Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet dün biraz papatya çayı içtim yatmadan önce rahatlattı biraz. Hem sinirimi aldı hem rahatlattı uyuttu beni :)

Kızlar gözümüz aydın nur topu gibi diş ağrım oldu badem yiyodum bi parça geldi dişimden başladı ağrı koca da yok işten de çıkamıyorum karanfil koydum ama ne fayda napam ben şimdi.Ay havvaya sorayım bi.Sağlıksız mı beslendim acaba ya niye kırıldı ki bu diş

Gubsej merhabacanim , gulerle sizi pek goremiyorum takimda , listedesiniz dimi ?
abla bende burdayımm birkaç gündür uğrayamamıştımm. ama takipteyimm. montignac diyetini araştıryorum sende ondan yapıyorsun sanırımm dimi.

aa geçmiş olsun diş agrısı çok fena. ama niye kırıldı ki hangi dişin?

Çoook geçmiş olsun canım Dikkat et muhakkak doktora git ne olur ne olmaz

Canım çok sağol eşim yok işten geç çıkıyorum gidemem bugun yarın bakayımvalla bukadar şey nasıl üst üste geliyor önce soğuk algınlığı sonra migren şimdi de dişş off ya
canım çok geçmiş olsunn. diş ağrısı çok kötü oluyor yaa. allah bi an önce şifa versin.

sağol canım 20likten bir önceki diş mercimek tanesi kadar koptu elime geldi hava aldıkça da ağrıyorr.Ayyyyyyyyyyyyyyyy hergün yeni bişe ya
Acaba delik oluşmuş falan olabilir mi ? Valla aylardır bende de var ara ara fena halde ağrı yapıyor ben kaçtıkça. Ama artık son cumaya finale yaklaştım :) Fazla kaçışı olmuyor söyleyeyim. Şuan o delik oluşan dişimin olduğu tarafı kullanamıyorum :)))

Günaydın fıstıklar,
Hastayım demekten nefret ediyorum ama hastayım daha doğrusu bitkinim.,.tam iyileşmeden yürüdüm akşam duş aldım sabah Öksürük geri geldi yine...öksürükte lanet başağrısını tetikledi..Antalya soğuk bugün...çorba içtim boğazların yumuşatsın diye..

Gelelim fıstıklara,

Buket ,Tuba gözünüzaydın...okurken eşimle aylarca görüşmeyip buluşmalarımız geldi,ne güzel heyecanlar,tadını Çıkarın.,

Gupsecik geçmiş olsun canım mecburen ağrıkesici alacaksın,diş ağrısı fena..

Firuze görünüşü boşver menülerinin fotolarını paylaş bize de iyi olur..hatta bi arkadaşımızda her öğününün fotosunu koyuyordu kimdi hatırlayamadım şimdi..

abla bende burdayımm birkaç gündür uğrayamamıştımm. ama takipteyimm. montignac diyetini araştıryorum sende ondan yapıyorsun sanırımm dimi.
Suandiyet yapmiyorum gulercim, ama zamanida montiyle kilolardan kurtulmustum .. Ama senelerdir linki aktif tutuyorum 100-200 kisi olmustur simdiye kadar linkte monti yapan , gelenlere tecrubelerimle yardimci olmaya calisiyorum .. Saglik icin birebir montignac ...

bugün ayran detoksuna başlıyorum :))

bugdayım kaynıyo şimdi :)
ama yeşil mercimeksiz yapacagım . sevmem pek .
ha bide ben öğlen ve akşam yemeği olarak içecem bunu internette her yerde 2 saattte bir için yazmışlar ..
bilgisi olan var mıdır acaba ???

T
Tubacım haşlanmış nohut koyabilirsin sadece bûğday çok doyurmaz..

Arkadaşlar mrb nette gezinirken bunları buldumm. sizinle de paylaşmak istedimm. belki bi faydası olurrr.

DOĞRU ZAMANDA EGZERSİZ YAPIN
Adet döneminizden önceki iki hafta içerisinde, bazal metabolizma hızınız normalden yüzde 8 ila yüzde 16 oranında daha yüksek olduğundan, bu dönemde yapacağınız egzersiz ile daha fazla yağ yakarsınız.

EMEKTEN ÖNCE BİR YUDUM SİRKE İÇİN
Kulağa iştah açıcı bir başlangıç gibi gelmiyor ama yemekten önce bir-iki yudum sirke içmek karnınızın kazınma hissini bastırıyor. Organik elma sirkesi içerek açlığınızı bastırabilirsiniz.

SÜTLÜ GIDALAR TÜKETİN
Süt ürünlerinin içinde bulunan kalsiyum, tükettiğiniz diğer gıdalarda bulunan yağı daha az sindirmenizi (yani daha az kalori almanızı) sağlar. Günde iki veya üç kez az yağlı süt ürünü tüketmeyi programınıza alın.

DÖRTTE BİR PORSİYON
Heroes dizisinin kahramanlarından Hayden Panettiere'in yaptığını uygulayın. "Tabağımdaki yemeğin sadece dörtte birini yiyorum ve 20 dakika bekliyorum. Genelde bu sürenin sonunda kendimi doymuş hissediyorum" diyor. Tokluk hissinin, beyne ulaşması yirmi dakika sürüyor. Bu nedenle yemekte servisler arasında mola almak akıllıca bir fikir olabilir.

UYUYUN
Uykusuz kalmak metabolizmanızı etkiler, iştahınız açılır ve tokluk hissi veren hormonun seviyesi düşer. Bir araştırma, günde altı saatin altında uyuyan kişilerin, obeziteye yüzde 27 oranında daha eğimli olduğunu ortaya çıkarmış.

AÇ KALMAYIN
Araştırmalar, her gün aynı miktarda kalori tüketen bir kişinin kendini daha iyi hissettiğini ve yemek yemekten uzak durduğunu gösteriyor. Bir gün abartılı yemek, ertesi gün açlık çekmek gibi düzensizlik, daha tatminsiz olmanıza ve keyiflenmek için yemek yemenize neden oluyor.

AĞIRLIK ÇALIŞIN
Yarım kiloluk el ağırlıkları ile vakit kaybetmeyin, daha büyük ağırlıklarla yapılacak çalışma, vücudunuzu şekillendirmenize, yağ yakmanıza ve 24 saat için metabolizmanızı hızlandırmanıza yardımcı olacaktır. Çok kaslı bir vücuda sahip olma endişesine de kapılmayın. Vücudun yapılanmasını sağlayan hormonlar erkeklere oranla, kadınlarda 30 kat daha az olduğundan, kadınlar ağırlık çalışması nedeniyle hacim kazanmazlar. Kadınlarda ağırlık çalışması metabolizmayı hızlandırarak gün içinde daha fazla kalori yakımını sağlar.

FINDIK CEVİZ BADEM YİYİN
Ara öğünlerinizde badem, fındık ve ceviz gibi sert kabuklu yemişler tüketin. Fındıkta bulunan iyi yağlar, yağ yakan sistemleri harekete geçirerek kilo vermenizi destekler. Ayrıca bu besinler yemeğin glisemik indeksini azaltarak, kilo almaya sebep olan kan şekeri dalgalanmalarını engeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…