Benimde 15 kilo vermem gerek ama sinir oluyorum yavaş veriyorumm
Ayyy innnnnsallahhhhh.
15 kg vermem gerek
Mayıs sonuna kadar veririm inşallah.
Ama montignac sağlıklı beslenme.
Ömür boyu montignac inşallah
Evet dün biraz papatya çayı içtim yatmadan önce rahatlattı biraz. Hem sinirimi aldı hem rahatlattı uyuttu beni :)canım aktarlarda mercan köşkü diye bi bitki satılıyor regl ağrısına çok iyi geliyor. benimde çok ağrılı geçerdi bizim bahçemizde vardı annem yapardı hep majezik gibi etkili ağrıyı yok ediyordu. eğer bulabilirsen ondan al derim ilaç kesinlikle kullanma. inan bana en iyi ağrı kesici kadar etkili bi çay.
Buralardayım denk gelmemişizdir bi kaç gün migren agrısı çektim çok ugrayamamıştım.Evet listedeyim.Gubsej merhabacanim , gulerle sizi pek goremiyorum takimda , listedesiniz dimi ?
abla bende burdayımm birkaç gündür uğrayamamıştımm. ama takipteyimm. montignac diyetini araştıryorum sende ondan yapıyorsun sanırımm dimi.Gubsej merhabacanim , gulerle sizi pek goremiyorum takimda , listedesiniz dimi ?
aa geçmiş olsun diş agrısı çok fena. ama niye kırıldı ki hangi dişin?Kızlar gözümüz aydın nur topu gibi diş ağrım oldu badem yiyodum bi parça geldi dişimden başladı ağrı koca da yok işten de çıkamıyorum karanfil koydum ama ne fayda napam ben şimdi.Ay havvaya sorayım bi.Sağlıksız mı beslendim acaba ya niye kırıldı ki bu diş
Çoook geçmiş olsun canımKızlar gözümüz aydın nur topu gibi diş ağrım oldu badem yiyodum bi parça geldi dişimden başladı ağrı koca da yok işten de çıkamıyorum karanfil koydum ama ne fayda napam ben şimdi.Ay havvaya sorayım bi.Sağlıksız mı beslendim acaba ya niye kırıldı ki bu diş
sağol canım 20likten bir önceki diş mercimek tanesi kadar koptu elime geldi hava aldıkça da ağrıyorr.Ayyyyyyyyyyyyyyyy hergün yeni bişe yaaa geçmiş olsun diş agrısı çok fena. ama niye kırıldı ki hangi dişin?
Canım çok sağol eşim yok işten geç çıkıyorum gidemem bugun yarın bakayımÇoook geçmiş olsun canımDikkat et muhakkak doktora git ne olur ne olmaz
canım çok geçmiş olsunn. diş ağrısı çok kötü oluyor yaa. allah bi an önce şifa versin.Canım çok sağol eşim yok işten geç çıkıyorum gidemem bugun yarın bakayımvalla bukadar şey nasıl üst üste geliyor önce soğuk algınlığı sonra migren şimdi de dişş off ya
Acaba delik oluşmuş falan olabilir mi ? Valla aylardır bende de var ara ara fena halde ağrı yapıyor ben kaçtıkça. Ama artık son cumaya finale yaklaştım :) Fazla kaçışı olmuyor söyleyeyim. Şuan o delik oluşan dişimin olduğu tarafı kullanamıyorum :)))sağol canım 20likten bir önceki diş mercimek tanesi kadar koptu elime geldi hava aldıkça da ağrıyorr.Ayyyyyyyyyyyyyyyy hergün yeni bişe ya
Suandiyet yapmiyorum gulercim, ama zamanida montiyle kilolardan kurtulmustum .. Ama senelerdir linki aktif tutuyorum 100-200 kisi olmustur simdiye kadar linkte monti yapan , gelenlere tecrubelerimle yardimci olmaya calisiyorumabla bende burdayımm birkaç gündür uğrayamamıştımm. ama takipteyimm. montignac diyetini araştıryorum sende ondan yapıyorsun sanırımm dimi.
Tubacım haşlanmış nohut koyabilirsin sadece bûğday çok doyurmaz..bugün ayran detoksuna başlıyorum :))
bugdayım kaynıyo şimdi :)
ama yeşil mercimeksiz yapacagım . sevmem pek .
ha bide ben öğlen ve akşam yemeği olarak içecem bunu internette her yerde 2 saattte bir için yazmışlar ..
bilgisi olan var mıdır acaba ???
T
Tubacım haşlanmış nohut koyabilirsin sadece bûğday çok doyurmaz..
Buket ,Tuba gözünüzaydın...okurken eşimle aylarca görüşmeyip buluşmalarımız geldi,ne güzel heyecanlar,tadını Çıkarın.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?