çok haklısın... üniversite günleri geri gemiyor .... ama ben başlayınca da onlaydım .. ya hep onlaydım ..
bide bu sıkıntılar içindeyken evliliği kaçış görüyorum ben de biliyorum bu düşüncemi .. o yüzden o nişan hazrlığı dedikçe ben kaçıyorum .. acele karar vermek olmasın die ..
teşekkürler canm ... öldürmeyen acı güçlendiiriyor .. gitgide daha güçlü oluyorum ben de farkındayım bununGünaydın tatlım benim
en doğru kararı vercek mantıkta bi kızsın bunu belli ediyorsun güçlü olduğundan da eminim. senin için herşey en güzel şekilde olsun.
Merhabamerhaba arkadaşlar bende yarışmaya katılmak istiyorum kilo vermek istiyorum.yardımcı olurmusunuz
Ahh be canım hep aynı erkek mevzusu işte Rabbim büyük dert vermesin illaki geçer, bugüne dek neler geçti bu da geçerNe oldu kuzum
Çooook sevindim canım senin adınaGunaydin kizlar
Nisanlim supriz yapmış cok sukur aksam is cikisndan sonra gelmiş aksam geldi kapida gorunce cok sasrdim ve dunyalar benim oldu mutlulugumu sizle paylasmak istedimyarin gecmis sevgililer gununu kurlucaz INSALLAH yarin cok giremeyebilrm bende heycandan erkenden kalktim 1 bucuk aydir gormuyodum cok iyi oldu
ve cok zayfilamissin dedi kizlar cok mutlu oldummmm
Dualarım seninle canım benim iyi eğlenceleeerr :)Kizlar kimsecikler uyanmamis bugunku yiyeceklerimi yazym
esimperigunlugu
menuM
kahvalti
kepekli tost ayran
oglen resturanda gidicez INSALLAH
En zzararsız olan tavuk sis yaninda ayran bol salatakutlamada olsa rejimi bozmak yok
aksam
corba
salata yerim
sporda yarin bol bil.yuruyus yaparim
menmu paylaştım takimdaslarim giremessem diye
hepinizi opuyorum dua edin gunum guzel gecsin canlarim
Gözün aydinnnHerkese günaydınlaar :) bu sabah regl sayesinde eksiyi gördüm sonunda ohhh beeee :)
Herkese günaydınlaar :) bu sabah regl sayesinde eksiyi gördüm sonunda ohhh beeee :)
Takımca gözümüz aydın perimmm. ..Herkese günaydınlaar :) bu sabah regl sayesinde eksiyi gördüm sonunda ohhh beeee :)
Ooo takımca kavuşma dönemindeyiz...gözün aydın tubam...fakat bu iki günü ööle dikkat et ki eksin olsun haaa...Günaydın arkadaşlar . Bugün düne nazaran biraz daha iyiyim ..
Dün bana yardım ettiğiniz için tesekkür ederimm hepinize iyi ki varsınız ..
Nişanda yaptığım cısslara ragmen kilom şu an sabit .. :)
Kahvaltımı yapıp yürüyüşe çıkacağım . sevdiğim gelecek hafta sonu kuru temizlemeciye gitmem gerekiyo :)
Gunaydin kizlar
Nisanlim supriz yapmış cok sukur aksam is cikisndan sonra gelmiş aksam geldi kapida gorunce cok sasrdim ve dunyalar benim oldu mutlulugumu sizle paylasmak istedimyarin gecmis sevgililer gununu kurlucaz INSALLAH yarin cok giremeyebilrm bende heycandan erkenden kalktim 1 bucuk aydir gormuyodum cok iyi oldu
ve cok zayfilamissin dedi kizlar cok mutlu oldummmm
evet kaptanımmm edecegim zaten .. :)Ooo takımca kavuşma dönemindeyiz...gözün aydın tubam...fakat bu iki günü ööle dikkat et ki eksin olsun haaa...
abla ne guzel dedin ayni seyi dusunuyoruz simdi iliskiler uzerine konusmayi cok sevmiyorum ama kocam basta olmak uzere hicbir erkegi anliyamadim Benperigunlugu adamin birseye kizdigi feln yok tipik ilgi cekmeye ilgi odagi olmaya calisiyor etkiye tepki meselesi kacan kovalanir tabiride denilebilir yanlis anlma hoslaniyor ama bir erkk olarak ilk adimi senden bekliyor degisik dusunce yapisi sevgilin degil ama sevgilin gibI davraniuor bole anlamsiz harektler hep erkeklerin dogasinda var degismez yanI en iyisI sallama kafani karistirmk istiyor buna izin verme kac kovalasin...
kuzum nerelerdesin, ayyy konuya yabancıyım ama senin yorumuna bir yorum ekliyeyim
kızlar erkekler, eğer sizinle ilgileniyorlar ise, gelir ve bunu size belli ederler, eğer belli etmiyorsa, ilgilenmiyordur.. hiç bir erkek, hoşlandığı kızdan kaçmazzzzzzz.....
erkekler bizim gibi değiller, bizler gibi ince düşünmezler, severlerse, hemen belli ederler, asla kaçmazlar... acı ama gerçek kızlar..
ay bu döngüler mafetti bizi :/ biberiye keke çayı iyi söktürüyor. çalışıyorsan gerçi tavsiye edemem evdeysen harika çözüm ama=)Ya ben de müthiş ödem var bugün yarin mens olmam gerek. İnşallah hemen olurum
Ya ben de müthiş ödem var bugün yarin mens olmam gerek. İnşallah hemen olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?