Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın tatlım benim
en doğru kararı vercek mantıkta bi kızsın bunu belli ediyorsun güçlü olduğundan da eminim. senin için herşey en güzel şekilde olsun.

Günaydın tatlım benim
en doğru kararı vercek mantıkta bi kızsın bunu belli ediyorsun güçlü olduğundan da eminim. senin için herşey en güzel şekilde olsun.
teşekkürler canm ... öldürmeyen acı güçlendiiriyor .. gitgide daha güçlü oluyorum ben de farkındayım bunun

Ahh be canım hep aynı erkek mevzusu işte Rabbim büyük dert vermesin illaki geçer, bugüne dek neler geçti bu da geçer
Çooook sevindim canım senin adına
Dualarım seninle canım benim iyi eğlenceleeerr :)

Dışarıdayım kızlar ben.dün hall edeceyim iş bugüne kaldı. ..yürümek istiyorum ama
kar var kar,hhem de bakünün meşhur rüzgarı...iinsanın gözünü çıkarıyor...iyiki gözlüyümü almışım.metrodayım şimdi çıkınca imkan bulursan yürüyerek gidicem...

Günaydın arkadaşlar . Bugün düne nazaran biraz daha iyiyim ..

Dün bana yardım ettiğiniz için tesekkür ederimm hepinize iyi ki varsınız ..

Nişanda yaptığım cısslara ragmen kilom şu an sabit .. :)

Kahvaltımı yapıp yürüyüşe çıkacağım . sevdiğim gelecek hafta sonu kuru temizlemeciye gitmem gerekiyo :)

Ooo takımca kavuşma dönemindeyiz...gözün aydın tubam...fakat bu iki günü ööle dikkat et ki eksin olsun haaa...

günaydın arkadaşlar..

hayatcım senin adına çooook sevindim,

kuzum nerelerdesin, ayyy konuya yabancıyım ama senin yorumuna bir yorum ekliyeyim

kızlar erkekler, eğer sizinle ilgileniyorlar ise, gelir ve bunu size belli ederler, eğer belli etmiyorsa, ilgilenmiyordur.. hiç bir erkek, hoşlandığı kızdan kaçmazzzzzzz.....

erkekler bizim gibi değiller, bizler gibi ince düşünmezler, severlerse, hemen belli ederler, asla kaçmazlar... acı ama gerçek kızlar..

çok haklısın tatlım acı ama işin aslı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…