- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Gubsej merhabacanim , gulerle sizi pek goremiyorum takimda , listedesiniz dimi ?merhaba kızlar nasılsınız??
Ben günde bir kere se olsa emziriyorum ama bi zararu olur mu bilemedimay bu döngüler mafetti bizi :/ biberiye keke çayı iyi söktürüyor. çalışıyorsan gerçi tavsiye edemem evdeysen harika çözüm ama=)
muz reg agrılarına birebir ama diyette muzu kullancak uygun anı kollamak gerek aklında bulunsun yınede=)Bu ay genel olarak bir sıkıntı hakim zaten regl konusunda galiba havalarla ilgili bişiler var anlamadım bende. Hatta uzun zamandır ilk kez bu kadar ağrılı oldu benimkide :)
Ben günde bir kere se olsa emziriyorum ama bi zararu olur mu bilemedim
ben bi yerde okumuştum sabah yenilen muz enerji verdiği için öneriliyor diyette de. ama akşam kesinlikle önerilmiyor direkt kalori yapıyormuş. bir muz hastası olarak artık yemiyorum. sabah canım istemiyor zaten sabah ara öğün koymuyorum. akşamları kesinlikle yemiyorum. yersem haftasonu temizlikten önce :)muz reg agrılarına birebir ama diyette muzu kullancak uygun anı kollamak gerek aklında bulunsun yınede=)
Aynen canım.içinde yuksek oranda potasyum olduğundan ödem Dr atiyo.karatay da örnek menüsünde 1 yumurta + 1 muz var.baya besleyici cunkuben bi yerde okumuştum sabah yenilen muz enerji verdiği için öneriliyor diyette de. ama akşam kesinlikle önerilmiyor direkt kalori yapıyormuş. bir muz hastası olarak artık yemiyorum. sabah canım istemiyor zaten sabah ara öğün koymuyorum. akşamları kesinlikle yemiyorum. yersem haftasonu temizlikten önce :)
ben bi yerde okumuştum sabah yenilen muz enerji verdiği için öneriliyor diyette de. ama akşam kesinlikle önerilmiyor direkt kalori yapıyormuş. bir muz hastası olarak artık yemiyorum. sabah canım istemiyor zaten sabah ara öğün koymuyorum. akşamları kesinlikle yemiyorum. yersem haftasonu temizlikten önce :)
muz reg agrılarına birebir ama diyette muzu kullancak uygun anı kollamak gerek aklında bulunsun yınede=)
aa sabah kahvaltısında muz süt yesek ezip yemeye bayılırımdauygun olur o zaman heralde. bende çok düşkünüm muza çok özledim
muz bana çok iyi gelir ama diyet diye yemiyordum. şimdi karatayı inceliyorumda sabah kahvaltıda öneriyomuş hatta no name dedi =)Muzu ezip süte mi karıştırsam acaba öyle olur mu :) Normalde benim diyette meyve yok ama ağrı için herşeyi yaparım valla :) İlk regl olduğum zamanlar (biraz erken oldum 4, sınıfın 2. döneminde) ağrılarına dayanamadığım için ilaç kullanıyordum. Çok şükürki bir zararını görmedim ama bir süre sonra bıraktım artık ilaç içmeyi kendi acımla kavruluyorum ve kesinlikle zorda kalmadıkça içmemeye gayret ediyorum.
Bilmiyorum ki ben de anlamadım öyle garip bişeydi artık geçti çok şükürhayırdır kuzum gece çıkmıştım şimdi gördüm
Haklısın canım yarın dikkat ederim.Bence yanındakı yeşillik daha fazla ola bilirdi.daha uzum süre tok kalman için...bbaksana benim salataya
tesekkurlerrFiruze
Aynur resimli paylaşım ne güzel olmuş öyle=)
afiyet olsun.
Aynur salata bol ne güzel ama ben nerdeyse bş şkş çataldan fazla yiyemiyorum. Sebze hiç sevmiyorum yediğimde zorla sırf yararlı bişeyler girsin vücuduma diye :/
Napcam ben bu sebze işini.
Çok tiksiniyorum ya yemeyim açlığı tercih edebiliyorum bazen
Bide sabah tartıldım azcık canım sıkıldı öğünlerime çok dikkat ediyorum ama sadece 100 gr vermişim daha
Nerde hata yapıyorum bulamadım. yardımcı olurmusunuz bana günlük plan miktar oluşturayım.
bilemiyorum tiroid sıkıntısı yüzünden belkide bu kadar yavaş pes etmem yavaş diye ama biraz daha hızlı kilo verebilceğimi düşünmüştüm hep.
Birde vitamin eksikliklerim var.B vitamini folik asit ve demir hapı kullanıyorum kullanmama lüksüm yok. bunlar da süreci yavaşlatıyor olabilir mi bilginiz var mı?
Tamam canım.Hayirli sabahlar .....
Afiyet olsun kizcezler .. Firuze aynura hakli kuskadar yiyorsun unutma montide porsiyon sıkintisi yok eh adida zaten yedikce zayifla . Miktarlarini artirabilirsin hatta artirmani tavsiye ederim ..
Bana oyle geliyorki tez zamanda kilolara elveda diyeceksin firuzeTamam canım.
Önerini dikkate alıp porsiyonlari artiriyorum. Memnuniyetle....
Öğle yemeğim 1 tabak ıspanak 1 kase yogurt. Foto yükleycektim ama iş yerine getiriyorum ya saklama kapılarında.
Biraz özensiz geldi
yüklemedim
Ayyy innnnnsallahhhhh.Bana oyle geliyorki tez zamanda kilolara elveda diyeceksin firuze
Kesinlikle yaparsın canımAyyy innnnnsallahhhhh.
15 kg vermem gerek
Mayıs sonuna kadar veririm inşallah.
Ama montignac sağlıklı beslenme.
Ömür boyu montignac inşallah
canım aktarlarda mercan köşkü diye bi bitki satılıyor regl ağrısına çok iyi geliyor. benimde çok ağrılı geçerdi bizim bahçemizde vardı annem yapardı hep majezik gibi etkili ağrıyı yok ediyordu. eğer bulabilirsen ondan al derim ilaç kesinlikle kullanma. inan bana en iyi ağrı kesici kadar etkili bi çay.Muzu ezip süte mi karıştırsam acaba öyle olur mu :) Normalde benim diyette meyve yok ama ağrı için herşeyi yaparım valla :) İlk regl olduğum zamanlar (biraz erken oldum 4, sınıfın 2. döneminde) ağrılarına dayanamadığım için ilaç kullanıyordum. Çok şükürki bir zararını görmedim ama bir süre sonra bıraktım artık ilaç içmeyi kendi acımla kavruluyorum ve kesinlikle zorda kalmadıkça içmemeye gayret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?