşlar kızmazsanız bişey istiyorum sizden burda baya kalabalığız ve ben bikaçınızın ismini biliyorum diğerlerini karıştırıyorum özürdilerim bu ara unutkanmıyım neyim :) sizin için de sorun olmayacaksa isimlerinizi yazarmısınız :) kusura bakmayın lütfennn
Bence yanındakı yeşillik daha fazla ola bilirdi.daha uzum süre tok kalman için...bbaksana benim salataya
İnşallah super bi gün geçirirsin hayatım...Gunaydin kizlar
Nisanlim supriz yapmış cok sukur aksam is cikisndan sonra gelmiş aksam geldi kapida gorunce cok sasrdim ve dunyalar benim oldu mutlulugumu sizle paylasmak istedimyarin gecmis sevgililer gununu kurlucaz INSALLAH yarin cok giremeyebilrm bende heycandan erkenden kalktim 1 bucuk aydir gormuyodum cok iyi oldu
ve cok zayfilamissin dedi kizlar cok mutlu oldummmm
Arkadaşlar kızmazsanız bişey istiyorum sizden burda baya kalabalığız ve ben bikaçınızın ismini biliyorum diğerlerini karıştırıyorum özürdilerim bu ara unutkanmıyım neyim :) sizin için de sorun olmayacaksa isimlerinizi yazarmısınız :) kusura bakmayın lütfennn
İstiyorum bende ama dizim agriyo yapamiyorumgenelde 8 bazen 10 km yürüyorum...bugün gerçekten yoruldum ama..yavaş yavaş arttırırsan sende yürürsün Zeynepcim..
Garip bir hissim var şuan
Mutluluk mu
Huzursuzluk mu
Bir türlü çözemiyorum
bunun hakkı hukuku yoktur canım nıyetınız bırse enınde sonunda verdıgınız sozu tutuyorsanız her ıkınızde 3-5 sene bekler taraflar. evlilik sartlar uygun oldugunda olabılmelı bence neden hersey dort dortluk (elınızden geldıgınce dort dortluk)ken baslayıp evledndıgınızde bırbırınızın tadını cıkarmayasınız. şımdı bunun yerıne bazı kacıslarla acele karar verıp hem evliliğin hem hayatın yukunu tasıyıp bırbırınızı en bastan yorcaksınız belkıde.
yanlıs anlama ama unıversıte ınsan hayatında cok sey degıstırır. 1 sınıftakı sen mezun olurken senle aynı olmayacak bunu her soyleyene su an kızıyo olcaksın dogal olarak ama boyle guzelım.
emın ol sımdı ılıskının tadını cıkarmak varken evlenmıs olursan ılerde bazı pısmanlıkların olacak.
hayat senın elbette bız genel yorumlar yapıyoruz ama sen su anda ıcersınde bulundugun konum ve genclıgının heyecanıyla evlılıge bu kadar yakın hıssedıyorsun kendını. muhakkak evlensen cokta guzel yurutursun mutlu da olursun ama yıllar gecınce ıcınde bır cok ukteyı bu gunlerde goremedıgın ıcın pısmanlık duyabılırsın. o yuzden bence senın su sartlarında evlılık adımı bıraz acele gozukuyor.
günaydın canm benmGünaydınlar
Hakkına girme niye olsun srn zaten onunla evleniceksen bekler ayrıca ha evlisin ha sevgilisinin seni seviyorsa bekler canım neden beklemesin. Giden olmadiktan sonra söz verildikten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?